Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Ne samo stoni tenis, sve igre u Sports Championsu :) Postoji vrlo mali lag kada ga prvi put uhvatish, ali ako pogledash takav lag postoji kod svih igara (cimaj naglo volan ili joystick), a ovo su sada direktni pokreti pa se lakshe primeti. Ali zato bukvalno posle 5 minuta potpuno se naviknesh i izgleda ti kao da nema laga, ja sam posle sat igranja stondze na najtezem nivou krenuo i da pobedjujem :) A inache, najtezi nivo ima samo smisla, nemoj da se smorish ako pustish easy/medium, jer ima "pomoci" :d

Poslednja izmena:
Jel neko narucivao ovo sa shopto ? Dal rokaju carinu na ovo ?
http://www.shopto.net/PS3/ACCESSORIES/PS3MO11-Playstation Move Motion Controller.html
Uzeo bi to jer kameru vec imam.
Sad te Sport Champions, deluje mi kao neka kompilacija za decu. Dajte neke snimke koje ce da me ubede u suprotno.
Sto za stoni tenis imam gore na hali, al ga ni tamo ne igram. :D

Nisam i dalje ukapirao za koje igre treba Navigation controler ?

Sad te Sport Champions, deluje mi kao neka kompilacija za decu. Dajte neke snimke koje ce da me ubede u suprotno.

Ne vrede snimci... Moras da probas... Stvarno ima razlike kako zamahujes i pod kojim uglom je reket... doduse tek na jacim nivoima to dolazi do izrazaja posto ti na laksem pomaze kompjuter pa se retko desi da promasis sto...

BTW nemoj da se zeznes i uzmes Racket Sports... To je prava Wii igra... Sta da ti kazem kad sam igrao tenis i pobedjivao sedeci na kaucu :D

Ne samo stoni tenis, sve igre u Sports Championsu :) Postoji vrlo mali lag kada ga prvi put uhvatish, ali ako pogledash takav lag postoji kod svih igara (cimaj naglo volan ili joystick), a ovo su sada direktni pokreti pa se lakshe primeti. Ali zato bukvalno posle 5 minuta potpuno se naviknesh i izgleda ti kao da nema laga, ja sam posle sat igranja stondze na najtezem nivou krenuo i da pobedjujem :) A inache, najtezi nivo ima samo smisla, nemoj da se smorish ako pustish easy/medium, jer ima "pomoci" :d

Nista, onda se to proba (mada znam da cu svakako kupiti move, samo me interesuje da li je stvarno onakav kakve su bile najave)

Vec je prikazano da nije dovoljna preciznost kontrolera ako to softver ne iskoriscava. Raquet sports veze nema sa Sports champions a imaju skoro iste discipline.

Cekaj kako da znam dal ce trebati Navigation za Dead Space Extraction ?
I dalje ne znam dal ce ta igra moci da se igra preko DS3 ili samo preko Move-a.
Ma uzecu sutra Move, i onu igru pa ako mi se ne svidi lako cu prodati.

Pa jel se krecesh u Dead Space ili si invalid ? :d

Pa kreces se pa jakim uticajem gravitacije sa odelom od 100kg, to je valjda po tebi biti invalid. :d

Koliko se secam u Dead Space Extraction-u, ti samo pucas a sve ostalo ide automatski?

(mada znam da cu svakako kupiti move, samo me interesuje da li je stvarno onakav kakve su bile najave)

da li je onakav kakav je najavljivan? ako bese to bilo: extremno precizan i lag sveden na minimum, onda da, takav je :) (mada ostaje i ono sto je drajver rekao, hw-ski radi tako, ali ima sw-a koji ga ne koriste kako treba)

zasto bi te neko ubedjivao u bilo sta. svi su rekli svoje misljenje, ako se ti ne slazes (na osnovu klipova) - tvoje pravo, sta ima da te ubedjuju u suprtno. mozemo samo da ti kazemo da probas, a sud posle donesi sam.

by the way, evo ti sta kaze blog.playstation.com za move@re5

Da... Tzv 'rail shooter' :D Kao one stare u fliperanama... Lik se sam krece a ti samo mozes da upucavas sve sto vidis :D

da li je onakav kakav je najavljivan? ako bese to bilo: extremno precizan i lag sveden na minimum, onda da, takav je :) (mada ostaje i ono sto je drajver rekao, hw-ski radi tako, ali ima sw-a koji ga ne koriste kako treba)

[/URL]

Ako je tako - ja sam srecan, bice nekih igara i za mene sigurno :)

Bilo bi dobro da su uradili neku implementaciju u GT5, mada mi ne pada na pamet nishta osim mozda photo mode-a, ali mislim da Yamauchi nije odoleo :)

zar nisu jos pre pola godine ili vise bile glasine da je gt5 odlozen da bi (izmedju ostalog i) bila ubacena podrska za Move?

i kako ti ne pada na pamet gde moze da se koristi? pa drzis 2 mova kao volan i vozis :D

Ili da bacis bombu kroz prozor... Ili da nabodes suvozaca kad ti ne javi na vreme za neko skretanje... ili da pokazes srednji prst vozacu koga si pretakao... mogucnosti su neiscrpne :D

Da, Lozac moze da bude mahach, poshto to toliko voli :)

Pazite kad skidate DLC za Sports Champions... Na PSN pise da zahteva igru sa oznakom BCES-01012, a skinuce za verziju BCES-00795... Skinuo sam sa hrvatskog PSN (znaci UK), a igra je sa shopto...

Nije me mrzelo da skinem isto i sa UK PSN... Kad kupis tamo DLC dobices obe verzije :D

Poslednja izmena od urednika:
Gde je najpovoljnije kod nas kupiti Starter pack i dodatni Move?

Ko god je probao (za sada samo Racket Sports) svi se odusevili :)

Pa Raquet Sports je kao Wii, nema veze sa Moveom :d

Najpovoljnije kod nas je na http://www.dvdzona.co.rs/

Moze kurirom, a mozesh i licno da preuzmesh, tamo negde na kraju sveta na NBGDu su :d

Dodatni Move nema nigde, pa cesh morati dva startera i kameru u oglase...

Poslednja izmena:
Hvala :)

Sreca pa ima puno ovih sa PCjem da to kupe, za iste pare mozesh samo da kupish kameru na kojoj ne moz da prepoznash nikoga :d:d

Noob pitanje, mozda je i bilo, ako nije neka ga :)

hocu da kupim RE5 gold edition jer na shop to nema obicnog, jel moze da se igra sa DS ili je iskljucivo za move?

Nazad
Vrh Dno