Šta je novo?

PTT KDS u Mirijevu

• Začetnik teme Začetnik teme STORM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ET mortar je napisao(la):
Neka svako kaže koliko UKUPNO kanala gleda, i ako broj pređe 20 dajem otkaz i idem na planinu da čuvam ovce i živim zdravo :bottle:

:d u pravu si, fora je samo sto ne gledaju svi istih 20.

dbg je napisao(la):
Jeste da imamo pseban topic za PTT KDS "Rakovica" ali > ja sad idem preko dial-up jer mi PTT KDS ne radi uopste od petka!!!!!!!!!!! Ne "hvata" upstream uopste!!!!!!!!!!! I to je pocelo odmah nakon "prespajanja" vrsenog oko 13-14h u glavnoj stanici... tad je pukla veza i vise se nije vratila... za vreme radova ja sam modem izvukao iz struje... da li to ima bilo kakve veze sa tim prespajanjem? A sto se tice pucanja veze, procitao sam na prethodnoj strani da ispada najmanje 5 puta dnevno > meni kad radi radi eventualno jednom dva puta ispadne a evo sad kad ne radi onda ne radi...

Što se petka tiče, nikakve veze nema jer je vršeno prespajanje UPS-a, tako da je kvar ipak negde drugde.
:bottle:

Poslednja izmena:
ET, 100% si u pravu za broj kanala i potpuno se slazem da bi 30-ak kvalitetnih bilo sasvim dovoljno. ALI, na PTT je izbor kvalitetnih kanala daleko ispod drugih kablovskih.
O sbb necu ni da pricam , ali rado bih platio tih 50 i 100 din vise da imam sta vi imate (history, explorer, tv1000, sport klub, eurosport 2, vh1 a sad cete dobiti i film + i jos nesto valjda )
Ej pa mi nemamo ni VH1, imamo austrijski mtv, nemamo titlove na NG koji odavno vec postoje. Sta ce mi 10 nemackih, 10 sa vestima kanala itd... Nesposobni ne mogu da puste titlove na bbc Prime (nemaju svi teletext).
Hocu kvalitetne kanale , i platicu vecu cenu, ali nema ponude.
Jedino sto Travel ima sto drugi nemaju (osim u dodatnim paketnima).
A hbo na ptt nece ni krenuti jer NEMA jos dodatnih paketa.
Zadovoljan sam sa netom , ali sam jako razocaran sa izborom kvalitetnih kanala (ima ih, ali bar 5-6 manje nego kod drugih za istu cenu).

voja_pfc je napisao(la):
...Zadovoljan sam sa netom , ali sam jako razocaran sa izborom kvalitetnih kanala (ima ih, ali bar 5-6 manje nego kod drugih za istu cenu).
Ma svi su toga svesni, i istina je to pričaš, ali za NG nisi u pravu jer su tražili lokalizovan NG ali im sam NG nije dao, MTV adria će sada biti (ako ga u međuvremenu ne ukinu jer koliko čujem nije im isplativ). BBC Prime treba da se preuzme lokalizovan ali ne znam šta su sa time uradili. Mada što se programske šeme tiče, govorim baš iz ugla korisnika, tj. šta bih ja voleo da vidim, a nezadovoljnih će uvek biti i tu pomoći nema.
P.S. dobro je da je bar neko zadovoljan sa net-om, mislio sam da takvih nema
:banana:

drgrozozo je napisao(la):
:d u pravu si, fora je samo sto ne gledaju svi istih 20.
da znam :wall: , gde je ono vreme RTS 1 i 2, STB i OK kanal (sada3k) kad su svi bili zadovoljni

P.S. dobro je da je bar neko zadovoljan sa net-om, mislio sam da takvih nema
:banana:

Jesam , mada bi mogli malo dici brzinu za iste pare (bar 50%).
A inace, ja sam na Vracaru, a to nije tvoj sektor, mozda je zato ok.
😛

p.s. salaaaaaaaaaa

E momci kako vam radi net sada>?Malo smo cackali po tk centru a mortar po mlavskoj !Mozda sad radi bolje a?

Downstream Value
Frequency 770000000 Hz
Signal To Noise Ratio 36.5 dB
Power Level -4.3 dBmV

Upstream Value
Channel ID 3
Frequency 39984000 Hz
Power 52.8 dBmV

ranije upstream bio 57-61db a vidi sada 🙂 net radi odlichno
pozdrav

Downstream:
Frequency 770000000 Hz
Signal To Noise Ratio 38.4 dB
Power Level 11.2 dBmV

Upstream:
Channel ID 3
Frequency 39984000 Hz
Power 29.0 dBmV :zgran: 😀

Samo sto se nisam slognuo kad sam ovo sad video... jel treba da povecam sad :d ... ili je i ovo ok... :wave:

Evo malo sam cekao da budem na net-u da vidim da li ce biti nesto u log-u...
inace danas super... Za 2015-03-21... samo jedna greska 3-Critical R005.0 Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3 time-out
koju je modem zabelezio... rekord ikad je bio za 2015-03-19... bilo je preko 350 raznih gresaka... u log-u 🙂 za svega par sati...

najbolje je vreme koje emituje... 2015-03-21 :d

Poslednja izmena:
Forward Path:
SNR: 36.2 dB
Received Signal Strength: -2.6 dBmV

Return Path:
Connection: Acquired
Power Level: 43.3 dBmV
Channel ID: 3

dosta je bolje

meni za ovih par sati nije ispao ni jednom... danas radi perfektno (al cu da se ureknem kao i uvek... 😀 )... :banana: ali zadnjih nedelju dana je bila katastrofa... :d
Super... 🙂

DarthAginar je napisao(la):
A jer vam redje ispada?
Sad ću da krenem sa obaranjem signala :d :d

:bottle: :cigar:

Fly, obaraj signal :crash:

Warm beer and cold woman, I just don't fit in

Poslednja izmena:
Evo uspeo sam nesto valjda...
Sad je:

Upstream:
Channel ID 3
Frequency 39984000 Hz
Power 35.0 dBmV

:type:

Poslednja izmena:
ima pucanja i dalje jednom od pola sata i jos jednom od 15-20 minuta
desava se jos jedna cudna stvar
modem izgubi vezu sa netom ali nepukne....cetri lampice svetle zakucano bez treperenja i tako stoje dok se modem ne resetuje (ovo se nije ranije desavalo)

poz

Poslednja izmena:
markus je napisao(la):
ima pucanja i dalje jednom od pola sata i jos jednom od 15-20 minuta
desava se jos jedna cudna stvar
modem izgubi vezu sa netom ali nepukne....cetri lampice svetle zakucano bez treperenja i tako stoje dok se modem ne resetuje (ovo se nije ranije desavalo)

poz
Znam, kolega je isključio vaš čvor jer je unosio smetnju, ali ga je posle malog ubeđivanja :smash: vratio. Sorry nisam bio u HUB-u. Trenutno imamo neka silna puštanja ulaza po Ustaničkoj tako da je Mirijevo zapostavljeno 🙁.

e mortar slusaj sto sam danas imao kvar na hub(u vezi neta mozda ti pomogne negde):
Elem imao sam cvor sa velikim sumom dosta specificnim (Tipa pored standarnog u pocetku spektra pojavljivo se jedan kao planina a pik je na 39).Znaci likovi sa tog cvora me ubise kao ne mogu da se zakace i tako dalje .Ja se ubi mesecima da vidim sta je ...... kad danas ga isljucim sa optike i vidim sum i dalje tu?ja ga isljucim otpozadi sa rf sum i dalje tu!Ispostavi se da sam drx modul unosi sum?Zakljucak ne ispravan modul .....stavim ti ja novi i ono stvarno cvor sa dobrim sumom a modemi proradili odma!!!!

Primetio sam da net ocajno radi vec par dana u periodu od 19-24...
Pola sata ima 20 minuta nema i slicno... i to bas u tom periodu...
Jel jos neko ima problema sa netom u tom periodu? :whip:

e mortar slusaj sto sam danas imao kvar na hub(u vezi neta mozda ti pomogne negde):
Elem imao sam cvor sa velikim sumom dosta specificnim (Tipa pored standarnog u pocetku spektra pojavljivo se jedan kao planina a pik je na 39).Znaci likovi sa tog cvora me ubise kao ne mogu da se zakace i tako dalje .Ja se ubi mesecima da vidim sta je ...... kad danas ga isljucim sa optike i vidim sum i dalje tu?ja ga isljucim otpozadi sa rf sum i dalje tu!Ispostavi se da sam drx modul unosi sum?Zakljucak ne ispravan modul .....stavim ti ja novi i ono stvarno cvor sa dobrim sumom a modemi proradili odma!!!!
Uuu, Matke postao si za***an tehnicar nema sta, dodji kod mene da probas to isto mozda proradi odma!!! 😀 Ili cu ipak pre da sacekam Dzu-a da sa Kablovizora predje u tehnicare i uvede mi SBB. 🙂 :d 😛 😉 :banana: :wave:

Da kao sto sam rekao(PREKO KOAKSIALE) ne mozes ostvariti brzinu od 2 mbs.KABLOVSKI MODEM moze da ostvari brzinu od 2 mbs kroz optiku!sistem je isti ali prenosni medium ne

da, a mi na prepaidu kod SBB-a koji imamo 2 Mbps smo svi budale, ili imamo modeme sa fiber-channelom pozadi

idi informisi se malo o docsisu

autarh je napisao(la):
da, a mi na prepaidu kod SBB-a koji imamo 2 Mbps smo svi budale, ili imamo modeme sa fiber-channelom pozadi

idi informisi se malo o docsisu

A, flat, je l' ih još zovete na kuću i pretite im ako pređu "zamišljeni" limit ?
:-devil-:

Ocito da su zadovoljni... :d da nisu forum bi vec bio pun... 😀

Inace signal je strava! 🙂

Posto niko nije odgovorio da li mu radi od 18,19-24 pretpostavljam da je onda samo kod mene ****** u tom periodu... :whip:

Da li su to svi zadovoljni, ili ne mogu nikako da se konektuju? :bottle:
Ja sam zadovoljan dial-up-om, i uvek se konektujem... 😀

Poslednja izmena:
U cetvrtak popodne su svi modemi koji su na ptt kds-u u Mirijevu, NBG-u i Vracaru bili offline, doslo je do nekog kvara u trajanju od dva sata. Od tad, pa evo do sad, a to je nekih 36 sati, nijednom mi nije pukla veza sto je pravo cudo, jer mi se to desava bar 10 puta dnevno. Kazu, to je zbog eksperimentalne faze, koja je trebalo vec da se zavrsi u februaru. Jel ima neko informaciju kad pocinje da se placa u Mirijevu?

Veza mi nepuca vec 2 dana!!!MOrtar sta si uradio koga si isljucio!
nikog, za divno čudo.😀

Za plaćanje ima da se strpite još i haj.

Zagore, skinuću te sa tog dial-up-a, ne zvao se ET mortar( a i ne zovem se 😀)

Izgleda je PTT rešio da krene ofanzivno :wall: , tako da još neki Ugovor ako se potpiše ovog meseca eto pun K radova u Mirijevu. (odoh ja u banju :bottle: )

Nazad
Vrh Dno