Pa onda tako može i sa svake kartice u novčaniku koje ni nemaju displej i ne mogu da se zaključaju 🙂Taman da ti neko u prolazu skine koji dinar sa računa. Još ako si zaglavljen u busu u gužvi, biće to već pristojna svota
Pozdrav
Ako si već imao tekući i nije isteklo 6 meseci od datuma gašenja, svakako nećeš moći da otvoriš iRačun. Eventualno probaj sa razlogom otvaranja štednja/lična štednja i to je to.Meni odbili iRačun na drugom koraku.
Ostao bi na tom namenskom računu i kredit bi nastavio da se otplaćuje uobičajeno po mesečnim ratama dokle god ima sredstava, sve dok ne dođeš u banku i zatražiš prevremenu otplatu, gde ti tom prilikom predoče kada i koliko para će biti skinuto. Trebalo bi da se preostala razlika ukoliko je bude bilo vraća na tekući, odnosno, u pojedinim slučajevima je neophodno da blagajnik odradi interni prenos, a u suprotnom slučaju eventualno dopunjuješ razliku za taj minus istog dana i to je to.Sta bi se desilo sa novcem koji je uplacen direktno na kreditnu partiju?
Podrzava li neka banka kod nas Garmin pay?Vreme je da uzmeš sat koji podržava Garmin Pay![]()
Imam račun u drugoj banci koji nisam ugasio još.Ako si već imao tekući i nije isteklo 6 meseci od datuma gašenja, svakako nećeš moći da otvoriš iRačun. Eventualno probaj sa razlogom otvaranja štednja/lična štednja i to je to.
Nije smetnja, odnosi se samo na Raiffeisen tj. tamo ne možeš imati aktivne račune, ali možda i ima veze što sam povratnik (ugasio omladinski Klub i avista devizni) pa je sve proteklo glatko prilikom otvaranja iRačuna.Imam račun u drugoj banci koji nisam ugasio još.
Pa probaj ponovo da otvoriš račun, stavi ovog puta da si zaposlen i da račun otvaraš radi uplate zarade. Nije to ni bitno, neće banka da ti zatvori tekući zbog toga.
Ionako kažeš da si pred zaposlenjem.
Ok. Pokušaću onda malo kasnije kao što drug gore kaže. Hvala svima. 🙂🍻Nije smetnja, odnosi se samo na Raiffeisen tj. tamo ne možeš imati aktivne račune, ali možda i ima veze što sam povratnik (ugasio omladinski Klub i avista devizni) pa je sve proteklo glatko prilikom otvaranja iRačuna.
Neće automatski, samo na lični zahtev kod savetnika u poslovnici. Visa Online je plastična, a Visa Digital je virtuelna u e/mBankingu, koja se može povezati i na RaiPay, pored plastične. Ovo navodim da bi precizirala za koju karticu da traži povezivanje na devizni, može i za obe ako želi.Ako otvori iRačun devizni, on će automatski biti vezan za te kartice ili mora da se ode do poslovnice da se to tako uradi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari