Ovo su preduslovi da možeš da dođeš u Cainhurst Castle:Malo sam se igrao danas. Jedva sam nasao onu Josefkinu kliniku preko Forbiden Woods i tamo sam samo od one zenske uzeo nesto Umbilical Cord. Kako sada da odem u taj Chainhurst? I do sada sam dogurao do Yarguls Village, ali tamo me je*u oni stvorovi sa vise nogu koji vise na zgradama i prze me nekim laserom...
1. Defeat Vicar Amelia and examine the skull on the altar to change the world state to Night.
2. Enter the Forbidden Woods to access the back of Iosefka's Clinic. Once there, be sure to open the gate that leads to the front of the clinic.
3. Enter the clinic and obtain the Cainhurst Summons.
4. Go to Hemwick Charnel Lane and defeat Witch of Hemwick.
5. Approach the tall stone obelisk in the area with the two Executioners.
U vezi 5. tačke bukvalno malčice pričekaš kod spomenika i pojaviće se kočija koja te vodi u zamak.
One "buve" u dvorištu Cainhurst su mi bile među najtežim neprijateljima, totalno nepredvidljive, mogu da ubiju bilo šta u dva udarca...
Inače, Yahar'Gul Unseen Village je super mesto za farmanje levela... Ali ne mogu da se setim koja su to čudovišta što vise sa zgrade i prže laserom... Ako misliš na Amygdala (ogromno paukoliko biće) nju ni ne možeš da ubiješ ovde (već na potpuno drugom mestu), suštinski trčiš i izbegavaš laser i to je to, ima lampa baš u obližnjoj zgradi kad to overiš siguran si pred nastavak nivoa, a tu kreće seks jer te čeka borba sa tri jaka huntera odjednom...