Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Ja sam kupio juče Starter Pack u games-u za 7,300 , uzeo sam najviše zbog stonog tenisa :) prvi utisak je stvarno dobar kašnjenje komandi je svedeno na minimum(ako ga uopšte i ima) za sada sam igrao jedino demo igre sa onog diska to je smor ,cekam sa Shopto Sports Champions pa cu tek tek onda lepo isprobati... inače punio sam preko usb-a move i treba nekih 40-50 min

Ajde nekl neko postuje utiske iz prve ruke... Nameravao sam i ja da to uzimam pa da vidim da li se isplati da se setam okolo sa svetelcim dildom :D

Nego, ove igre starije igre kojima sada izlaze Move verzije (RE5, HR), da li vlasnici normalnih verzija mogu skinuti neki Move patch za te igre sa psn-a, ili moraju ponovo da kupuju igru?

Ne radi sa obicnim RE5, moras da kupis RE5Gold kojem su ponovo podigli cenu :).
Capcom...

Za HR mozhe patch, a za RE 5 mislim da mora cela nova igra da se uzme.

probao drugar move upravo i rekao da je*e kevu (stoni tenis). poruka je bila veoma kratka (iako je bio krajnje rezervisan kad sam mu pricao da planiram da uzmem, ali eto, dunulo mu danas i kupio pre mene :D):

probah stondzu, ovo je*e kevu. sta god da uzimas za ovo, javljaj, uzimam.

probao drugar move upravo i rekao da je*e kevu (stoni tenis). poruka je bila veoma kratka (iako je bio krajnje rezervisan kad sam mu pricao da planiram da uzmem, ali eto, dunulo mu danas i kupio pre mene :D):

Ma to je bljak bre, kad ti kazem.....
Nego to sto tebi stize, da ne propadne, uzecu ja za decu, cisto da se ne baci :d

Stoni tenis je odlican, steljastvo je dobro, bocce dobar, odbojka i gladijatori bezveze. Ali stoni tenis je fantastican. Ja imam wii sa onim dodatkom i ovo je dosta preciznije. Malo mi smeta sto vidim onaj moj reket ne moze jos da se smanji providnost, ali ok.
Nema online to je lose, ali sta da se radi ja sam ovo uzeo samo radi tenisa i nisam omasio, pleo sam danas dok mi ruka nije odpala. Realinije je nego na wii gde mozes da varas ono iz zgloba, ovde ne moze, desi se da omasi ali retko i ne smeta igranju.
Meni ovo nije prevazislo wii sport tenis, mislim po igrivosti, iako kazem ovo je dosta preciznije, koji je po meni ne nadmasen, ne znam kako su ga uboli ali ovo je prva spot igra za ps3, tako da nadam se uskoro.

Ne razumem zasto nema online, da ima 9/10 ovako 8/10, kazem za tenis, strele i bocce. Odbojka i gladijatori su samo da bi bili tu. Da ima i frizbi, nije los ali mene slabo to interesuje.

ako je tako kao sto pricas, pocinjem da se nerviram sto nije ponedeljak :D

a sto se tice online-a, zar nisu sve to na disku samo demo-i? ako jesu, valjda ce biti online-a u full igricama..

Nemam ja demo disk ja sam uzeo Move i Sport Champions igricu.
Demo disk ide mislim u kompletu da onim Move Pack, gde ide i kamera, ja kameru imam, pa nisam to uzimao.

Evo sad sam pleo opet, stoni tenis je odlican. Na ovom drugom, neki silver kup, moras da se primaknes tv-u i odaljis da bi vratio, inace nece, posto komp vraca skracene lopte. Stvarno nece backhand da ono samo smuljas, i forhand mozes malo da smuljas ali nece onda da ide dobro, tak kad oponasas stvarno onda stvarno radi. Ja prepostavljam da oni angazuju pro igrace i onda prate putanju i te podatke koriste inace nema sanse da ovako odrade.

Ja pikam taj tenis, mislim pravi, sa drugarima, i stvarno je autenticno.
Jedino kazem za ovaku odlicnu simulaciju da ne stave online, tu su omasili, Ja cu za 2 dana da sve ovo obrijem, mene stondza navise interesuje a kazem odbojku, frizbi i gladijatore necu verovatno igrati. Mozda malo bocce sa cerkicom.

I treba prostora to je malo problem sto moram da razmestam :)

Poslednja izmena:
Dobar dil ako imate nekog u Mađarskoj... A može i ovako, bez konzole...

Dobar dil ako imate nekog u Mađarskoj... A može i ovako, bez konzole...

ps3-slim-320gb.jpg

Jao bre pa ovo je tacno 302 eura!!:mad: Move, kamera, konzola sa 320 GB
Kuku kod nas nikad ovolko nece kostati.

Poslednja izmena:
Indeed. Zato sam ja već zvao ortaka koji živi tamo hehe da vidim šta može da se uradi. Još ako dobijem povraćaj poreza na to, izađe 250 evra...

Pa shta ima da zovesh nekog, proshetajte do Madjarske, nije to u Aziji :d

Sad mi reci jel realna situacija da odigras neki FPS sat vremena sa Move-om :)

posto se nije moglo izdrzati do ponedeljka, uzeh move od druga i evo kratkih utisaka, posto je pilac hteo da vidi dal da kupi deci :D :

Move kao kontroler izuzetno precizan, lag je stvarno mali, ali ipak dovoljan da se primeti. medjutim, i u igrama gde se bas zahteva preciznost ni jednom nije zasmetalo. kamera je osetljiva na svetlost (gle cuda :D), tako da nije pozeljno da bude jak izvor svetlosti iza kontrolera. cesto kugla zna da menja boju, sto move radi automatski pri kalibraciji, dok nadje sta mu najvise odgovara. dole sam kacio par slika, sve je u polu mraku (lampa u uglu sobe) jer ne smem da palim luster (kamera iznad tv-a a luster nisko pa upada u ekran).

Igre:
stondza:
je*e kevu. nije 100% kako sam ocekivao, desava mi se da me loptica pogodi u reket koji nisam mrdnuo i vrati se, zatim sto se tesko masi tj ne secam se da sam i jednom promasio, tako da je malo vise assisted po tom pitanju, ali opet, ako reket nije da dobroj poziciji po svim osama (narocito dubina zna da me zezne) desi mi se da promasim celu lopticu. spinovi rade kako im se naredi sto je vrh, a kao sto rece sinda: nema varanja, kad oces da zakujes lopticu stvarno mora da kujes, nema iz zgloba.

frizbi:
zanimljivo, probao malo ali nisam igrao dovoljno za neki veci utisak. u vise igraca deluje da bi bila dobra zabava.

the shoot:
virtua cop fazon, ekran se krece, iskacu likovi koje treba upucati, samo u wild west okruzenju. dugo nisam igrao nesto ovakvo pa nisam trepnuo dok nije dosao kraj demoa. nisan stvarno precizno radi samo je nezgodno nisaniti ovako, izgleda ce biti potreban onaj pistolj-dodatak :D

start the party:
ima samo 2 misije u demou, jedna je da se love bubamara_look_alike bube, druga je da se crtaju zadati objekti po ekranu. delovalo je krajnje kre*enski kad smo upalili, ali onda kad vidis sebe na ekranu sa velikim pointerom umesto ruke, ili reketom za vatanje buba odmah pocinje zaje*ancija. zanimljivo mi da zaista dok se gledam u ekranu imam trip da drzim reket u rukama :). ugasili samo zato sto je izuzetno kratak demo.

dsc00005wh.jpg

dsc00006o.jpg

echochrome2:
nista spec, kao kec, samo ovde imas objekte, move je baterijska lampa koja pravi senku na zidu od objekata i ta senka sluzi chikici da dodje do izlaza. meh..

tumble:
uff sad kako objasniti.. imaju kocke i kvadri, razlicitih dimenzija i materijala i treba sklapati nesto od toga. za pocetak je potrebno slagati i postici neku visinu. deluje prosto, ali postoje i male prepreke :). vec drugi nivo je problematican, jedva uzesmo zlato. zanimljivo, vredi se malo udubiti.

tiger woods:
nisam uspeo da se snadjem kako se koristi move :D

tv superstars:
wtf je ovo??? 3giga teskoh sh*t-a.. (nazovi plesanje, ne zeznuti se i upaliti ovo)

beat sketcher:
paint za move.. poenta?

dsc00009or.jpg

heavy rain:
isto demo kao obican, samo podrska za move. ne kapiram poentu, tamo si kliktao dugmice i pomerao ds3, ovde move. smorio se na pola, ugasio.

to je to, nadam se da si zadovoljan pilac :D

Nazad
Vrh Dno