Nedjo je napisao(la):E ova dvadeseta strana ovog legendarnog treda je mnogo jaka!
1. CamBieL sto odmah nisi rekao da si Duke-Nuke guy! Pa ljudi se i dele po tome dal su "prvo iskustvo" ilani na Doom-u ili Dukeu (Ne racunam wolf jer je to jos uvek bila puchacina u jednoj ravni)! Svi Dukeovci razmisljaju na jedan nacin i od one papazjanije od igre (mislim ubijas svemirske svinje...aaaa) su nasli igru koja ih je obelezila za citav zivot i sad kad su poodrasli tvrde da je Quake4 njsraAli vazno da to nije u liniji degerativnog razmisljanja! Na kraju imamo DukeNuke kao vrh tvorevine ljudskog intelekta i Q4 koji je teska degradacija istog! i da se zna, ja ne delim ljude... osim na normalne i umobolne, ali to je vec sada druga stvar, i kada kazem ovo drugo ne mislim to kao zezanje, vec ozbiljno...
:d
2. Tu je i Maxa koga sam lepo zamolio da nam objasni razliku izmedju skriptovanog AI-a u svim igrama i nekog posebno pametnog u FEAR-u, koji je eto drugacije iskustvo?! Znas Maxe sta bi bio neskriptovani AI? Kada bi ti recimosnimio poziciju pre fajta i kada bi se protivnici nakon svakog novog ucitavanja drugacije ponasali! E to bi bilo novo iskustvo, a ovo sad je isto obican skript, ma koliko ti tvrdio suprotno!
3. I na kraju dilema, kako su glupi strogovi mogli da izgrade tehnolosku civilizaciju? E to bi zahtevalo poseban elaborat, koji bi zzesce smorio, bas kao u slucaju da su Ravenocsi pokusali da objasne sve moguce aspekte ratea sa strogom! To jednostavno apsolutno nije bitno i svakome je ostavljeno na volju da ima sopstvenu pricu o toj "civilizaciji" i tom sukobu!
:wave:
Probaj sa catalyst 5.13 donose vidno ubrzanje. Iskljuci senke i bumpmaping, pa ukljucuj jedno po jedno (i ostale opcije) i posmatraj kako utice na fps i na kvalitet prikaza. Tako ces pronaci optimumZekaleon je napisao(la):Ovo je besmisleno, igra je besmisleno zahtevna. Na venice sempronu na 2.4GHz-a , 512mb, i x550 sa 256mb 480/600 igra secka na 800x600 sa ukljucenim senkama i bumpmappingom i sve ostalo iskljuceno. Na pocetku igre je radila u 1024x768, ali mislim da sam well past beyond te mogucnosti.
Sobzirom da je u pitanju glupavo napucavanje sa skakutavim neprijateljima, ako nema lepe grafike, what's the f point?
Inace, Doom 3 mi radi 1024x768 na medium !!!
Sem toga igra je odlicna![]()
Bas tako. Koliko sam ja primetio Q4 radi tecno na 6600GT u 1024x768 sve na max, ne na ultra high, ali na high. Naravno bez AA. Ta grafika je vec u klasi cena 155-165eura tako da niko nema razloga da se zali. Q4 jeste dobro optimizovan, za razliku od COD 2. Dakle svi trk po minimum 6600GT.Marti Misterija je napisao(la):@Zekaleon - tvoija grafika spada u low level, sta si ocekivao? Da radi 1024 @ full efekti. Iskeshiraj se za jacu grafiku pa ce sve da bude kao pesma i uopste mi nisu jasne primedbe vas koji imate slabu grafiku i zalite se sto vam nove igre, koje treba da budu oslonac gejminga narednih par godina, slabo rade na grafici staroj par godina.
GoranM je napisao(la):Bas tako. Koliko sam ja primetio Q4 radi tecno na 6600GT u 1024x768 sve na max, ne na ultra high, ali na high. Naravno bez AA. Ta grafika je vec u klasi cena 155-165eura tako da niko nema razloga da se zali. Q4 jeste dobro optimizovan, za razliku od COD 2. Dakle svi trk po minimum 6600GT.
miha\zero je napisao(la):Ovo je paradox ... Testirao sam timedemo i dobio sumanute rezultate.
Oba puta je testirano 1280x1024 ULTRAHIGH (bez FSAA)
X800 XT PE + A64 + 1 gb DDR = 57.7 fps
FX 5950U + p4 + 2 gb DDR = 54.1 fps
Ni jedna karta nije klokovana, sva na default.
Moze li neko da mi objasni ovaj paradox ?!?! Znam da je nV bolji u openGL-u, ali ovo je besmisleno.
M
p.s.
Demo je Necro666
gx-x je napisao(la):sto je paradox ? pa 6800 sabija taj X800, a to sto je u prepucavanjima X800 bolji, pa, vidis i sam kolko to pije vodu![]()
patch033 je napisao(la):Ne razumem bas ovo?! Pa X800 i jeste bolji. Ko jos gleda D3 ili Q4?![]()
patch033 je napisao(la):Kako ne znas da ATI kuburi sa OpenGL vec odavno?! To je vec izlizana tema. Sasvim je "normalno" da je ta 6800GS bude brza. Da vidimo sta ce doneti catalyst 6.1
Za testiranje skini BenchEmAll pa provrti sve sto imas.
Pozzzzz
gx-x je napisao(la):a dobro covece, taj FX ne renda pola shadera, ima drugaciji pristup celoj problematici nego ATI. Takva je igra. Poteraj fear i taj ATI ce verovatno da ima kumulativan rezultat obe nvidie...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari