Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Stig'o Move :)

Zasad sam zadovoljan. Deluje jako precizno. Mada, ochekivao sam da ce na disku biti i neka cela igra, a ne samo demoi :(

Nisam se pripremio, pa sad chekam Sport Champions za dalje testiranje... :d

Ma za te pare su trebali da daju bar 30 igara, kako ovi na Xboxu mogu :d:d

Na NA tržištu daju full igru, ako se ne varam?

Poslednja izmena:
Ali mislim da je malo skuplji Starter Pack tamo... 69.9e kaze axelmusic, a dobijas Sports Champions :D

Stig'o Move :)

Zasad sam zadovoljan. Deluje jako precizno. Mada, ochekivao sam da ce na disku biti i neka cela igra, a ne samo demoi :(

Nisam se pripremio, pa sad chekam Sport Champions za dalje testiranje... :d

Gde si uzeo ? Carina ? :trust:

Ma uzeo ovde, 6800 din :)

Dodatni Move cu da naruchim na shopto narednih dana, pa ce da javim za carinu...

A poslednjih 3 sata se igram stonog tenisa...Ne mogu da verujem kako je dobro uradjeno :D Ja sam prezadovoljan! :)

Zato sada hrane demoom narod, da se svi popale žestoko, i da zarade milione na posle kupljenom full stonom tenisu :)

Tell me about it :D

Zar si stvarno mislio da sam igrao demo 3 sata? :d

Stigao sa do 10. protivnika u silver kupu, i samo protiv njega sam se je*avao 30 mnuta...Na kraju sam odustao kad sam shvatio da me sve zivo boli :)

Procitah sta ste sve napisali, posto se i ja razmisljam da pazarim komplet ( Move starter pack, posto mi sve treba ), ali nemam predstavu da li da uzimam navigation move. Procitah da ste rekli da sluzi prvenstveno za shootere, pa do izlaska nekog koji ce me zanimati, kao na primer Kz3, razmisljam ni da ne kupujem isti. Kupicu kod nas Move starter pack, nov ili polovan. A drugi move motion controller razmisljam da li da uzimam sa shoptoa ili sta da radim. Nesto sam se preracunavao - 32 funte + 4.5 funti shipping ako je ista cena shippinga kao za signed in igru ( kapiram da nije mnogo veci paket ) izadje negde oko 4500 din kao osnova za obracun na carini - 10 % carina + pdv na taj zbir mu dodje skoro 6000 din + ona taksa ili akciza koja je za igru 350 din + 100-200 din sto posta uzme kada naplacuje carinu izadje oko 6500 din. Mozda je bolje resenje da se uzme jos jedan Starter pack, koji me sa popustom u gamesu izadje 7600 din, da se proda kamerica za 2500-3000 din za koliko vidim da se prodaje, pa onda drugi kontroler izadje oko 5000 din, sto ispada povoljnije znatno. Sta vi mislite?

Imash kod nas za 6800 starter pack, ako vec razmishljash o tome :)

Ali ja kapiram da mi nece lupiti carinu sa shopto-a za dodatni kontroler...A i pitanje je da li cesh uspeti da uvaljash kamericu za toliko. Prezaisceno trzishte :d

Da, video sam i to na nekoliko prethodnih strana, ali sam smetnuo sa uma.

Sad sam kontaktirao i narucio jedan komad za pocetak :)

Sto se tice prezasicenosti trzista kamericama, nije iskljuceno uopste, stavise ima smisla potpuno, ali i da ode za 20 e, a uzet komplet za 6800, ispadne opet ispod 5k kontoler, tako da je opet otprilike ista cifra kao da je narucen sa shoptoa i da je prosao bez carine, ako me ne laze moja losa matematika :)

Lagano odlaze za 25e... Ja sam prodao svoju kamericu i jos jednu za ortaka u roku od 3-4h od postavljanja oglasa... i to sam postavio samo ovde na becnhu... Doduse, posto sam Starter dobio za 6000din meni ispade jeftiniji Move nego da sam ga narucio sa shopto.net :D

Procitah da ste rekli da sluzi prvenstveno za shootere, pa do izlaska nekog koji ce me zanimati, kao na primer Kz3, razmisljam ni da ne kupujem isti.

Iskreno, mislim da nemaš previše razloga za čekanje. Ovo su konzolni kontroleri, oni će držati cenu. Nije to kao neki hardver od koga će za 2 meseca da izađe novije i bolje, pa da mu pada cena :) Naravno, pitanje je gde sve možeš da ga koristiš, ali šta znam...

Mene samo iritira što nigde kod nas ne mogu da nađem Sports Champions original. Zvao sam na 20 strana, i nema ga nigde...

Jedino sto bi moglo da se desi u buducnosti jeste da ubace igru u osnovni paket umesto demo diska. Cena ce definitivno ostati ista.

Iskreno, mislim da nemaš previše razloga za čekanje. Ovo su konzolni kontroleri, oni će držati cenu. Nije to kao neki hardver od koga će za 2 meseca da izađe novije i bolje, pa da mu pada cena :) Naravno, pitanje je gde sve možeš da ga koristiš, ali šta znam...

Mene samo iritira što nigde kod nas ne mogu da nađem Sports Champions original. Zvao sam na 20 strana, i nema ga nigde...

Slazem se, samo cu sa kupovinom toga pricekati do sledece plate, izuh se malopre za 2 starter pack-a, tako da sledeci mesec uzimam to i Sports Champions :d

Imao sam Nintendo Wii i u odnosu na njega, cini mi se da Ps move znatno precizniji, mada nisam siguran koliko se to moze oceniti na ovim demo igrama, ali je u svakom slucaju komforniji za koriscenje znatno.

Btw. ne znam moze li ikome da zatreba, ali ako kojim slucajem nekome treba, poklanjam Playstation move starter disc, posto sam uzeo 2 motion kontrolera, pa mi je jedan disk visak :)

@kimi

Naručio sam na kraju (doduše, sa Play Asia, imam neki nerešiv problem na ShopTo prilikom registracije), nego sam mislio da ga zaista ima negde jer su izvesni distributeri, da ih ne pominjem, naveli da ih ima...a cena nije toliko različita. Dabome, na kraju je ispalo da toga nema. Garant je neko mislio da će stići Full igra uz Move kontroler, pa su već računali da je raspare iz paketa i prodaju zasebno pa su uneli u cenovnike :d A cvrc, dođe samo demo.

@ Kostam

Pa šta znam, kupovina 2 Move kontrolera ako nemaš igru je, što se mene tiče, višak koji si napravio :) Ja bih na tom mestu pre uzeo 1 starter pack i 1 Navigation kontroler, pa narednog meseca igru i još 1 Move koji bi do tada trebao da se pojavi u zasebnoj prodaji van Starter paketa, po povoljnijoj ceni. Ali dobro, to je sve sekundarno...

U svakom slučaju, svi uzimamo 2 Move kontrolera, 1 Navigation kontroler i Sports Champions, a šta od toga prvo, a šta drugo, to je već sekundarna stvar :D

Poslednja izmena:
Ima smisla to sto pricas, ali ovaj mesec sam imao mali 'visak' para, pa sam uzeo ovu skuplju varijantu. Lakse cu sledeci mesec dati 3-4 k din, nego 7 k za ovo zezanje, a navigation i sports champions ne gine, to se mora uzeti :)

Imam Resident Evil 5 (običan, ne Gold). Znam da je najavljen i patch za Move koji je trebalo da bude free kad izađe RE 5 Gold ali ja taj patch nemogu da pronađem. Šta bi sa tim patchom?

Welcome To Top Darts!

5123265311_39a30e0d06.jpg

5123265957_33bd06f00c_z.jpg

E ovo je prava stvar! :)

Nazad
Vrh Dno