Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Demo ne prikazuje ni 10% igre... Kasnije imas razne lude blokove, nove MP arene itd... Otprilike sam igrao demo 10 minuta pre nego sto sam otisao na PSN i kupio Unlock :D

Super kad igras sa drustvom... BTW imaju i MP nivoi koji zahtevaju 2 PS Move... Da li ih je neko probao od vas?

F**k, fali mi 1 funta na PSN-u da je pazarim :( :(

Uzmi je na hrvatskom PSN... tamo primaju nase kartice bez problema i sto je jos bolje nemaju onu glupost da moras da posaljes najmanje 100kn ili slicno... Ucitava tacno koliko ti fali za igru...

Moze Intesina internet kartica, sto koristim i za ShopTo?

Pa da.

Gde sve moze kod nas da se nadje samo Move kontroler (znaci da nije Starter pack ili Navigation)... U Game-s i Sony nemaju... Vidim da ga ComputerLand ima na sajtu za 5000din... (ali nisam proverio da li ga stvarno imaju ili ne) Ima li jos nekih dobavljaca?

Ok, ljudi jel koristi neko taj move? Kakva su zapazanja? Jel vredi uzimati sad?

Mnogo je za citanje, moglo bi se lepo sazeti u jedan post. Pratio sam temu od pocetka i izgleda da sam nekako propustio kljucne komentare.

dopuna bi bila (posto mi je u medjuvremenu stigao sports champions full igra):
stoni tenis - zaboravite ono na assisted udarce, to je bilo na easy jer je bio demo. kad se stavi gold tezina, stvari postaju potpuno drugacije :)
bocanje - odlicno
frizbi_golf_wanna_be = odlicno
gladijatori - ok
strelicarstvo = probao na kratko, nisam se zadrzavao za neki duzi utisak, deluje zanimljivo
odbijka - odlicno

e sad, prvih 5 igara zaista detektuje trenutnu poziciju u prostoru, i pokusava realno da simulira udarce/poteze, dok odbojka je vise wii-like, tj bitniji je tajming za odredjeni udarac nego preciznost.

Ma ja cekam real tennis, sta ce mi stoni na ps3 kad imam sto.

Obican tenis imas u Racquet Sports, ali tu je vise Wii-like... Samo odredjujes da li ces levo ili desno... Uopste nemas kontrolu kao u stonom tenisu... Za sada mi je od tih launch igara najbolja Tumble :D

Gde ste uzeli Move, vidim da je na shopto osnovni paket + dodatni kontroler oko 9500 sa postarinom, kod nas to nije ispod 12500 din.

7160 je Starter Pack u GameS ako imas njihovu karticu i uzmes OEM paket (nikad mi nisu bile vazne kutije)... Dodatni Move sam nasao samo na sajtu ComputerLand i tu je oko 5000din... (ne znam da li ga stvarno imaju)

Dodatni Move preko shopto bi izasao oko 4000din bez carine, tako da cu njega uzimati ovde (preko ortaka koji moze da dobije od njih po dilerskim cenama, pa me nece izaci vise od 500din skuplje nego preko shopto)

Da li ces uopste moci da porucis sa shopto robu te vrednosti? Valjda za robu iznad 50 e se javlja neka greska za regiju, neko je opisao taj problem.

to je samo za neke kartice... zbog 3D provere...ali uvek mozes odvojeno... tako je i veca sansa da te ne ocarine

Znachi ipak se isplati uzeti sve komplet sa shopto :), pogotovo shto nemam GameS karticu, ko josh kupuje neshto kod nas :d

Ako budes slao odvojeno da pokusas da izbegnes carinu bice negde oko 10-10.5k... (plus sto ako budes slao odjednom mozes da imas problema sa 3d verifikacijom)... Mene racunam da ce sve to izaci nesto ispod 12k...

Znaci razlika je 2k... :D Ako ti bilo koji od njih otvore i ocarine na gubitku si...

Sto se GameS tice, tu obicno uzimam hardware posto me mrzi da se cimam da mi salju (sem onih stvari kojih nema kod nas) :D

Shto odvojeno, ide sve zajedno, i taman cu da istestiram carinu na vece pakete sa shopto. Za cenu nije problem, naruchivao sam i skuplje stvari. A na gubitku ne mogu da budem nikako i ako ocarine, u najgorem sluchaju moze da me koshta kao ovde, ali zato ako prodje carinu dobar sam 3000 din. Nisu ni to neke pare, ali je fazon u challenge-u :)

A shto se GameSa tiche, isto je kao i za sve ostale radnje u ovoj zemlji, kod njih cu da kupim neshto samo ako je u pitanju zivot ili smrt :d Sve ide online osim hleba i mleka, pokvarilo bi se dovde :D

Ajde javi kad stigne kako si prosao... Video sam par stvari koje bih mozda narucivao... Znam da ima slucajeva da prodju velike stvari bez carine, ali isto tako ima i kamerica koje su carinili...

BTW kako je krenulo moraces mleko da narucujes online... Nema ga u prodavnicama :D

Ako nekome znači: Starter Pack kupljen u Beogradu za 7.100 din.
Nije OEM pack. Račun i garancija. Ako nekog zanima gde da li imora PM ili mogu ovde da ostavim link do prodavca?

Ako nije tvoja radnja, napiši gde si kupio :)

Ima Starter pack i za 6999, tamo gde sam ga prosle nedelje platio 7299, grrr.
Nego, prijavite ako negde konacno iskopate solo Move kontroler, inace ce uskoro Bench oglasi biti preplavljeni ponudom PS3 kamera sa "Move starter diskom" na poklon :d

Shto odvojeno, ide sve zajedno, i taman cu da istestiram carinu na vece pakete sa shopto. Za cenu nije problem, naruchivao sam i skuplje stvari. A na gubitku ne mogu da budem nikako i ako ocarine, u najgorem sluchaju moze da me koshta kao ovde, ali zato ako prodje carinu dobar sam 3000 din. Nisu ni to neke pare, ali je fazon u challenge-u :)

A shto se GameSa tiche, isto je kao i za sve ostale radnje u ovoj zemlji, kod njih cu da kupim neshto samo ako je u pitanju zivot ili smrt :d Sve ide online osim hleba i mleka, pokvarilo bi se dovde :D

A sta si bese pricao za gt5? Evo ti taman 3000 din za gh wor i onda si na pozitivnoj nuli. :D

Shta sam prichao za GT5 ? Da bi dao i 200e jer toliko vredi ? :)

Move mi ne vredi toliko, i zato hocu da ga kupim jeftinije, a najvishe da vidim kako se ponasha carina sa vecim paketima sa shopto, poshto imam osnova da mislim kako ce to da prodje bez carine :)

Shta sam prichao za GT5 ? Da bi dao i 200e jer toliko vredi ? :)

Move mi ne vredi toliko, i zato hocu da ga kupim jeftinije, a najvishe da vidim kako se ponasha carina sa vecim paketima sa shopto, poshto imam osnova da mislim kako ce to da prodje bez carine :)

Kres**o si Evicu???????
Svaka cast na zelucu, zasluzio si svaki ustedjeni dinar!!!!!! :d :d :d

Poslednja izmena:
Mogao bi jos koji put da se zrtvuje za sve nas :D On nek joj drzi paznju, a mi cemo da narucimo svako po konzolu :D

Nazad
Vrh Dno