Šta je novo?

Raiffeisen bank

E sad jedno pitanje od mene...
Da li mogu onda kada mi otvore devizni iracun da prijavim i ubacim karticu na PP?

@chifta uz devizni iRačun ne idu kartice, ali mogu da se povežu kod savetnika od dinarskog iRačuna. Na PayPal možeš da ih dodaš dok su još uvek samo dinarske, nije smetnja.

U petak sam zvao da zavrsim otvaranje online. Rekla je da će me neko zvati. U petak me niko nije zvao do kraja dana. Cekam ponedeljak. Rekla mi zena da ne idem u poslovnicu. Verovatno da mi ne bi rekli ne znamo mi to. Evo otvorite ovde uz naknadu.

Nema koga da zoveš niti ko da te zove, još manje da ideš u poslovnicu.
iRačun se otvara online, na ovom linku:

Pratiš uputstvo, treba ti uređaj sa kamerom, lična karta i neki račun koji stiže na tvoje ime za potvrdu adrese.

Na kraju postupka ide i razgovor sa operaterom, isto online, kamera ti treba zbog potvrde identiteta.

Da, zaboravio sam da je pokušavao pa su ga odbili. Pretpostavljam da ni novi pokušaj nije dao rezultat pa onda zato čovek zove.

Sad je ovako ok kad pratim uputstvo nego je meni zapelo što još skupljam dokumenta za posao i nisam potpisao ugovor. Zato sam zvao da pitam sta da radim, a treba mi račun da i to priložim. Ako ne zovu sutra do 14 h pozvaću ih opet.

Sad je ovako ok kad pratim uputstvo nego je meni zapelo što još skupljam dokumenta za posao i nisam potpisao ugovor. Zato sam zvao da pitam sta da radim, a treba mi račun da i to priložim. Ako ne zovu sutra do 14 h pozvaću ih opet.
Ne cekaj zovi ponovo ,zovi sa telefona zbog kamere da vide lepo licnu kartu

Zvao sam i rekli mi da otvorim onako kako je sad zaposlen na određeno, ime poslodavca, ali sam opet odbijen. Ne da mi se. Odustajem od ovih. Idem lično u filijalu ili da li je Mobi bolja opcija da pokusam online paket sto nudi Master card za 150 din?

@Nista otvori prvo Lite račun pa kad ti legne prva plata, onda tog meseca preko aplikacije zatraži promenu na Progresiv, a potom posle toga i kontaktiraj nekog iz podrške da ti odobri prelazak na 5+. Promena vrste računa kreće od 1. u narednom mesecu od onog u kome se zahtev za prelazak podnosi. Njihov obrazac za prenos zarade ne predviđa potpis poslodavca, što je čak i lakše po tebe ako radiš negde gde je opštim procedurama otežano doći do uprave.

@Nista otvori prvo Lite račun pa kad ti legne prva plata, onda tog meseca preko aplikacije zatraži promenu na Progresiv, a potom posle toga i kontaktiraj nekog iz podrške da ti odobri prelazak na 5+. Promena vrste računa kreće od 1. u narednom mesecu od onog u kome se zahtev za prelazak podnosi. Njihov obrazac za prenos zarade ne predviđa potpis poslodavca, što je čak i lakše po tebe ako radiš negde gde je opštim procedurama otežano doći do uprave.
Onda cu Lite zasada. U gradu sam, pa cu da svratim do neke poslovnice. Hvala @uji , @registry1 , @ckvrlj , @kalin62 na savetima. 🙂🍻

• Like
Reagovanja: uji
Pozdrav, da li vam se dešava da raipay zabaguje i da mora da se resetuje brisanjem aplikacije ili podataka iz aplikacije?
Meni već 2 - 3 put u poslednjih par meseci, a pri tome sam primetio da potroši bateriju telefona naglo kad se to desi.

Koristio sam Google wallet i sad ću morati ponovo da reinstaliram Raipay.

Pozdrav, da li vam se dešava da raipay zabaguje i da mora da se resetuje brisanjem aplikacije ili podataka iz aplikacije?
Meni već 2 - 3 put u poslednjih par meseci, a pri tome sam primetio da potroši bateriju telefona naglo kad se to desi.
Meni nikada. Samsung A34

Mene samo nervira što mi često skine pare sa default kartice iako sam izabrao drugu. Na kraju sam digao ruke, jedna kartica na satu, druga u telefonu i tako sam siguran odakle će da idu pare.

Takođe. Uredno ulazim na lični i poslovni.

Kako koristiti paralelno Raipay i Google Wallet, ako jednu postavim za default, da li će druga raditi? Ako nema def app, da li će raditi odgovrajuća, kad pokrenem app?

Ja koristim obe paralelno i ulazim u aplikaciju kojom hoću da platim

• Like
Reagovanja: uji
Kako koristiti paralelno Raipay i Google Wallet, ako jednu postavim za default, da li će druga raditi? Ako nema def app, da li će raditi odgovrajuća, kad pokrenem app?
Trebalo bi da imas ove opcije, jednu postavis da bude podrazumjevana, sem u slucaju ako je druga pokrenuta

Prilozi

• Screenshot_20231122-074930.png
    Screenshot_20231122-074930.png
    41.1 KB · Pregleda: 38
Vrh Dno