Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Move svetli sam po sebi i ne treba mu nikakvo dodatno osvetljenje moze da se koristi i u mraku, kamera ce uvek da ga vidi kako treba... Ja sinoc gledao tv sa ugasenim svetlom u sobi, ustao i upalio ps3 i ubacio sport champions... odradio onu kalibraciju iz 3 poteza i igrao stoni tenis sat vremena, sve to bez ikakvog osvetljenja i radi super, isto kao i po danu... jedino sto igra ne moze da te slika, al kome to treba :D

Dobro osvetljenje treba samo zbog kamere, za sve one igre na kojima kamera ''snima'' igraca i njegovo okruzenje, znaci ono kad gledas sebe na ekranu :) tu treba dobro osvetljena soba.

Cekaj onda boja kugle ne moze da se menja ? Meni stalno stoji na nekoj odvratnoj roze. :(

Pa prvi je uvek roze a drugi plav :d

Kako me nervira ova roze boja. Kakav onda ambijent treba da bi bila bilo koja druga boja ?!
Mrzim roze boju, ono brate, mislim, najvise na svetu!

Pa tek sad vidim da za vecinu Sport Champions igara treba 2 dilda. :(

Kako me nervira ova roze boja. Kakav onda ambijent treba da bi bila bilo koja druga boja ?!
Mrzim roze boju, ono brate, mislim, najvise na svetu!

Znaš li da kažu za one koje nerviraju takve boje da su u stvari nesigurni u svoju muškost. :d

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nije to zato shto si zvezdash :d

I ne treba ti dva dilda ni za jednu disciplinu, sve rade i sa jednim, a tri discipline mogu da koriste i drugi. Mada jeste bolje kad imash dva, koja je poenta uopshte imati samo jedan Move :)

Nije to zato shto si zvezdash :d

I ne treba ti dva dilda ni za jednu disciplinu, sve rade i sa jednim, a tri discipline mogu da koriste i drugi. Mada jeste bolje kad imash dva, koja je poenta uopshte imati samo jedan Move :)

Poenta je ne potrositi odma 100e na nesto sto nisam bio siguran da je uopste za mene, jedino mi se stondza svideo.
Bas sam probao onaj Time Crysis, koje djubre od igre, covece ! :D

Narucio sam Sport Champs, pa videcu kako bude islo sa stondzom, mozda posle jos jedan dildo ako bude dobrih igara, ovo sto sad ima je zali boze.
E imam jedan problem sa Move-om, krcka levo PS dugmeta kad stisnem palcem. Da reklamiram ja to ? Jel se nekom desava nesto slicno ?
Ovde je uzet.

Shta je to "levo PS dugmeta" ? :)

Yeah right.

Od svetlih boja jedino crvenu volim jer sam zvezdas.

Pazi, on bira boju u zavisnosti od okruzenja... Roze boja je najredja pa zato obicnu i bude ta... (mada npr Tumble ima crvenu i plavu)... Probaj da ofarbas celu sobu u roze i obuci se skroz u roze... Vidi sa devojkom da ti pozajmi puder pa dobro kamufliraj lice dok i ono ne bude roze... Ako sve uradis kako treba trebalo bi da ti Move svetli nekom drugom bojom... :-devil-:

Meni jok, ni jedan ne daje takve simptome.

Poenta je ne potrositi odma 100e na nesto sto nisam bio siguran da je uopste za mene, jedino mi se stondza svideo.
Bas sam probao onaj Time Crysis, koje djubre od igre, covece ! :D

Narucio sam Sport Champs, pa videcu kako bude islo sa stondzom, mozda posle jos jedan dildo ako bude dobrih igara, ovo sto sad ima je zali boze.
E imam jedan problem sa Move-om, krcka levo PS dugmeta kad stisnem palcem. Da reklamiram ja to ? Jel se nekom desava nesto slicno ?
Ovde je uzet.

Pa nista, lepo se ti odmah razocaraj kada ti stigne SC i prodas mi sve sto imas :d :d

Moveta dva ne može da kupi, a kada blizz rasparča SC2 u tri dela, onda ništa :d

Available Now:

• Brunswick Pro Bowling
  • EyePet
  • Get Fit With Mel B
  • Heavy Rain
  • High Velocity Bowling
  • Hustle Kings
  • John Daly’s ProStroke Golf
  • Kung Fu Rider
  • MAG
  • NBA 2K11
  • Planet Minigolf
  • Racquet Sports
  • Rapala Pro Bass Fishing
  • Resident Evil 5 Gold Edition
  • R.U.S.E
  • Sports Champions
  • Start The Party!
  • The Lord of the Rings: Aragorn’s Quest
  • The Shoot
  • Tiger Woods PGA Tour 2011
  • Time Crisis: Razing Storm
  • Toy Story 3: The Video Game
  • Tumble
  • TV Superstars

Coming in late 2010 and 2011:

• Beat Sketcher
  • Dance Dance Revolution
  • Dead Space Extraction (available with Dead Space 2 Limited Edition)
  • echochrome ii
  • EA Create
  • Killzone 3
  • LittleBigPlanet 2
  • PAIN (PlayStation Move compatibility update)
  • PlayStation Move Ape Escape
  • PlayStation Move Heroes
  • SingStar Dance
  • SOCOM 4: U.S. Navy SEALs
  • The Sly Collection
  • The Fight: Lights Out
  • Tron Evolution: The Video Game
  • Zumba Fitness

1 Million Units Shipped in North America

Moveta dva ne može da kupi, a kada blizz rasparča SC2 u tri dela, onda ništa :d

Za dobru igru kao sto je SC2 bi dao i 500e, tako da ne znam cemu diskusija. Igra ce se igrati online narednih 10 god, to mu dodje 10godx300danax2h= 6000h zabave ? :eyebrows:

Levo od PS dugmeta driver nema nista, tu je onaj spoj plastike, i tu mi krcka kad stisnem palcem. Pa zato pitam dal se nekom to desavalo, razmisljam da reklamiram.

Nego ladno sam dobio upalu ramena od cimanja kad sam igrao stondzu. :D
Eto zasto ne volim da igram pravi stoni (iako imam sto na hali), drvoseca nemam osecaja, samo bi da zakucavam lopticu. :d

Levo od move dugmeta su kocka i X, i meni ne krcka nishta, imam dva komada...

Ali kapiram da ce singstar dance biti vristanje.......
Em moras da pevas, em da djuskas......
Pa kazi da je onda lako biti Madona :d

Nisi igrao Just Dance na Wiiju :d

Ja od ovoga ocekujem da radi onako kako je Just Dance mogao da radi, a to je da mnogo manje oprashta greshke...

Levo od move dugmeta su kocka i X, i meni ne krcka nishta, imam dva komada...

On misli na PS dugme a ne na Move dugme...

Ja isto imam 2 komada i nista ne krcka, cak i pored toga sto je par puta zavrsio u lusteru i/ili je zveknuo u saigraca... cak ga je dobro istestirao i ortakov trogodisnji klinac (prosto da ne poverujes koliko je izdrzljiva ona kugla na vrhu) :D

Da li negde u Novom Sadu moze da se kupi samo move dildo zasebno?

Ne moze se kupiti ni u UK, kakav Novi Sad:) uzmi jos jedan startup i prodaj kameru, kao sto su svi uradili.

Sutra cu naruciti jos jedan Move sa shopto, posto vidim da niko nema muda da se okusa sa rizikom od carine. :p

Moze li ova tema konacno u sticky ?

Kao jubilarni deseti sticky? Previše bi bilo...:)

Sto ?
Ovo je po meni bitniji topic nego nekih par sto su sad sticky, zar ne ?

Daj bre bitniji, ima jedna konkretna igra za Move :d Ako vas ne bude smorio posle par meseci onda nek bude sticky :D

Neko stvarno otvara podforume :) ?

Vrh Dno