Šta je novo?

[PS4] Bloodborne (Project Beast), by From Software

Убедљиво најбоље за крај

Tesko mi je da poverujem da nesto moze biti u rangu DS3, Lies of P, Sekiro i Elden ringa. Ukoliko je to slucaj ima da se raspadnem od srece 😁

Испланирај распадање за викенд

Recimo to ovako

1734781437667.png

Jedva cekam da cujes soundtrack. Ja izbegavao bossove dok se zavrse odredjene numere koliko su bile dobre.

Poslednja izmena:
E sada ne mogu da dočekam računar. Pre par godina mortal shell pa ds1,2,3, sekiro, elden ring pa sve ostale souls igre, najbolje vreme mog života kao gejmera :lol:
Sva sreća što nisam pogledao ni jedan video u vezi Bloodborn-a tako da ni ne znam o čemu se radi samo da je full on gothic horror. Uf... Šampanjac slave :lol:

Kokan je mene tako ubedjivao jer je i meni BB poslednji souls-borne koji sam igrao iako sam ja otvorio ovu temu i nadao se da cu igru igrati cim se pojavi 🤣
Jos sam ja gledao klipove i speedrunove, do duse pre par godina, i nije mi delovalo nista nesto sad specijalno predobro kao sto je hvaljen, jer su tu bili i DS3 i ER, a posle i njegov DLC.
Dok nisam uzeo joypad u ruke...
Licni savet - prvi prelaz nemoj da gledas nikakve video savete, waltrough-ove ili sta vec. Posto si igrao vec takve igre znaces kad budes bio pred poslednjim glavnim. E onda eventualno pogledaj da nisi propustio neki deo, jer gotovo sigurno hoces. Cak ni to nece biti strasno, jer ces pozeleti da predjes i ng+
Iz prostog razloga zato sto neces vise imati nista slicnog kvaliteta da igras :)

Licni savet - prvi prelaz nemoj da gledas nikakve video savete, waltrough-ove ili sta vec. Posto si igrao vec takve igre znaces kad budes bio pred poslednjim glavnim. E onda eventualno pogledaj da nisi propustio neki deo, jer gotovo sigurno hoces. Cak ni to nece biti strasno, jer ces pozeleti da predjes i ng+
Iz prostog razloga zato sto neces vise imati nista slicnog kvaliteta da igras :)
Najveca car souls igara i jeste da sam provalis taktiku i da uzivas u ubojstvu glavonja. Nema sanse da se gleda youtube. Sada ste me nahajpovali zestoko.
Ng+ ili novi playthrough je obavezan kod svake souls igre :D

Nazad
Vrh Dno