Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

sad se stabilizovao... posle restarta mashine :)

400 khash... temp oko 60-65 c...

Ima li neke zarade na ovim CPU novcicima ako ne bude nekog pumpa, kao sto je bio slucaj sa Quarkom? Pre par meseci sam odustao od solo kopanja jer danima nista nisam dobijao, a nakon par dana kopanja XPM-a na onom Ypoolu sam imao celih 0,1 XPM.

Sad sam nesto googlao, jel stvarno tacno ovo sto je ovaj lik napisao:

I have an FX 8350 running at 840-850kh/s and I am getting 2 Quarks every 9 hours, or about 5.3 per day.
I need to observe closely for a longer time to be sure but as of last night I mined 2 more coins in 9 hours and have mined 12 over the last
few days but I was only running at 500kh/s (waiting for me CPU cooler to arrive.)

Also, notice when I start mining the watts used jumps by almost exactly 150. That is 45 Euros a month at my rate of .30 per hour.
If I can mine 150 QRK's a month, that is worth about 7.50 Euro per month (@.054 Euro/QRK). If true, we have a problem to get miners mining.
Big problem depending on location. Even if my energy is much lower, still there is no way to break even unless it is free.

Pustio sam moj 2500K da kopa, uglavnom oko 2000 novcica na dan iskopa, pa cu videti sta ce biti sa tim...

Ne radi ni jedan, ni drugi pool.

evo ga opet radi...
jel jos neko umesto yay dobijao boooooooooooo ???
o cemu se radi :D

Poslednja izmena:
Ima li neke zarade na ovim CPU novcicima ako ne bude nekog pumpa, kao sto je bio slucaj sa Quarkom? Pre par meseci sam odustao od solo kopanja jer danima nista nisam dobijao, a nakon par dana kopanja XPM-a na onom Ypoolu sam imao celih 0,1 XPM.

Sad sam nesto googlao, jel stvarno tacno ovo sto je ovaj lik napisao:

Pustio sam moj 2500K da kopa, uglavnom oko 2000 novcica na dan iskopa, pa cu videti sta ce biti sa tim...

Naravno da je tacno kad je 90% premajnovano, da nije onog lika Max Keiser-a Quark ne bi nikad video toliku cenu.

Pa zato pitam, da li se CPU kopanje sada svodi samo na nadu u bolje sutra ili donosi i trenutno neku umerenu zaradu kao sto je slucaj sa GPU kopanjem?

Trenutno ni jedan cpu coin koji se kopa ne donosi zaradu kao sto je to bilo sa XPM, sve se svodi na kopanje i cekanje mnogo jace cene.

tebi niko ne brani ni sada da kopas i prodajes cpu coine.... sve funkcionise...

ako neko nije video cena je oko 170 satoshija na poloniexu... ne vidim u poslednjih 100inak postova da je pomenuto :)

Sasvim fina cena, nekoliko meseci prosle godine je 1mh/s u grafama zaradjivao manje :)

Ali s obzirom da uskoro ide polovljenje nagrade, mozda treba sacekati malo...

nose-clip-art-1.gif

Amd phenom II X4 956 BE sa gigabyte 990xa ud3 clokovan na 4 ghz daje 60 khs po jezgru.

radi li vama ovo chudo? meni nece da se konektuje ni na shta celi dan.

Otvoris wallet, sacekas da se sinhronizuje, i pokrenes .bat sa ovim
minerd64 -a qubit -o http://127.0.0.1:7799 -u 123 -p 1234567890qwertyuiop

pokrenuh tako i radi.
gde ce mi se pocheti pojavjlivati ti novchici?

U walletu? :-D

extra :)
samo tipa trebace barem 5-6h da sa 420khash otvorim blok?

sad sam izgleda pokrenuo i direkt iz walleta i preko majnera pa mi u majner uopao hash....
nije mi jasno akd je preko majnera, kako on zna gde da smeshta novchice? :D

odakle mi je bolje, direkt iz walleta, ili preko minera sa ovim shto je thecya napisao?

Poslednja izmena:
Wallet funkcionise kao server a ti mu pristupas preko adrese, porta i korisnickog.

Nazad
Vrh Dno