Uspeo sam da se snađem sa rezervisanim sredstvima. Jeste zavučeno, ali ajde, neka im bude.
Ali izostanak obaveštenja za kartična plaćanja, nema da im progutam nikad. Sad, ili ću da im se popnem na glavu dok mi ne zatvore račun i blokiraju pristup svim njihovim kanalima, ili ću odustati od korišćenja. Bar 15 aplikacija mi svakodnevno šalje obaveštenja. NIkakva optimizacija baterije nije u pitanju.
Ovamo prave prijavljivanje otiskom prsta što je sjajno, elektronsku asistentkinju, raipay, ma trista čuda, ali pišljiva obaveštenja bato ne rade. Možda me je Mobi razmazila konstantnim obaveštenjima o svemu i svačemu mail/SMS poslednjih 7 godina, ali to je valjda majku mu neki minimum da znam kad sam i gde utrošio sopstvene novce.
Pre jedno 5 godina, sedim ja tako jedne večeri. Kad buć, SMS obaveštenje, naplaćeno mi sa kartice 59 evra. Kako, šta, zašto, Amazon skinuo novce greškom, aktivirao pretplatu koju nisam tražio. Odmah sam ih zvao, stornirali ljudi. zamišljam da nije bilo obaveštenja, ja bih to video možda posle 5 dana, jer stvarno nisam frik koji se prijavljuje na banku 134 puta dnevno.
Pošaljem ovima mail da se žalim na onaj ROL support, prepun nade da će se javiti neko normalan. Kad ono, agent za video identifikaciju, nepismenko koji je odbio da radi sa mnom video identifikaciju... Trabunja nešto kako ja to nisam uključio, standardne idiotarije korisničkih podrški, jre smo mi korisnici ****** valjda. kao, da deaktiviram aplikaciju pa da je aktiviram opet, i sve će biti u redu. Uradio i to. Izvršio niz inostranih domaćih plaćanja, obaveštenja nema. Obaveštenja o uplatama na račun sada stižu, ali nikad odmah. Treba da se smisle.
Baš neozbiljno i glupo.