Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Pa dobro, mozda ce to izgledati ovako, npr:
Jedan move se prikaci na glavu sa nekim gadzetom i on kontrolise pogled.....
Drugi move (kao na onim puskama npr) kontrolise gde je upereno oruzje i dodatak sa kojim se kreces....
Prosto, zar ne? :d :d

Jedan move se prikaci na glavu sa nekim gadzetom i on kontrolise pogled....

prvo sam procitao poslednji post u temi, i kad sam video ovo, odmah sam se setio ovog sto je nano.tube vec okacio u citatu ispod (hvala sto si mi ustedeo trud da ne trazim ja :D)

elem, mozda fps sa move-om bude bio fail, ali valjda je svima jasno da da bi bilo napretka mora se pokusavati, pa makar i bezuspesno. ne svidja mi se apriori osudjivanje ovoga, jer u iako sad mozda i bude lose, u narednim pokusajima (move2?) moze i da uspe :)

Jedan move se prikaci na glavu sa nekim gadzetom i on kontrolise pogled.....
Drugi move (kao na onim puskama npr) kontrolise gde je upereno oruzje i dodatak sa kojim se kreces....
Prosto, zar ne? :d :d

Dok nebude nekog full 3d sistema to neće biti moguće. Šta okreneš glavu i posle ne vidiš ekran? :d

Dok nebude nekog full 3d sistema to neće biti moguće. Šta okreneš glavu i posle ne vidiš ekran? :d

Pa samo odvajanje pogleda od nisana je vise nego uspeh (cesto mi se desava u BF:BC2 osetim potrebu da pogledam sa strane)....
A to, da imas gaming sobu, sa ekranima na svim zidovima......
Ne bih vise video bela dana :d :d :d

Ako neko proba Heavy Rain, RE 5 ili tako nesto od ozbiljnih igara sa Move-om nek javi utiske.
Planiram da uzmem Move pre svega zbog Dead Space Extraction, ali mozda tu bude jos dobrih igara.
Nisam siguran koliko dugo je zanimljivo igrati sa podignutom rukom....

Ako neko proba Heavy Rain, RE 5 ili tako nesto od ozbiljnih igara sa Move-om nek javi utiske.
Planiram da uzmem Move pre svega zbog Dead Space Extraction, ali mozda tu bude jos dobrih igara.

Ruke ne moraju da ti budu dignute, i dalje mozes da lezis udobno u fotelji i iz pasa nisanis ;)

S obzirom da MAG ima dosad najbolju implementaciju Move kontrola u shooteru, mozda ce nekoga i zanimati. :d

Sad ce bar lakse prodati MAG ovi sto imaju.

Heavy Rain je crap, RE5 radi kao RE4 na wii-u.
Bice sigurno dobrih igara, ako vec imas novca nema razloga da ne uzmes move sada, posto ce cena svakako ostati ista.

Sto je HR crap sa Move-om ?

zato sto je nema nista specijalno zanimljivije u odnosu na ds3. ovde ti kazu: stisni [], O, X i okreni desni stick na levo, a ovamo ti kazu: stisni [], O, X i okreni move na levo. sve je isto automatizovano, nema nikakve razlikeu gameplay-u, samo klikces druge dugmice.

RE5 je sajze, jer pod jedan, ne puca se na triger nego na move dugme (novo dugme), sto je po poziciji krajnje nelogicno, a drugo kamera se okrece tako sto drzis triger i okreces move sto opet nije najsrecnije resenje. a i sto se samog ciljanja tice, i tu cujem da nije bas dobro uradjeno i da se cesto tripuje nisan..

Mada, ako razmislis, u nekim pucacinama je bolje koristiti Move dugme... Mozes brze da ga pritiskas od triggera :D Kad sam probao onaj The Shoot stalno sam mislio 'e da mi je sad pistolj pa da ni ne pritiskam oroz vec kao kauboji direktno pokretanje kokota (valjda se tako zove)) :D

Zamisli koliko brzo mogu da spamujem Move dugme :D

Uh, samo kada se krene kažiprstom druge ruke rendanje po obaraču u rambo stilu, biće padanja na sve strane :D

Sinoc sam probao Move u vecini ovih igara i demoa i mogu samo da kazem kupljeno :) Ovo je dve generacije ispred Wii-ja, i njemu dzabe motion plus kada su igre neozbiljne. Stoni tenis je (na Hard nivou) napokon onakav kakav je odavno trebao da bude na Wii-ju. Ako "velike" igre budu uradjene kako treba da ovim, napokon cemo imati upotrebljiv motion kontroler...

Poslednja izmena:
Jes platio carinu :)

Da,da,da to i mene zanima !!

Ma nisam ga josh ni narucio, cekam da dobiju dodatne Move kontrolere pa ako platim neshto, ispashce manje tako u kompletu :)

Ovo je bilo preko veze, nemam ja dzabe najvishe postova na forumu :)

edit: Sad vidim da su dobili Move kontrolere :)

Poslednja izmena:
Aj pa javi koliko si platio carinu :)

Izgleda da cu da uzmem 2xMove Starter pack, kameru ako prodam za 15e ispashce me isto kao da sam kupio dodatni Move, a kapiram da se za kameru moze dobiti vishe :)

Ja cekam da prvo vidim kako ces da prodjes pa da narucim Move...

BTW video sam i kod nas u ComputerLand-u normalne cene za neke igre (ove za Move) i cak i narucio preko neta... Naravno, tek kad sam ih zvao posle 3 dana da vidim sta se desava rekli da ih nemaju na lageru i da ce ko zna kada :D pa sam otkazao i narucio preko shopto... Bar sam pokusao da uzmem od nasih :p

Probao sam Move na brzinu...

Preciznost je odlicna, ali sa ovim tipom kontrolera se svaka vrsta lag-a mnogo laske oseti... Mislim da i input lag na televizorima (posebno LCD sa 100 i 200 hz modovima na kom sam i probao) pravi problem i sad ga je mnogo lakse primetiti nego na joypad-u. Voleo bih da sve isprobam na CRT-u da vidim koliko je ustvari kasnjenje celog sistema i da li ga ima :)

Opsti utisak je super i move bi stvarno mogao da postane pravi hit, narocito sto onako "u paketu" deluje kao nesto cool, posebno sa svetlecom kuglom :)

Igre ce biti sustina, naravno, sad sve ostaje na Sony Computer Entertainment-u, a valjda u njih nemamo razloga da sumnjamo.

Ovaj kontroler, preciznost, PS3 hardver, odlicni sony razvojni timovi...stvarno mnogo potencijala.

Ja bih licno voleo neke point & click igre (ne avanture), nesto sto bi se igralo kao na misu, samo iz fotelje, za klasicne "Motion" igre i nisam zagrejan...

Ja bih licno voleo neke point & click igre (ne avanture), nesto sto bi se igralo kao na misu, samo iz fotelje, za klasicne "Motion" igre i nisam zagrejan...

Kako nisi, a one puske razne sto treba da izadju? Ratatatatata :D

Ma najveci sam fan puski i pistolja jos od Duck Hunt-a na NES-u :)

Nek naprave Operation Wolf i Thunderbolt HD, za to nikad nisam imao dovoljno para u buvari kao klinac :)

Ili ono sa Sege, Lethal Enforcers ili tako nesto, Gun Fighters :)

Moze li ova tema u sticky ? Kotam da ce biti korisnija od nekih sadasnjih sticky.

Ovo ce valjda naterati developere da prave sve vise igara za dildo...pardon, Move :D

Move sales around 1.5 million in Europe, 300K estimated for US

It seems that Sony settled on the right name for its PlayStation Move motion controller, as the company is definitely moving plenty of units in Europe. Speaking to Bloomberg, Sony Europe's Andrew House noted "very significant sales" for the Move, saying that it has sold "somewhere in the region of 1.5 million units for the new controller across just Europe." He added that sales have exceeded Sony's original hopes, and that the company will likely increase production of the peripheral.

Sales may not be as motivated in America, however. In a report released to the media, Wedbush Morgan's Michael Pachter estimated that the motion controller sold around 300,000 units in its US debut, including Move console bundles; though it's important to note that SCEA has not released official sales figures. Despite the sluggish launch estimate, Pachter expects both the Move and Kinect to drive console sales in the US this holiday season.

Ja ne bih stavio SAD ispod 450k, prema istim kriterijumima prebrojavanja. 1:5 = USA:EMEA mi zvuci previse u korist EMEA-a.

Ja ne bih stavio SAD ispod 450k, prema istim kriterijumima prebrojavanja. 1:5 = USA:EMEA mi zvuci previse u korist EMEA-a.

Mozda zato sto je EMEA Outsourceovana u odnosu na UASAD? Sta pricas bre :d

Nazad
Vrh Dno