timemaster89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2009
- Poena
- 375
Stoni tenis. Ubija
I mene to zanima, ali za sada, izgleda samo za Re5 Move Edition
Sad te Sport Champions, deluje mi kao neka kompilacija za decu. Dajte neke snimke koje ce da me ubede u suprotno.
Ne samo stoni tenis, sve igre u Sports ChampionsuPostoji vrlo mali lag kada ga prvi put uhvatish, ali ako pogledash takav lag postoji kod svih igara (cimaj naglo volan ili joystick), a ovo su sada direktni pokreti pa se lakshe primeti. Ali zato bukvalno posle 5 minuta potpuno se naviknesh i izgleda ti kao da nema laga, ja sam posle sat igranja stondze na najtezem nivou krenuo i da pobedjujem
A inache, najtezi nivo ima samo smisla, nemoj da se smorish ako pustish easy/medium, jer ima "pomoci" :d
(mada znam da cu svakako kupiti move, samo me interesuje da li je stvarno onakav kakve su bile najave)
Sad te Sport Champions, deluje mi kao neka kompilacija za decu. Dajte neke snimke koje ce da me ubede u suprotno.
da li je onakav kakav je najavljivan? ako bese to bilo: extremno precizan i lag sveden na minimum, onda da, takav je(mada ostaje i ono sto je drajver rekao, hw-ski radi tako, ali ima sw-a koji ga ne koriste kako treba)
[/URL]
ili da pokazes srednji prst vozacu koga si pretakao...
hmm, ili kad te neko pretekne.. (inace ja nikad nikom ne bih pokazao :d)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari