OOOOPS, nisam znao. Da li radi i Markusu?STORM je napisao(la):Neznam kako svima lepo radi, meni od cetvrtka ne radi uopste tada ubacise MTV Adriu pa su izgleda nesto zeznuli... Nadam se da mortar jos uvek nije otisao u banju 😀 :d
Evo samo da se javim.. sa dial upa :wall: :wall:
To je zato što je bio ultra ugušen STORMOV čvor, danas sam video. Sada bi i njemu trebalo da radi ali sa mogućim pucanjima na mreži. Izvinite, trenutno je tako, na tom čvoru nešto ne valja više nego na drugima 😛 . Biće bolje, valjda. :bottle:Quadrifoglio je napisao(la):ceo vikend fercera ko blesavo, prvi put da ne bude prekida vikendom 🙂
Zagor je napisao(la):...ali kao sto rekoh veza mi ne puca i sto je najvaznije uvek se konektujem i na tome mozete svi da mi zavidite! :banana: :eyebrows: :d
znam da je par stotina u delu Mirjeva, ne znam tačno jer nemam uvid ali ja sam bio bar u 100-tinak stanova, a postoji mnogo više ljudi koji su se nakačili mimo mene (direktno ljudi probali, videli da može i sve o.k.). Ali to je samo Mirijevo i zvezdara, a ima još i Rakovica,N.Beograd, Vračar, Centar . Dosta ljudi i ne zna gde sve može i kako da probaju (nisu svi na ovom forumu). Npr. ako znate nekog iz dela Ustaničke (parna strana), O.Alkalaj, M.Rakića, koji su sada priključeni na KDS, možete im slobodno reći da imaju i NET (ali to na žalost nigde ne piše).voja_pfc je napisao(la):ET, znas li makar otprilike cifru koliko u BG ima korisnika PTT neta?
http://kablovskiforum.7.forumer.com/viewtopic.php?t=41
Ovde neki iznose da je u nekim novinama pisalo da je to samo par stotina, sto je sigurno nemoguce.
OOOOOOOOOOOPSS\fly13 je napisao(la):Danas ga ceo dan nema... tj. ima ali kao da nema puca na svakih 5 sekundi... :wall:
primetih, nego lepo je kad ne radi neko vreme, pa se onda vrati na normalu (znam da glupo zvuči, ali za EXP fazu se da tolerisati). Problem je kada radi ali se vuče.To je zato što zbog šumova predajnik iskače nekih 5 puta u sekundi, što ti ne primećuješ kao iskakanje modema, ali ti je lost poveliki. problem je sa neumerenim linijama (bar se nadam da je SAMO zbog toga). Na taj predajnik(prema PTT-u) su priključeni: deo Bulevara, deo oko Gradske bolnice, V.Ilića i pripadajuće ulice, deo Šumica, Ustanička(5 čvorova). Od svega toga, umereno je ne više od 10%, a u većini ostalih ulaza postoje NEUMERENI predajnici povratnog smera koji na žalost stvaraju probleme. E sad, što to nije umereno, nemoj ni da me pitaš. Sve je to malo haotično iz poznatih razloga (vidi ranije postove Darthaginara i mene). U principu, trudimo se koliko možemo, a da nam to ne utiče na fizičko i mentalno zdravlje :wall: .fly13 je napisao(la):prosli post sam editovao malo... 😀
poz.
cp, video sam i poznao te po znacima interpunkcije. 😀 :wave: !!!!!!!!!!!!!!!!!dbg je napisao(la):Verovatno ste vec culi za kablovski forum
Tamo postoji poseban deo zvani PTT KDS... pa koga zanima o cemu se raspravlja...
Uzmi modem ili sačekaj sledeću nedelju i javi mi podatke na PM.solim je napisao(la):za ET Mortair:
Prijatelju pre nekog vremena si mi rekao da kod mene u Danila Kisa moze da se
koristi vas NET.
Sta i kako da uradim da bih uopste to dobio posto je APSOLUTNO nemoguce
objasniti tetama na telefonima PTT-KDS-a ili kako se to vec zove da dalje od
hrama Svetog Save postoji mogucnost za net.
hvala
-Solim
DarthAginar je napisao(la):Mortarac daj bre popravljaj to iskaknje ! Lokalizuj taj cvor koj zeza i nadji sum!Ja imam isto velikih problema sa sumom u rakovici ako uspem nesto da uradim javi cu ti ! POZ
Znam i zašto. 😀markus je napisao(la):nemoj storma...nije decko nista kriv
taj čvor nije umeren. Zapamtio adresu.DarthAginar je napisao(la):e Mortar iso sam od nekog mog kolege u ustanicku 230 da proverim dal mu radu modem...pojacalo je zadnje i antlanta je ali modem nece da radi ?znas li zasto
Eto još jedan modem za koji nisam znao da postoji.The Chief je napisao(la):Problem:
u poslednjih 10-15 dana net mi puca preko dana kao blesav! To i nije tako strasno, na par minuta, ali je zanimljivo da kada se uspostavi veza sa modemom, komp se ponasa kao da sam i dalje offline :wall: Ja onda restartujem komp i sve ponovo radi o.k dok veza opet ne pukne, i tako stalno, mada se nekad ponovo sam poveze. Prvo sam mislio da je do Outpost Firewall-a ali kad ga iskljucim, opet se isto desava. probao sam da resetujem samo modem (Motorola) ali ni to ne pomaze. Da li je to nesto softverski, da li moram da reinstaliram windows ili ima jos neko slican problem. ranije mi se to nije desavalo.
BTW. ja sam u Branka Copica.
ET mortar je napisao(la):Eto još jedan modem za koji nisam znao da postoji.
Probaj, da kada se to dogodi, staviš REPAIR u Local Area Connection Status-u. i vidi kako će se onda ponašati. :bottle:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari