Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Pobedio sam konachno Kineza, sad josh samo ovih 10 u Gold Cup-u :d

Ne mogu da verujem koliko je zahtevna igra, skoro ko prava stvar :D

Sutra stize Move, sta da uzmem od igara ? Sport Champions ? Mozda se sad nakanem da predjem Heavy rain.

Sport Champions svakako. Ostatak josh nisam probao :D (mislim, i nema neki veliki izbor, al' opet :d )

Ne uzimaj ništa, zašto bi bacao pare kad kažeš da "konzolne igrice zaglupljuju" :trust:

Cisto da probam, inako bi uzeo zbog Dead Space-a Move, a i KZ3 ocu da probam.

Ladno igrash tu dechiju glupost Dead Space :d:d:d

Znači nećeš samo dati pare za kontrolere, već i za igre koje zaglupljuju? Ih, bre...:d

Nego, kad smo kod igara, zna li neko kada izlazi Sorcery? Jedini info koji imam je neodređeni "Q2 2011", a mislio sam da će izaći mnogo pre...

Znači nećeš samo dati pare za kontrolere, već i za igre koje zaglupljuju? Ih, bre...:d

Nego, kad smo kod igara, zna li neko kada izlazi Sorcery? Jedini info koji imam je neodređeni "Q2 2011", a mislio sam da će izaći mnogo pre...

Negde sam nasao neki info da je release date 11.04.2011, samo ne mogu da nadjem gde sam to procitao.

The Fight: Lights Out review

Unusually dressed models showing off the Move motion controller as part of the PlayStation showcase at last week's Paris Games Week.
500x_psmovegamecity.jpg

Poslednja izmena:
Stigao dildo, tj Move. :D
Jel se samo nakaci na USB a PS3 odradi sve sto treba ?

Move radi preko Bluetootha :d:d:d

A drajveri nista? :d

Mora da se nakaci na USB da ga upari. Mogao bi nekad nesto korisno da kazes, a ne samo da podjebavas.
Nego probao sam ove Move zezancije i jedino stondza deluje ok, skroz sam se oznojio. :)
Preciznost ? hmm, nisam nesto odusevljen, daleko je ovo od gamepada, da ne spominjem misa. Verovatno nisam ni namestio sobu ok. Za ovo inace treba soba fazon sirine min 4m, tako da sa manjim sobama zaboravite na Move.

Nego kakav prostor treba za ovo ? Jel kamera mora da stoji u visini grudi ?

Ko je jednom rekao da se u konzolnoj sobi ne moze naci nista osim gomile nabedjenih prepametnih, prepotentnih likova.....
Aj iskulirajte sa tim lupetanjem. Ono smorilo je preko svake granice.

Poslednja izmena:
Mora da se nakaci na USB da ga upari. Mogao bi nekad nesto korisno da kazes, a ne samo da podjebavas.
Nego probao sam ove Move zezancije i jedino stondza deluje ok, skroz sam se oznojio. :)
Preciznost ? hmm, nisam nesto odusevljen, daleko je ovo od gamepada, da ne spominjem misa. Verovatno nisam ni namestio sobu ok. Za ovo inace treba soba fazon sirine min 4m, tako da sa manjim sobama zaboravite na Move.

Nego kakav prostor treba za ovo ? Jel kamera mora da stoji u visini grudi ?

Ko je jednom rekao da se u konzolnoj sobi ne moze naci nista osim gomile nabedjenih prepametnih, prepotentnih likova.....
Aj iskulirajte sa tim lupetanjem. Ono smorilo je preko svake granice.

Pa što tražiš pomoć i ulaziš na ovaj pdf ako te svi smaraju? Ti si baš mazohista...

Pa što tražiš pomoć i ulaziš na ovaj pdf ako te svi smaraju? Ti si baš mazohista...

Gde sam ja to rekao da me svi smaraju ? :trust: I tebe nisam nikad prozvao niti imam ista protiv tvog ucesca na ovom forumu.
Muka mi je vise da citam Driverova nebulozne postove, Shinovo i Kimijevo pametovanje, Akileonea da ni ne pominje, na ignoru je. :whip:
Ono iskulirajte malo, najgore sto vam modovi dozvoljavaju da se na 6 strana raspravljate oko neceg sto nema veze sa igrama.

o cemu li ti pricas da mi je znati..:bottle:
Cekaj ti sa Move-om mozes da radis po menijima, nisanis, sta sve vec ima kao sa DS3 ?:trust:

Muka mi je vise da citam Driverova nebulozne postove, Shinovo i Kimijevo pametovanje, Akileonea da ni ne pominje, na ignoru je. :whip:
Ono iskulirajte malo, najgore sto vam modovi dozvoljavaju da se na 6 strana raspravljate oko neceg sto nema veze sa igrama.

Imas ignore, ili jednostavno napusti forum.
Koliko vidim, svi se mi sem tebe ovde lepo slazemo :).

Slazete se kao psi i macke.
Da mi je naci onaj post nekog od likova iz PC sobe...

@Shin
I onda da na screenfun forumu pratim informacije vezane za konzolne igre ?

Mozes Move da koristis i u XMB... samo pritisni trigger i cimaj ga na starnu na koju hoces da ides... sto se kamere tice stavi je ili na TV ili ispod njega (ako si nizi ili ce igrati i klinci onda bolje ispod),,, ne mora u visini ociju... sto se preciznosti tice, ne znam o cemu pricas... jedini problem koji sam imao je kod gladijatorskog duela i delimicno kod tutorijala bacanja diska... nemas uvek najbolji osecaj gde se nalazis u prostoru pa moze da se desi da macem mases ispred protivnika umesto da ga udaris... sve ostalo je ok...

Znam za to da koristis meni sa Move-om, ali nije bas prakticno.
Kakvo je osvetljenje najbolje za Move ? Meni sad svetli lampa na zidu tacno iz mene, i mnogo sija na ekranu kad me pokaze u igri. Jel i to smeta ?

ne preterano... bolje je da osvetljenje bude iza TV, ali nisam primetio da ima ikakvih problema (meni luster ulazi u kadar)... on sam odabere boju koja mu najvise odgovara u zavisnosti od osvetljenja i boja u sobi... jedino ne valja ako je bas slabo osvetljenje... :D

Nazad
Vrh Dno