iRačun nemoze dase otvori u poslovnicu , bar tako biloU petak sam zvao da zavrsim otvaranje online. Rekla je da će me neko zvati. U petak me niko nije zvao do kraja dana. Cekam ponedeljak. Rekla mi zena da ne idem u poslovnicu. Verovatno da mi ne bi rekli ne znamo mi to. Evo otvorite ovde uz naknadu.
Ne moze zato mi rekli da ne idem.iRačun nemoze dase otvori u poslovnicu , bar tako bilo
Ne cekaj zovi ponovo ,zovi sa telefona zbog kamere da vide lepo licnu kartuSad je ovako ok kad pratim uputstvo nego je meni zapelo što još skupljam dokumenta za posao i nisam potpisao ugovor. Zato sam zvao da pitam sta da radim, a treba mi račun da i to priložim. Ako ne zovu sutra do 14 h pozvaću ih opet.
On je 400. Ja sam mislio Starter.Pogledaj u Mobi onaj Progresiv 5+ račun
Nemam šta da prenesem, a račun mi treba da dam poslodavcu.Ovaj 5+ je besplatan uz prenos zarade
Onda cu Lite zasada. U gradu sam, pa cu da svratim do neke poslovnice. Hvala @uji , @registry1 , @ckvrlj , @kalin62 na savetima. 🙂🍻@Nista otvori prvo Lite račun pa kad ti legne prva plata, onda tog meseca preko aplikacije zatraži promenu na Progresiv, a potom posle toga i kontaktiraj nekog iz podrške da ti odobri prelazak na 5+. Promena vrste računa kreće od 1. u narednom mesecu od onog u kome se zahtev za prelazak podnosi. Njihov obrazac za prenos zarade ne predviđa potpis poslodavca, što je čak i lakše po tebe ako radiš negde gde je opštim procedurama otežano doći do uprave.
Ja sam otvorio u ProCredit besplatan račun kao probu. Uveče podneo zahtev, sutra su me zvali telefonom da potvrdim podatke.Nemam šta da prenesem, a račun mi treba da dam poslodavcu.
Meni nikada. Samsung A34Pozdrav, da li vam se dešava da raipay zabaguje i da mora da se resetuje brisanjem aplikacije ili podataka iz aplikacije?
Meni već 2 - 3 put u poslednjih par meseci, a pri tome sam primetio da potroši bateriju telefona naglo kad se to desi.
Trebalo bi da imas ove opcije, jednu postavis da bude podrazumjevana, sem u slucaju ako je druga pokrenutaKako koristiti paralelno Raipay i Google Wallet, ako jednu postavim za default, da li će druga raditi? Ako nema def app, da li će raditi odgovrajuća, kad pokrenem app?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari