Nemam opciju HCE Wallet, samo Google pay i Sim pay.Izabrao ovo prvo. Tako je i kod kolege, na Samsungu i radi. Zbunilo me zato sto je jedan dan citao kartice, a onda prestao. Nista, pisem Tapx pay. Hvala svakako! Resetovao sam sve, opet se prijavljivao, cisto da ne bude da nisam probao. Vidim na Play storu da masa ljudi ima problema sa tap xpay. edit: nisam dodavao novcanike.@bobrda instalirao sam RaiPOS i tapXphone da vidim o čemu se radi. Za Xiaomi telefone je potrebno odabrati HCE Wallet, ali u Contactless payments se ne pojavljuju u podopciji Payment default. Uputstvo navodi da telefon ne sme da bude ni u Developer, niti Debugging mode, a kamoli rutovan, odnosno sa otključanim bootloader-om. Ako nije ništa od toga, onda se obrati i programerima tapXphone na [email protected]
Štaviše, ukoliko je softpos instaliran na telefonu kome su dodati digitalni novčanici (RaiPay/Google Wallet), postoji mogućnost da zato i ne očitava platne kartice. Stoga, u gorenavedenom podmeniju odaberi Not set.
Jedan uređaj, a na ostalima withKey web (katanac u gornjem desnom uglu na Intezinom sajtu).A za Intesu?
Vaše kartice možete sada vezati za Vaš devizni račun kao partiju potrošnje za transakcije obavljene u inostranstvu (i/ili u zemlji).Otvorio sam i devizni iračun (dinarski već imam)... Za fizičku karticu Visa, vezanu da devizni račun, moram da idem u filijalu da tražim? Pošto ne vidim nigde opciju da je naručim online?
Bez ovoga što ti je drugar rekao neće da prodje uplata.Treba BIC/Swift. Valda je isto.
Pa dobijaju se, ali kada digitalna istekne nema reizdavanjadalje piše da se dobijaju
Ovo znači da tebi kao korisniku drugog tipa iRačuna se digitalna kartica menja fizičkom, šalje na kućnu adresu i nećeš plaćati godišnju članarinu za nju.Šta ovo znači za nas koji imamo iRačun bez fizičke VISA kartice? Ukidaju nam digitalnu i moramo da plaćamo za fizičku?
A kako ce to funkcionisati za nas koji imamo vec Visa fizičku i plaćamo godišnju članarinu 1000? (Naknadno tražio u ekspozituri)Ovo znači da tebi kao korisniku drugog tipa iRačuna se digitalna kartica menja fizičkom, šalje na kućnu adresu i nećeš plaćati godišnju članarinu za nju.
Najbolje onda otkaži tu karticu za koju plaćaš godišnju članarinu kad budeš dobio poštom zamensku plastičnu.A kako ce to funkcionisati za nas koji imamo vec Visa fizičku i plaćamo godišnju članarinu 1000? (Naknadno tražio u ekspozituri)
To je super, hvala ti na pojašnjenju. Nisu me nešto navikli na lepe vesti pa sam vazda skeptičan na prvu. 😄A kako ce to funkcionisati za nas koji imamo vec Visa fizičku i plaćamo godišnju članarinu 1000? (Naknadno tražio u ekspozituri)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari