Danas ne, ali treba da se propusti za školu pa ćeš imati. Javljam.levibek je napisao(la):Za ET mortar-a: da li je moguc (sada) KDS-ov net u zgradi Mirijevski venac 24? Hvala.
Hvala.ET mortar je napisao(la):Danas ne, ali treba da se propusti za školu pa ćeš imati. Javljam.
Nisam siguran, možda i radi :S: . Ako znaš nekog sa kabl modemom, uzmi i probaj pa javi. Tamo bi trebalo da su svi pojačavači popunjeni os starta.Smith je napisao(la):Ljudi, kakva je sad situacija sa Denkovom bastom (Krizaniceva 32, ugao Krizaniceve i Velikomoravske) po pitanju neta?
Uzmes od nekog bilo koji cable modem i samo se prikacis na instalaciju u stanu = ako imas povratni smer (neprekidno svetli "upstream" lampica, ako treperi onda nema! Samo ako "gori"!)> kupujes modem i onda se tek prijavljujes. Dakle ne moras da se povezes sa PC i da imas prijavljen modem da bi video da li je internet moguc u tom stanu tj. na toj lokaciji.Smith je napisao(la):Ne ne, ta zgrada je pod PTT-om. A zar ne bi trebalo da se taj modem prvo prijavi PTT-u?
Smith je napisao(la):Ljudi, kakva je sad situacija sa Denkovom bastom (Krizaniceva 32, ugao Krizaniceve i Velikomoravske) po pitanju neta?
dbg je napisao(la):Pazi: nema mortara, nema dartha, nema neta... nesto se opasno izdesavalo heheheheh!!!!! I meni od pre podne radi 🙂)))
Posto sam danas nabavio modem (nestrpljiv sam 🙂 ), zamolio bih te da mi kazes okvirno za kada da se nadam da cu dobiti signal (Mirijevski venac 24, kod poste)? Za mesec, dva, ...ET mortar je napisao(la):Danas ne, ali treba da se propusti za školu pa ćeš imati. Javljam.
Tad sam pio vinjak. IN VINO VERITAS (ili bar u vinskom destilatu).esc4pe je napisao(la):i meni oko 9 proradio 🙂
The Chief je napisao(la):Meni od danas popodne prijavljuje da je online, ali je u stvari off, izbacio je neku levu IP adresu (169.254.107.145, a obicno pocinje sa 82....) i nema sanse da se konektuje, evo iz ocaja ovo kucam preko dial-up-a. Sta da radim? Ocaj nad ocajima!!!
Hvala puno!!!ET mortar je napisao(la):Tad sam pio vinjak. IN VINO VERITAS (ili bar u vinskom destilatu).
Levibek-očekuj od ponedeljka
Storm -tvoj čvor na generalci sl. nedelje
:bottle:
izgleda je bilo simptomatično na celoj mreži. Nisam bio ni blizu pa ne znam zašto, ali imajući iskustva od SBB-a, može se desiti da se zaglupi CMTS, ali nisam siguran.The Chief je napisao(la):Uraaa! Opet sam online! :banana:
Ako ne dobijem infarkt od ovog ptt-a, necu nikad!
zato što nisu umerene linije, i zbog šumova :bottle:Quadrifoglio je napisao(la):a zasto kod mene puca net? 😉
Probaj i javi očitavanja sa 192.168.100.1levibek je napisao(la):Posto sam danas nabavio modem (nestrpljiv sam 🙂 ), zamolio bih te da mi kazes okvirno za kada da se nadam da cu dobiti signal (Mirijevski venac 24, kod poste)? Za mesec, dva, ...
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari