Šta je novo?

PTT KDS u Mirijevu

• Začetnik teme Začetnik teme STORM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za ET mortar-a: da li je moguc (sada) KDS-ov net u zgradi Mirijevski venac 24? Hvala.

levibek je napisao(la):
Za ET mortar-a: da li je moguc (sada) KDS-ov net u zgradi Mirijevski venac 24? Hvala.
Danas ne, ali treba da se propusti za školu pa ćeš imati. Javljam.

@ET mortar
A za mene u Koste Nadja 56, please :S:

p.s.
Da konacno sutnem wireless antenu i AP medju oci :wall:

Pozdrav
Niksa
:wave:

Poslednja izmena:
ma opet je zadnjih dana poceo cesto da puca 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

U Rakovici too! Ne prodje dan da ne pukne i to na pola sata...

Ljudi, kakva je sad situacija sa Denkovom bastom (Krizaniceva 32, ugao Krizaniceve i Velikomoravske) po pitanju neta?

tu imas SBB koliko ja znam, zasto bi uopste uzmao PTT experimentalni???

Smith je napisao(la):
Ljudi, kakva je sad situacija sa Denkovom bastom (Krizaniceva 32, ugao Krizaniceve i Velikomoravske) po pitanju neta?
Nisam siguran, možda i radi :S: . Ako znaš nekog sa kabl modemom, uzmi i probaj pa javi. Tamo bi trebalo da su svi pojačavači popunjeni os starta.

Inače, ako imaš SBB u zgradi uzmi njihov jer je komercijalan, ali ako nemaš neće ni doći iako su u blizini zbog sporazuma o nenapadanju između PTT-a i SBB-a.
:bottle:

Ne ne, ta zgrada je pod PTT-om. A zar ne bi trebalo da se taj modem prvo prijavi PTT-u?

Smith je napisao(la):
Ne ne, ta zgrada je pod PTT-om. A zar ne bi trebalo da se taj modem prvo prijavi PTT-u?
Uzmes od nekog bilo koji cable modem i samo se prikacis na instalaciju u stanu = ako imas povratni smer (neprekidno svetli "upstream" lampica, ako treperi onda nema! Samo ako "gori"!)> kupujes modem i onda se tek prijavljujes. Dakle ne moras da se povezes sa PC i da imas prijavljen modem da bi video da li je internet moguc u tom stanu tj. na toj lokaciji.
P.S. Mirijevci i Zvezdarci > jel vam radi net? Meni od posle podne jok :crash:

Poslednja izmena:
Smith je napisao(la):

Velikomoravska 15 ... radi :smoke:

Pazi: nema mortara, nema dartha, nema neta... nesto se opasno izdesavalo heheheheh!!!!! I meni od pre podne radi 🙂)))

dbg je napisao(la):
Pazi: nema mortara, nema dartha, nema neta... nesto se opasno izdesavalo heheheheh!!!!! I meni od pre podne radi 🙂)))

i meni oko 9 proradio 🙂

ET mortar je napisao(la):
Danas ne, ali treba da se propusti za školu pa ćeš imati. Javljam.
Posto sam danas nabavio modem (nestrpljiv sam 🙂 ), zamolio bih te da mi kazes okvirno za kada da se nadam da cu dobiti signal (Mirijevski venac 24, kod poste)? Za mesec, dva, ...
Hvala.

esc4pe je napisao(la):
i meni oko 9 proradio 🙂
Tad sam pio vinjak. IN VINO VERITAS (ili bar u vinskom destilatu).

Levibek-očekuj od ponedeljka
Storm -tvoj čvor na generalci sl. nedelje

Meni od danas popodne prijavljuje da je online, ali je u stvari off, izbacio je neku levu IP adresu (169.254.107.145, a obicno pocinje sa 82....) i nema sanse da se konektuje, evo iz ocaja ovo kucam preko dial-up-a. Sta da radim? Ocaj nad ocajima!!!

The Chief je napisao(la):
Meni od danas popodne prijavljuje da je online, ali je u stvari off, izbacio je neku levu IP adresu (169.254.107.145, a obicno pocinje sa 82....) i nema sanse da se konektuje, evo iz ocaja ovo kucam preko dial-up-a. Sta da radim? Ocaj nad ocajima!!!

isti problem, mada verujem da ce se resiti brzo :bottle:

ET mortar je napisao(la):
Tad sam pio vinjak. IN VINO VERITAS (ili bar u vinskom destilatu).

Levibek-očekuj od ponedeljka
Storm -tvoj čvor na generalci sl. nedelje
Hvala puno!!!
:banana: :banana: :banana:

Poslednja izmena:
Meni od juče isto zeza tj ne može da pokupi ip (javlja klasično limited connection) iako je modem online.

Sve u svemu svima isto... 🙂
Meni je tek malopre dodelio ip... :whip:

:type:

Uraaa! Opet sam online! :banana:
Ako ne dobijem infarkt od ovog ptt-a, necu nikad!

Poslednja izmena:
The Chief je napisao(la):
Uraaa! Opet sam online! :banana:
Ako ne dobijem infarkt od ovog ptt-a, necu nikad!
izgleda je bilo simptomatično na celoj mreži. Nisam bio ni blizu pa ne znam zašto, ali imajući iskustva od SBB-a, može se desiti da se zaglupi CMTS, ali nisam siguran.

Jel to Darth resio da sam sredi celu mrezu pa ga nema ybt ili?????? Sta je s vama 2 nigde vas nema??????? Meni su nivoi signala besprekorni (valjda) posle onog zesceg prekida (dl: 14 dBmV ul: 40 dBmV) ali konstantno ispada... danas 3 puta po par minuta i to sve u roku od par h... neki cvorivi guse a?

Samo da proverim:
Imam Webstar EPC2100 modem, sa (izmedju ostalih) i CABLE indikatorom. Koliko sam razumeo, kad postoji signal u mojoj mrezi, ovaj indikator treba neprekidno da svetli, nezavisno od toga da li je MAC adresa modema prijavljena KDS-u.
Za ET Mortara: Da li ce biti signala (Mirijevski venac 24) ove nedelje? Hvala.

levibek: bio sam danas u ulazu i video šta fali. Sutra verovatno nisam tu, znači petak.
Zagor : možda se i zovem ET mortar jer imaš net kao i Petrarkina 1,4,6,8,10,12. Nešto je sređeno, ostalo u petak.

P.S. Za Storma i Markusa, danas je kod vas net pucao zbog mene 😀 :bottle:

Poslednja izmena:
a zasto kod mene puca net? 😉

levibek je napisao(la):
Posto sam danas nabavio modem (nestrpljiv sam 🙂 ), zamolio bih te da mi kazes okvirno za kada da se nadam da cu dobiti signal (Mirijevski venac 24, kod poste)? Za mesec, dva, ...
Hvala.
Probaj i javi očitavanja sa 192.168.100.1
:type: :bottle:

Nazad
Vrh Dno