Džabe se nadam onda^Za nvidia grafe mozda, na AMD jos uvek nema podrske. Jos uvek su mesh shaderi wip.
Probaću i to, skidao sam emulator sa ShadPS4.netПретпостављам да ниси апдејтовао емулатор, са најтли канала.
Штиклирај 720п печ. Поправиће ствари.
Такође код амд се појављује (ретко додуше) реинбоу баг. Тако да може да се скине и rainbow fix са нексуса.
Ili samo iskljucis i 30 i 60 fps patch, kao sto sam ja, mada drugacije iskustvo ljudi imaju na drugacijim masinama.Nakon sto sam presao igru i DLC plus sve chalice dungeons mogu da kazem da sam jedine probleme imao zapravo sa boss cutscenovima jer dosta njih ima problema sa 60fps, to se resi tako sto se predje na 30fps i lako se ucita cutscene i predje boss na 30fps ako bude problem. Postoji neki patch za bas ovo na nexus mods, instalirao sam, al ne resava problem bar meni. Rainbow ni vertex uopste nemam, radi stabilno sve 99% vremena, bude neki lag tu i tamo. Cainhurst sneg je sredjen juce, fale samo neki efekti snega al i to je sitno. Igra crashuje posle jedno 2,3 sata igranja al to nije strasno, resetuje se emulator i nastavis gde si stao. U sustini meni sve radi super, imam Intel i7 12700F, 32GB rama i RTX3070 sa 8GB VRAM.
Do procesora je gotovo sigurno. Emulacija je CPU zahtevna i to po jacini pojedinacnog jezgra (cini mi se da koristi 3 u svakom trenutku). Bojim se da R5 2600 tu nece imati sta da trazi ni kasnije kada se igra utegne jos vise.Nažalost, kod mene nikako ne ide, probao sam nekoliko verzija ShadPS4, nekoliko različitih modova, ne vredi, krešuje čim uđem u Yharnam ili ako ne krešuje, onda fps ode u potpuni down, a u pozadini ShadPS4 prijavljuje milion grešaka. Ovo nije optimizovano za prosečne mašine kao što je moja očigledno (16gb ram, RX 6600, Ryzen 5 2600), ili samo zbog AMD procesora je tako, ne znam.
Do procesora je gotovo sigurno. Emulacija je CPU zahtevna i to po jacini pojedinacnog jezgra (cini mi se da koristi 3 u svakom trenutku). Bojim se da R5 2600 tu nece imati sta da trazi ni kasnije kada se igra utegne jos vise.
Možda ipak ima šanse u skorijoj budućnosti, juče sam probao najnoviju verziju emulatora (Diego verzija od 07. decembra) i bilo je osetno bolje, mnogo manje krešovanja, daleko manje ''crvenila'' u prozorčiću i prijavljivanja fatalnih grešaka, fps nešto bolji, ali i dalje slabo igrivo, jer zna često da padne sa 45 na 15 frejmova. Nadam se da ću u budućnosti imati barem stabilnih 30 frejmova na 720p rezoluciji, igram ''u prozorčiću'' tako da nije strašno tih 720p, samo da fps bude iznad 30.
I ne treba, samo bez hackova i prevareOdradih platinum i na emulatoru, dokaz koliko dobro radi kod meneZa krajeve nema memory slot cheese, mora da se predje zapravo 3 puta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari