Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

extra :)
samo tipa trebace barem 5-6h da sa 420khash otvorim blok?

sad sam izgleda pokrenuo i direkt iz walleta i preko majnera pa mi u majner uopao hash....
nije mi jasno akd je preko majnera, kako on zna gde da smeshta novchice? :D

odakle mi je bolje, direkt iz walleta, ili preko minera sa ovim shto je thecya napisao?

Kako si pokrenuo iz wallet-a? Ja nisam uspeo u firmi, na Win XP.

ako imate pristojan hash, verovatno mozete da kopate u P2P poolu, oni nisu podlozni ddos, kao obicni

U debug konzoli se kuca setgenerate true -1 ili pokrenes wallet sa argumentom -gen=1

radi po malo a malo i ne radi :)
ja sam namestio da mi odmah salje kad nakupim 1000 na poloniex direktno :)

nece meni ni tamo celi dan, nemere da se konektuje....
ni onaj prvi pul nece niti quark...quark radio malo pa ne radi.
ostalo nisam ni probavao.

ortak mi isto reche da mu radi cpu-pool...meni iz nekog razloga nece...

kloknuo sam i5-750 na 3.6GHz i sada mi daje oko 250khash/s +-10, po jezgru izmedju 62 i 65 kh/s...
temperature po jezgru ne prelaze 50 stepeni trenutno... kasnije cu da oborim obrtaje da vidim kako ce izgledati, al kontam da dozvolim temperaturama da budu max 55 stepeni...

tek sada mi je proradio samo quark

edit, proradi i prvi pul

shta je sada bolje ostaviti da radi?

ako prekinem wallet mining, znachi li to da onda moram ispochetka blok neki da doaftima da razbijam, kako to funkcionishe sa tim solo miningom?

Poslednja izmena:
Na mine-pool nema jos ni jedan pronadjen blok od kad je malo pre krenulo...ipak je poceo da pronalazi!

Na http://cpu-pool.net pronalazi blokove...

Poslednja izmena:
I taj wallet nije najsrecniji, kukam vec danima da ne prihvata vise od nekoliko lokalnih konekcija...

Poslednja izmena:
ja kad ustekam pola milke oglasicu se.

fx-8350 sa sabertooth 990fx na 4ghz mi daje oko 375khash prosek. na 4.6ghz daje oko 460 prosek.

I taj wallet nije najsrecniji, kukam vec danima da ne prihvata vise od nekoliko lokalnih konekcija...

Meni posle ubacivanja modifikovanog cfg file, otvaranja porta 7788 na ruteru, ostvaruje 106 konekcija.

jel valja nova ploca za fx8350, celu noc gledah sinoc ploce

MB AM3+ 970 Gigabyte GA-970A-DS3

za kopanje ovoga, kako da gledam kvalitet ploce i da li moze da izdrzi pomenuti procesor?

Poslednja izmena:
jel valja nova ploca za fx8350, celu noc gledah sinoc ploce

MB AM3+ 970 Gigabyte GA-970A-DS3

za kopanje ovoga, kako da gledam kvalitet ploce i da li moze da izdrzi pomenuti procesor?

Ta je ok, ako neces klokovati tog Fx-a. Za neki ozbiljniji oc + 24h mining ti treba skuplja ploca. Za kvalitet prvenstveno gledaj da je naponska na ploci sto kvalitetnije odradjena, da ima sto vise faznih jedinica i da je lepo ohladjena ta sekcija...

Poslednja izmena:
Jedno hardversko pitanje, vezano za ovu temu.
Da li u ovo kuciste LC Power 1410Mi MINI LC200SFX mogu da smestim I5 2500k i gigabyte h61m-ds2h plocu. Koristio bih integrisanu grafiku naravno. Masina bi sluzila iskljucivo za cpu mining?

Ta je ok, ako neces klokovati tog Fx-a. Za neki ozbiljniji oc + 24h mining ti treba skuplja ploca. Za kvalitet prvenstveno gledaj da je naponska na ploci sto kvalitetnije odradjena, da ima sto vise faznih jedinica i da je lepo ohladjena ta sekcija...

a za 24h mining ali bez overkloka? da li bi mogla da posluzi

i posle cekas cenu od oko 2.500-3.000q2c za 1btc ako sam lepo ukapiro, koju cenu cekate? ja cu verovatno ovu? 3k za 1btc tako nesto, mada i nemam puno, ove dve krdze k'o babe

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno