Meni na Samsungu je Rai Pay uvek radio nikad problem nisam imaoHvala.
Još jedno pitanje. Šta provereno radi za NFC plaćanja u marketima preko Androida?
Pošto RaiPay ne radi... Apple Pay radio ko doxa,
Takodje na HuaweiMeni na Samsungu je Rai Pay uvek radio nikad problem nisam imao
Nema nikakvih troškova. Čak ti i menicu banka plaća.Šta kažete za ovaj beskamatni kredit? Ja idem sutra da vidim dal je sve to istina da nema nikakvih troškova.
S obzirom na to da su Addiko, UniCredit i Alta zadržale isti dizajn, što će i RF najverovatnije, jedina razlika je samo oznaka za beskontaktno plaćanje, dok su Erste i Yettel beskontaktne kartice drugačijeg dizajna.Sad se bar vidi da vazi do 30.6.2028 iako stara vazi jos 3 meseca a ne vidi se da li je beskontaktna,posto je slika praistorijska.
Ne.a troškova, ali to je za nove klijenteŠta kažete za ovaj beskamatni kredit? Ja idem sutra da vidim dal je sve to istina da nema nikakvih troškova.
i za postojeće koji nisu kreditno opterećeniNe.a troškova, ali to je za nove klijente
Mogu i klijenti banke, tj. svi koji nemaju neki proizvod Raiffeisen banke u otplati (kredit, kartica, pozajmica).Ne.a troškova, ali to je za nove klijente
Nema prednosti, moja lična želja je da plaćam domaćom karticom. Ako im je zakonski propisana ta obaveza, i ako te kartice plaća NBS, nervira me njihova opstrukcija.A koja je inace prednost te kartice u odnosu na visu i master za nas krajnje korisnike?
Najpre imaš rezervu ako ti Viza ili Master bude odbijena.A koja je inace prednost te kartice u odnosu na visu i master za nas krajnje korisnike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari