Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

@nesic1

Bez oc-a bi odradila sve korektno... Samo treba nabaciti jedan manji vent, da se rashladi naponska sekcija.

Edit: Tek sad video da je ta ploca ojadjena skroz, ima samo 4pina za cpu, nema molex-a... Ipak bih isao na nesto jace. Ne znam koliko je pametno, jos ako ubacis i gpu mining na istoj. Mislim da bi nesto gorelo . Treba uzeti u obzir da je to ipak gigashit. :d

Poslednja izmena:
a za 24h mining ali bez overkloka? da li bi mogla da posluzi

i posle cekas cenu od oko 2.500-3.000q2c za 1btc ako sam lepo ukapiro, koju cenu cekate? ja cu verovatno ovu? 3k za 1btc tako nesto, mada i nemam puno, ove dve krdze k'o babe

Mislim da nema sanse da bude toliko. Recimo 100k za 1 btc

jel bi mogla onda ova, 8+2 phase (to je naponska jel da), ima i hladnjak preko naponske, sa ovom verovatno moze overklok i mining 24h, naravno ne neki besni klokovi vec u granicama normale

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4717#sp

hm, mislis oko 100k, ebem ga onda valjda cu da sklopim sve dok stigne fx i ploca i ostalo, pa ako uspem da se priblizim bar da se isplate

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Mislim da nema sanse da bude toliko. Recimo 100k za 1 btc

Jos je rano pricati o ceni ali sigurno je da ce skakati. Pa sada je 0.000002 na Poloniex-u. Cim izadje na cryptsy ili neku jacu menjacnicu, cena bi trebala biti barem 2-3 puta veca. Mozda cak i ta koju si ti napisao. Naravno nisam nikakav vidovnjak nego sam ovih dana prelistao vecinu onih starijih coina koji danas nesto vreme i pratio detaljno njihovo stanje.

Ako je Quark coin(identican ovome) koji je imao u pocetku i 5x manji dif, 5x manju zainteresovanost i 5x manju podrsku publike, uspeo da za samo 3-4 meseca dobije cenu od 0.0006 BTC-a(a ja ih imao oko pola miliona), onda moze i ovaj bez problema.

0.0001 bi bila odlicna ali tesko pre Maja-Juna.

Zavisi dosta i od block reward-a jer on sto god je manji i cena je veca. A ovome novcicu ce block reward biti 1 Q2C tamo u Avgustu, ako sam dobro sracunao. ;)

U februaru kada bi dosla do 4 nule (0.00001) bilo bi cool.

i posle cekas cenu od oko 2.500-3.000q2c za 1btc ako sam lepo ukapiro, koju cenu cekate? ja cu verovatno ovu? 3k za 1btc tako nesto, mada i nemam puno, ove dve krdze k'o babe

Vrlo ambiciozno prognoziranje cene, mada posle par meseci, ko zna, sve je moguce.

Niko ne brani da mastamo :D

Ljudi ja sam overclocovao amd phenom II x4 965 BE na 4ghz bez jacanja napona na cpu koji je 1.45 v na ploci gigabyte 990xa ud3 rev3 napajanje mi je seasonic 600w i imam na cpu vodeno hladjenje sedion 120M. Temperature su mi niske cak i pri kopanju 24/7 ali vidim pominjete ovde neke fazne jedinice, a posto prvi put klokujem da li sme ovo moje tako da radi ili da vracam na standardi clok? :)

Poslednja izmena:
@acagedza

Sa tom plocom i tim hladjenjem, nema potrebe da brines ;)

Koliko vi uopste dobijete ovih novcica za 24h? Gledam sad na oba ona poola za 200 i kusur KH/s (2500K) mi prognozira oko 8-9K novcica na dan, ali ja uglavnom dobijem oko 2K.

Ako je Quark coin(identican ovome) koji je imao u pocetku i 5x manji dif, 5x manju zainteresovanost i 5x manju podrsku publike, uspeo da za samo 3-4 meseca dobije cenu od 0.0006 BTC-a(a ja ih imao oko pola miliona), onda moze i ovaj bez problema.

Pitanje je koliko je Quark pouzdan reper. Vrlo moguce da ga je MaxKeiser hype-ovao, a mozda i sam pumpao da bi izgradio sebi kredibilitet.

Poslednja izmena:
Da li u slucaju dva kompa treba da se dodeli drugi worker drugom kompu ili svi idu na jedan worker?
Jel se razlikuju podesavanja nesto u tom slucaju?

Cekam da bude DESETI deo Quark cene u najvecem piku.

Znaci 0.00005

racunaj da je pola milke quarkova u jednom trenutku bilo preko 200 btc

HGT to se i meni desavalo juce ali kada sam restarotvao masinu normalno sve radi...stabilan hashrate..

I meni osciluje. Mislis da je to zbog istog workera?
Ima neko da je testirao hashrate razliku, ako su pojedinacni workeri ili ako su na jednom?

A kakva je razlika kada dva kompa kopaju na jednom workeru i kada ta dva kompa kopaju na dva workera?

Probajte pa javite :p

Pa nema razlike sem da nemate onda uvid koliko koji komp daje.. to sto pool sabira nema veze s tim kako vasi kompovi bacaju sharove

Jos je rano pricati o ceni ali sigurno je da ce skakati. Pa sada je 0.000002 na Poloniex-u. Cim izadje na cryptsy ili neku jacu menjacnicu, cena bi trebala biti barem 2-3 puta veca. Mozda cak i ta koju si ti napisao. Naravno nisam nikakav vidovnjak nego sam ovih dana prelistao vecinu onih starijih coina koji danas nesto vreme i pratio detaljno njihovo stanje.

0.0001 bi bila odlicna ali tesko pre Maja-Juna.

Zavisi dosta i od block reward-a jer on sto god je manji i cena je veca. A ovome novcicu ce block reward biti 1 Q2C tamo u Avgustu, ako sam dobro sracunao. ;)

U februaru kada bi dosla do 4 nule (0.00001) bilo bi cool.

Nemoj da me podsjecas na to koliko je quark bio jeftin. Jos me boli ta rana. Imao sam nesto preko 300k i skoro sve mi otislo po smjesnim cijenama (onda kad je bila najniza) a ja nisam bio kuci da ponistim ordere :(

Welcome to the club. ;)

ja sam imao skoro 500k i takodje prodavao po smesnim cenama jos kad je BTC bio ~130$. Kolega mige takodje, a nas trojica bi sad imali ~550 Bitkoina sigurno i verovatno bili na tamo nekim Maldivima sa dve sisate crnkinje i nakrivljenim sombrerom...

Probao sam obe opcije... I dalje osciluje toliko da u jednom trenutku kao da jedna ne kopa, pa obe kopaju pa druga ne kopa, tipa 50% iscilacija u hasrate. Govorim o ukupnom hashrate, dok hashrate po workeru je skroz nelogican ca je 50% nizi cas 100% veci...
Mada se sve to ispegla verovatno na kraju i izvuce prosek...

Za sada cu ostaviti setup sa workerima...

Probao sam obe opcije... I dalje osciluje toliko da u jednom trenutku kao da jedna ne kopa, pa obe kopaju pa druga ne kopa, tipa 50% iscilacija u hasrate. Govorim o ukupnom hashrate, dok hashrate po workeru je skroz nelogican ca je 50% nizi cas 100% veci...
Mada se sve to ispegla verovatno na kraju i izvuce prosek...

Za sada cu ostaviti setup sa workerima...

Tako je i meni, cas prvog workera vidim cas oba cas drugog, a hashrate igra kao kosovka devojka :D

izgleda nam je svima cas rade vorkeri cas ne rade,

e hvala za prognoze, cekamo cenu pa sta bude ovo mi je prvi cpu novcoc pa sta bude, i nako mi procesori zvrjali u prazno

Za 4-6 dana se polovi nagrada po bloku. Zato kopajte sad

Nazad
Vrh Dno