Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

sad ce da se zale PC igraci da su PS3 precizniji kod FPS :D

pa ne znaci da je preciznije, jer oni samo cimnu mis i vec su okrenuti za 180, sto znaci da jako brzo uz najmanji pokret mogu da naciljaju sta hoce. ovde zaista moras da nanisanis nekog da bi ga pogodio i upravo zbog tog truda je i veca satisfakcija. tako da iako ce pc i dalje biti precizniji, o realnosti i zanimljivosti stvarno nemamo sta da pricamo :D

Za Tiger Woods imas u kontrolama da prebacis sa DS3 na Move. Obavezno skini racquet sports demo (tenis i badminton), tenis je mnogo dobar, stavio na advanced i igrao 10 min jedan gem. Ako varas kao na wii tenisu (cim iz zgloba) salje neke LSD putanje a ako udaras pravilno loptice imaju vecu brzinu i normalnu putanju. Stoni tenis je isto odlicno uradjen , za sada to su jedine dve stvari koje vrede a ima ih kao demo ali nadam se bice jos kvalitetnih, tek je pocelo... Sve u svemu opasna zebancija, odlicno odradjen kontroler, u kombinaciji sa kamerom mnogo precizniji od Wii. Radi i u XMB-u tako da moze da se koristi i kao daljinac.

stavio sam racket sport demo da se skida..

sto se tice tiger woods-a, znam to. prebacio sam kontrolu sa ds3 na move, i kad klikcem dugmice, ili drzim T i rotiram move - tiger se okrece, ali kako da zamahnem nisam skapirao.. (da, znam, trebalo bi zamahnuti u stvarnosti ali nije htelo nesto..)

pa ne znaci da je preciznije, jer oni samo cimnu mis i vec su okrenuti za 180,

ali je mnogo bolje kad drzis pistolj u ruci i rokas... jos samo da naprave kalupe i za sacmaru i kalas i eto zabave... Kad se setim samo svih onih sati u fliperanama dok sam igrao side scrolling pucacine :D

Sve je ovo čista kopija Nintendo Wii-eve ideje, samo je pod drugim imenom i nešto drugačije realizovana

Sve je ovo čista kopija Nintendo Wii-eve ideje, samo je pod drugim imenom i nešto drugačije realizovana

Ajde suzdrzite se od davanja ovakvih izjava. Apsolutno nije stvar ovde da je Sony "ukrao" ideju od Nintenda Wii, vec da je Nintendo to prvi realizovao. Sony je zakasnio sa realizacijom, unapredio je ideju , i sada je bolje pet puta od Wii-a.

Uzmi i zapitaj se kako zapravo tehnologija napreduje. Nesto se pojavi na trzistu, pa onda bude trka ko ce to da napravi bolje. Jel bi ti vise voleo da je ovakav koncept ostao samo na Wii, jel je to u pitanju ovde?

Obavezno skini racquet sports demo (tenis i badminton), tenis je mnogo dobar, stavio na advanced i igrao 10 min jedan gem. Ako varas kao na wii tenisu (cim iz zgloba) salje neke LSD putanje a ako udaras pravilno loptice imaju vecu brzinu i normalnu putanju.
probah reket tenis i ono.. kao da igram tenis na wii-u samo unapredjen, jer ipak mozes da biras stranu i jacinu ali opet.. sve mi to deluje nedovoljno ozbiljno :)

Ajde suzdrzite se od davanja ovakvih izjava. Apsolutno nije stvar ovde da je Sony "ukrao" ideju od Nintenda Wii,

Cak i da je ukrao potpuno nebitno... Nije vazno ko se prvi seti vec ko bolje napravi... Retko se pojavi nesto novo i originalno... Wii je prvi izbacio, ali sami Sixaxis, i posle DS3, su imali u sebi senzore koji su registrovali cimanje, rotiranje, prevrtanje itd... Samo je to posle odradjeno i usavrseno za PS3... Ono sto je Wii uradio je da dokaze da se na taj nacin moze privuci gomila ljudi koji nisu gejmeri...

U industriji igara neko od nekog "ukrao"? Ha ha ha, pa na tome se cela industrija igara zasniva, uvek je neko nesto prvi probao a posle toga...

Ko zna kakvi su sve prototipovi postojali a koji nikad nisu ugledali svetlost dana. Mi ionako uvek zadnji saznamo.

Upravo tako. Nema tu sta da se ukrade. Ideja se pozajmi i usavrsi, kao i sa svakom novom tehnologijom.

Sony je bio pametan da saceka da vidi kakav ce biti uspeh motion control koncepta. Videli su da je popularno, popravili ono sto nije valjalo kod Wii-a, i sad zbacuju nintendo sa motion control trona, to je samo pametno poslovanje, nista vise. Mi od cele te stvari nismo nista izgubili, samo smo dobili bolju alternativu na Wii, sta tu ima lose?

Samo se nadam da Sony neće zbog toga skrenuti ka tržištu dečjih (wii) igara....

pa izgleda da hoce :). vise od pola ovih premijernih igara za move koje sam video/probao je za wii-publiku.. pogledaj samo npr onu prvu igru sa linka sto je shin okacio, sta je bre ono? trka na kacelarijskoj stolici :bottle:, druga igra isto decija (start the party) mada jeste bilo na zanimljivo sinoc u drustvu :D

ja se samo nadam da ce onaj deo igara koji je namenjen ozbiljnijoj publici biti kvalitetan, it does have potential :D

Ja mislim da Sony nece skrenuti ka trzistu decijih igara. Ovo bi trebalo da je samo pocetak i kao sto Kimi rece za sada je pola igara za Wii publiku (mozda pokusaj da privole i taj deo korisnika). Ubuduce, kako se tehnologija bude usavrsavala, mislim da ce sony biti itekako namenjen ozbiljnoj publici.
Evo sta sam pronasao i zaista ima potencijala:

http://www.gamingbits.com/sony-play...s-dual-wield-or-build-your-gun-as-you-please/

Skoro svi SCE WWS timovi rade iskljucivo na ozbiljnim igrama. Move igre poticu ili iz Cambridgea ili su outsourceovane.

Outsourceovane? :sceptic: :)

Ja mislim da Sony nece skrenuti ka trzistu decijih igara. Ovo bi trebalo da je samo pocetak i kao sto Kimi rece za sada je pola igara za Wii publiku (mozda pokusaj da privole i taj deo korisnika). Ubuduce, kako se tehnologija bude usavrsavala, mislim da ce sony biti itekako namenjen ozbiljnoj publici.
Evo sta sam pronasao i zaista ima potencijala:

http://www.gamingbits.com/sony-play...s-dual-wield-or-build-your-gun-as-you-please/

Ima i puska i isecena sacmara (bar tako izgleda) :D sad ce biri zanimljivija igra... jos samo da spakujem sve pored sebe i prebacujem move iz jednog u drugi kad promenim oruzje :p

Jos samo fali BFG :D i motorna testera...

5009425349_7d08d00bc9_o.jpg

ovaj je dobar, i navigation i move uglavljeni :)

edit:
mada je moj favorit ono sto sam i najvise koristio u bc2 :D

5010030850_02ccfd7814_o.jpg

Poslednja izmena:
vidim Kimi se vec naostrio na pucacke move controller-e :)

Uf, kako bi ove spravice legle za partiju Socom-a...naravno ako ga odrade kako treba!

Za sada je izgledalo dobro! :)

Best Playstation MOVE Game So Far

There is RE 5 and Heavy Rain ready for MOVE and those are big names for every PS3 owner however are those game good enough to be the best most fun MOVE games out there ??

No , Tumble the simple puzzle objects from the PSN store is the most amazing game for MOVE , Why ? this video is enough reason to make you own it and ditch RE 5 + Heavy Rain.

[youtube]J1PtiK1ISOU[/youtube]

Skroz gotivno, jel ovo radi Sony Liverpool? Ova zena ima isti glas kao 'narator' u Wipeoutu..

Ceo grafichki fazon igre je kao Wipeout, tako da je verovatno Liverpool u pitanju..

Problem je igrati sa ovim čudom na primer kz3 više od pola sata... Umori se ruka, a partije traju znatno duže

Nazad
Vrh Dno