pa ne znaci da je preciznije, jer oni samo cimnu mis i vec su okrenuti za 180,
Kad se setim samo svih onih sati u fliperanama dok sam igrao side scrolling pucacine![]()
ali je mnogo bolje kad drzis pistolj u ruci i rokas...
Sve je ovo čista kopija Nintendo Wii-eve ideje, samo je pod drugim imenom i nešto drugačije realizovana
probah reket tenis i ono.. kao da igram tenis na wii-u samo unapredjen, jer ipak mozes da biras stranu i jacinu ali opet.. sve mi to deluje nedovoljno ozbiljnoObavezno skini racquet sports demo (tenis i badminton), tenis je mnogo dobar, stavio na advanced i igrao 10 min jedan gem. Ako varas kao na wii tenisu (cim iz zgloba) salje neke LSD putanje a ako udaras pravilno loptice imaju vecu brzinu i normalnu putanju.
Ajde suzdrzite se od davanja ovakvih izjava. Apsolutno nije stvar ovde da je Sony "ukrao" ideju od Nintenda Wii,
Ja mislim da Sony nece skrenuti ka trzistu decijih igara. Ovo bi trebalo da je samo pocetak i kao sto Kimi rece za sada je pola igara za Wii publiku (mozda pokusaj da privole i taj deo korisnika). Ubuduce, kako se tehnologija bude usavrsavala, mislim da ce sony biti itekako namenjen ozbiljnoj publici.
Evo sta sam pronasao i zaista ima potencijala:
http://www.gamingbits.com/sony-play...s-dual-wield-or-build-your-gun-as-you-please/
Ima i puska i isecena sacmara (bar tako izgleda)sad ce biri zanimljivija igra... jos samo da spakujem sve pored sebe i prebacujem move iz jednog u drugi kad promenim oruzje
Jos samo fali BFGi motorna testera...
Best Playstation MOVE Game So Far
There is RE 5 and Heavy Rain ready for MOVE and those are big names for every PS3 owner however are those game good enough to be the best most fun MOVE games out there ??
No , Tumble the simple puzzle objects from the PSN store is the most amazing game for MOVE , Why ? this video is enough reason to make you own it and ditch RE 5 + Heavy Rain.
![]()
ovaj je dobar, i navigation i move uglavljeni
edit:
mada je moj favorit ono sto sam i najvise koristio u bc2
![]()
Skroz gotivno, jel ovo radi Sony Liverpool? Ova zena ima isti glas kao 'narator' u Wipeoutu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari