Nema prednosti, moja lična želja je da plaćam domaćom karticom. Ako im je zakonski propisana ta obaveza, i ako te kartice plaća NBS, nervira me njihova opstrukcija.
Politika banke je da se neće odreći sopstvenog rešenja.A podrška za google pay
Moraju da ga posebno prilagode za satove. Na Reddit-u je neko naveo da je smanjio DPI i probao, ali previše laguje i neupotrebljivo je.i wearos?
A na kakvu tačno "korist" misliš? Koju "korist" imaš od korišćenja Vise ili Mastera? Ako bih imao beskontaktnu DINU, za sva plaćanja u zemlji, i POS i net kanale, koristio bih DINU, a Visu/Master samo za ino plaćanja, a to je u proseku jednom mesečno. Savršeno mi je nebitno da li bi imala podršku za RaiPay, ionako retko plaćam telefonom.Nikakvu korist nemas od Dina kartice, osim kao rezerve.
Poslao mail i RF-u i NBS, kad dobijem odgovore, postaviću.U kom zakonu je propisana obaveza izdavanja beskontaktne dina kartice od 01.06.24?
To ne postoji, NBS je samo omogućila uslove za izdvanje beskontaktne dine i dala preporuku bankama da ih izdaju od tog datuma, ali nije obaveza.
Ubacis dinu u kopa aplikaciju i placas telefonom.Meni nema koristi dina da bude beskontaktna ako ne može da se ubaci u apple pay. Navikao sam da plaćam telefonom, lakše i brže.
Apple ne dozvoljava eksterne aplikacije i beskontaktno plaćanje je ekskluzivno vezano za ApplePay, zbog smeštanja podataka kartice unutar posebnog čipa na matičnoj ploči. Istom logikom, osposobljen je i Apple Tap to Pay for merchants.Ubacis dinu u kopa aplikaciju i placas telefonom.
Plus je Apple Pay integrisan i u druge uređaje poput laptopa i sata, nije ograničen na telefon.Apple ne dozvoljava eksterne aplikacije i beskontaktno plaćanje je ekskluzivno vezano za ApplePay, zbog smeštanja podataka kartice unutar posebnog čipa na matičnoj ploči. Istom logikom, osposobljen je i Apple Tap to Pay for merchants.
Ovo ozbiljno radi sa nfc dinom?Ubacis dinu u kopa aplikaciju i placas telefonom.
![]()
KÖPA sistem - nova generacija rešenja za mobilno plaćanje
Sve je popularniji napredni sistem za kupovinu i plaćanje putem mobilnih telefona jedne domaće kompanije, koji ovu vrstu finansijskih transakcija maksimalno pojednostavljuje i približava svim ljudima. Plaćanje mobilnim telefonima sve više dobija na popularnosti. Nije potrebno da nosite novčanik...www.elektronskobankarstvo.rs
Pa meni je bitno da placam telefonom jer je lakse i brze , nego da vadim novcanik i da trazim karticu. Savršeno mi je nebitno da li bi imala podršku za RaiPay, ionako retko plaćam telefonom.
Tako jeNegde sam pročitao da je plaćanje telefonom i bezbednije jer se podaci sa kartice ne čuvaju niti mogu da se dele. Ispravite me ako grešim.
Negde sam pročitao da je plaćanje telefonom i bezbednije jer se podaci sa kartice ne čuvaju niti mogu da se dele. Ispravite me ako grešim.
Negde sam pročitao da je plaćanje telefonom i bezbednije jer se podaci sa kartice ne čuvaju niti mogu da se dele. Ispravite me ako grešim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari