Šta je novo?

Rage

Ovo mi deluje malo utegnutije i fluidnije od prethodnog gejpleja...

[YOUTUBE]8ui6j35YDbU[/YOUTUBE]

Lepo izgleda, ali lik sto igra nema pojma :lupko:

Ovo mi deluje malo utegnutije i fluidnije od prethodnog gejpleja...

[YOUTUBE]8ui6j35YDbU[/YOUTUBE]

Baš je fino okruženje ovog nivoa, mislim jeste tunel u pitanju ali fino su ga dizajnirali. Ali ove spodobe i njihovo pojavljivanje su urghh. Kao u Virtua Copu kada lopovi iskaču iza kola...

Mutanti nisu jedini neprijatelji. Planetom vlada "autority", ljudka hightech vojska. Fight sa njima je vec mnogo *******iji od ovih cave dwellera. Prikazali su ih ovih dana, videh snimak na gamespotu.

Dobra atmosfera, dobro napucavanje, a ni ne izgleda lose iako su texture mutne na nekim mestima.
Jedva cekam ;)

Tuneli i podzemlje, ali nisam osetio klaustrofobiju kao u u doom3... po meni mrsavo za taj seting. Trebalo je jos kripova ili tako nesto.. buba nekih mutiranih.

Meni izgleda fantastično:)
Jedva čekam da dočepam:)

Tuneli i podzemlje, ali nisam osetio klaustrofobiju kao u u doom3... po meni mrsavo za taj seting. Trebalo je jos kripova ili tako nesto.. buba nekih mutiranih.

Pa možda i ima toga kasnije, ovo je početak igre koliko sam skontao...

Dobra atmosfera, dobro napucavanje, a ni ne izgleda lose iako su texture mutne na nekim mestima.
Jedva cekam ;)

Ako je id zbilja umeo nešto da napravi za primer, to je onda upravo to... dobra atmosfera!

Meni lično je to mnogo bitnije nego li nekakva super besna grafika! :p
Jer posle 5 godina tumaranja i rada na ovom naslovu, da toga nema pa cenim da bi smo bili vala potpuno s pravom svi iznevereni i razočarani...

Što se tiče mutnjikavih tekstura, to nije ništa novo... od toga pate sve igre (od Crysis-a pa naniže) i to me ne iznenađuje... A inače je id software malo aljkav po tom pitanju ili sam takav barem ja stekao utisak na osnovu predhodne igre (Doom3) koja je kud i kamo pedantnije mogla biti odrađena još u ono vreme, a eto iz nekog razloga nije...

No siguran sam da će se vrlo brzo po izbacivanju naslova pojaviti modifikovani Hi-res teksture setovi, tj. da će krenuti lickanje i peglanje!

Poslednja izmena:
Uzivanje ga je slusati, zaista. Covek prica sto mu je na umu, i tacka... Usred poplave ovih E3 PR-ova, neznalica i gluperdi koje samo vide destruction i sl

http://www.pcgamer.com/2011/06/08/e...age-the-pc-and-gamma-corrected-anti-aliasing/

Odlican je, i ja sam postovao u "Industriji igara". Stvarno je dobar lik, sve ono zbog cega bi nekoga mogao da nervira (jer se na igre id-a gleda kao na Carmackove igre), on u stvari ne radi i bas je lepo objasnio sta je zapravo njegov posao. Dosta dobrih stvari je rekao, pogledajte. Vidi se da je "mozak" u najpozitivnijem smislu, uvek volim da cujem njegovo misljenje, iako nema ulogu kakvu je nekad imao. Stvarno osvezenje i podsecanje na stare dane, danas je prosto cudno da uopste cujes necije misljenje i bilo kakvu logiku pored presipanja iz supljeg u prazno u raznoraznim javnim nastupima.

Divno :D.

Oni nisu normalni, pa tad izlazi BF3 i jos gomila dobrih igara! Sve mi se cini da ce ovaj Rage biti totalni fail sto se tice prodaje,a pitaj boga koliko resursa je ulozeno u razvoj ove igre.

Pa da, ali izbeći će preklapanje sa Gears of War 3, za koji svi vrlo dobro znamo da je mega hit i X-Box ekskluziva!

Dakle ne verujem da će biti fail, jednostavno mi ovo liči na klasično taktiziranje kako bi zauzeli što je moguće bolju poziciju u momentu izlaska. U tom periodu će izaći gomila dobrih igara, pa od dva zla, čini se kao da su izabrali malo manje! Jer kako protumačiti drugačije odlaganje koje je praktično manje od mesec dana!

Sto nam nedaju malo da bacimo oko na multiplayer modove, uvek me to vise interesovalo od samog sp

Potvrdili su da ce igra na konzolama imati dinamicku rezoluciju. Igra ce on the fly smanjiti rez radi odrzavanja 60fps gameplaya.

Al screw konzole, i want this for PC. Nao.

Poslednja izmena:
Potvrdili su da ce igra na konzolama imati dinamicku rezoluciju. Igra ce on the fly smanjiti rez radi odrzavanja 60fps gameplaya.

Al screw konzole, i want this for PC. Nao.

To nisu morali ni da mi kažu, lepo se vidi iz ovih filmova. Teksture na objektima u prvom planu (čitaj: zakloni) su dosta mutne na momente... Premda je to Carmac već spomenuo u jednom od ovih zadnjih intervjua. Ali, pošto je ovo deo za PC gaming, koga briga za to...

Inače, malo smeta to što nisu usavršili facijalne mimike. Prilično zaostaje taj deo za ostalim stvarima koje su ovde nagurali! Ah, well...

Poslednja izmena:
Moram priznati da hype raste kod mene, po svemu što sam dosad imao prilike da vidim igra će imati pravi id šmek.

Ovo sve mirise na odlicnu igru... postapokalipticno okruzenje je za mene jos jedan plus. Jedva cekam! Nabacicu valjda neku novu grafiku do izlaska igre... sumnjam da ce moj G92 uspeti da izgura ovo ko svet.

Poslednja izmena:
Ako mene pitaš, biće bruka ako Rage ne bude radio kako treba na G92 i R770. Postoji više razloga zašto to kažem.

G92 je ipak dosta star, ali realno gledano skuplji cipovi iz te serije bi trebalo da mogu da poteraju igru. Bolje upgradeuj, vreme je. Proslo je skoro 5 godina od G92.

Eh, nedostaju mi malo vremena kada smo bacali vilice do poda kada je Karmak predstavljao nove endzine, ali je fino objasnio zasto to trenutno ne radi.

Biće toga ali u manjem obimu... Sa telefonima i tabletima ulazimo u novu fazu koja više svetla baca na kontest tj. kako to u Applu nazivaju user expiriance (hardware+software interakcija) što nije tako loše. Mađutim obrni okreni, to što radi Apple meni barem sve skupa za sada izgleda previše namenski i tempirano sa ciljem da se razbuca PC koji Apple nije uspeo da pobedi u svom prvom naletu! Možda grešim, ali nikako ne mogu da izbijem iz glave jedan sada već bajati intervju koji je Carmac dao nakon što je održao prvu prezentaciju za id tech 5, gde su ujedno bili prikazani i prvi demoi za Rage, a koja se odigrala pod krovom Apple kompanije! Tada je to sve skupa malo drugačije zvučalo jer je id tech 5 izgledao bombastično i niko nije mogao da predvidi da će se na Rage-u raditi ovoliko dugo, ali suštinski gledano Carmac je već tada započeo tu priču koju je sada samo malo šire elaborirao...

Što se mene tiče, svakako sam više za 20-to satnu igru sa kvalitetnim sadržajem, nego li za kratku našminkanu i nakićenu efektima zahtevnu gejmersku splačinu. Ali naravno, ostaje da se vidi zapravo, da li je id zaista krenuo tim putem ili se ipak ovde radi o nečem drugom! ;)

U svakom slučaju kad je reč o FPS igrama, ovo što guraju EA i Activision je ok i za svaku pohvalu ali čini se da dolaze neka druga vremena...

Poslednja izmena:
Kal-El je na odmoru. :)

[YOUTUBE]4EgJQ3hu120[/YOUTUBE]

Tu sam druze, zavrsih sad Tucker And Dale vs Evil, ludackog li filma:D Enivej, svratih da vidim ima li sta novo, kad ono poslednji ID nipple sharpener:D fino, fino al' ima mnogo jos da se guli do izlaska...

Nazad
Vrh Dno