Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

To shto ovde ima gomila klinaca koji nishta drugo osim PCa nisu videli, ne znachi da u ovom threadu treba da se pricha o tom dnu :d Izvol'te u vashu PC sobu...

Ukrade mi covek ideju, 'ladno :p

Ma to sam josh razmishljao da uradim kada sam video cene na shopto, jer nikako nisu logichne :)

U slabasnoj 1280X1024 rezoluciji je cak islo i u 50+ frejmova, mada ni u jacoj (1680X1050) nikad nije spadalo ispod 40, sto je sasvim igrivo.

No, tema je PS3 move, a ne tweakovanje Crysisa ili namestanje drivera, tako da bih zamolio da joj se vratimo.

slazem se da min fps 40 je igrivo, ali ti mi stavis ovde sliku 51fps u 12x10 u dx9 u staticnoj sceni :). kad kazem kriza@full mislim dx10@fullhd@highest@minfps (recimo) 30.

inace ne tweekujemo krizu, samo malo offtopicarimo :D

BTW sto se igranja na kompu tice, imam dovoljno jaku masinu da poteram sta treba, ali mi je nekako smaranje da igram pred kompom... Mnogo je udobnije na PS3...

ima nas jos dosta takvih, ali je vuk donekle i upravu jer ima i onih koji ne vole/prozivaju pc gaming jer nemaju dovoljno jak komp za to.

slazem se da min fps 40 je igrivo, ali ti mi stavis ovde sliku 51fps u 12x10 u dx9 u staticnoj sceni :). kad kazem kriza@full mislim dx10@fullhd@highest@minfps (recimo) 30.

SS je napravljen pre 2 i po godine; u sustini to je DX10 tweak za XP sa otkljucanim "highest" detaljima, produzenim view distance-om i "olabavljenim" frame rate-om. Kasnije su se pojavili jos jaci i efektivniji modovi za DX10 verziju pod 7-icom, no ja se vec odavno ne zanimam za ovakve stvari, tako da nisam ni probao.

Cudi me jedino kako je sad, odjednom, Full HD toliko strashno bitan, a broj igara sa PS3 koje ga podrzavaju moze da se broji na prste. :)

nije bitan full hd kao full hd, nego se negde mora definisati sta znaci @full. za konzole ne mozes da biras rezoluciju, kako se pravi tako ce da radi. na pc-u imas da biras pa je red uzeti nesto sto je standardizovano, a to je 1080p iliti full hd. ako ne definises sta znaci, onda ce svima da radi kriza @full u minimalnoj rezoluciji :D

Poslednja izmena:
Ne bih bas nazvao 1680X1050 minimalnom rezolucijom, ali dobro, kontam sta hoces da kazes. :)

'ajde ljudi pomoć: gde u BGD ima da se kupi puna verzija "Sport Champions"?

Jurio sam i preko OnLine Store-a ali nikako nisam uspeo da nađem.

'će da me ubiju klinci što mogu samo dve partije stonog-tenisa....

Pozdrav....

Pa zar ne moze na PSNu da se kupi ?

Ako ne, sigurno ima u Comtradeu...

Nemas na PSN... Samo retail verzija... Sto se online prodavnica tice, idi na shopto.net... Mislim da je kod njih cak i 5 minute checkout... Ja sam narucio u cetvrtak, stiglo u utorak... A ako bas hoces da kupis kod nas probaj Comtrade, ComputerLand (ali prvo proveri da li imaju) i ostale :D Mozes da pogledas i u Sony radnji u Uscu..

OK.

THX. Probao sam na nekim mestima kod nas ali NEMA!!!
Porobaću i ova... Ako ništa drugo pravac Shopto.

Ne, ali se neko ko nije igrao SC2, Stalker serijal, Witcher, Dragon Age, Heroes of Newereth, World of Tanks ne može nazvati ozbiljnim gamerom, niti da bilo šta komentariše/prigovara u vezi toga, pogotovo ne sa jeftinim sakrazmom. Ili recimo Guld Wars 2 kad konačno stigne, ili Swotor...;)

Sto, jel zato sto su to ozbiljne igre za pametne momke, pa ne moze svako da ih skapira? :)

Ne bih da hejtujem po RPG-u jer me uopste ne zanima, ali zasto se bas te igre sa PC-a uvek uzimaju kao neki opasan primer kom niko ne sme da prismrdi? Zanr je vrlo specifican i nikako nije za svakoga, pogotovo od "obicnih" ljudi koji vole da IGRAJU igre (i nisu nista manje znacajni od "*******ih" kompjuterasa). Meni je recimo to takav smor, da dok (probam) da igram neku od tih igara mogu samo da razmisljam o tome koliko je zivot kratak. I sta sad, ne smem da prokomentarisem nijednu igru, jer nisam ozbiljan gejmer?

Teski offtopic, mozda bolje da se ne nastavljamo, ali iznervirao me je malo Rama :)

Ajmo dalje, PS Move, mitraljezi, ovo-ono :)

Ne, ali se neko ko nije igrao SC2, Stalker serijal, Witcher, Dragon Age, Heroes of Newereth, World of Tanks ne može nazvati ozbiljnim gamerom, niti da bilo šta komentariše/prigovara u vezi toga, pogotovo ne sa jeftinim sakrazmom. Ili recimo Guld Wars 2 kad konačno stigne, ili Swotor...;)

Isto važi i za one koji nisu odigrali MGS4, Demon's Souls, Heavy Rain i eventualno GoW 3 ili recimo čekaju GT5.

A Crysis, Uncharted i takve show off igre služe za kratkotrajnu zabavu...

Izvini hardcore, ja cu da se drzim kezuala, posto World of Tanks i Heroes of Newereth sigurno necu igrati. :d

Uncharted sije skoro sve igre koje su gore nabrojao btw (Crysis je takodje bolja od vecine gore navedenih), ali posto vidim da je to samo igra za showoff, necu da ulazim u dalju raspravu po tom pitanju. :d

Poslednja izmena:
Ono gore su igre, Uncharted je igrica :D.

Uncharted sije skoro sve igre koje su gore nabrojao btw (Crysis je takodje bolja od vecine gore navedenih), ali posto vidim da je to samo igra za showoff, necu da ulazim u dalju raspravu po tom pitanju. :d

Možda su nekom zanimljive igre gde ideš samo pravo i ubijaš sve što se mrda ispred tvog virtuelnog (a da protivnici imaju isti AI kroz celu igru) a da pritom ne treba upotrebiti ni 2 grama mozga, i to jedino kada biraš da li ćeš sledećeg sasuti iz AK-47 ili sačmarice (što ne prestavlja problem ni mom 4-godišnjem sestriću), i u pauzama odgledati srceparajući cutscene, ne znam. Dobro u Uncharted-u malo i skakućeš sa stene na stenu i povremeno neke stubove trebaš da zarotiraš za 45%...

Lepo je takve igre preći jedared i diviti se kako njišu palme ili sija sunce, ali to je otrpilike sve...

E ima nesto sto me zanim vise od svega vezanog za dildo, pardon Move. :)

Sta vama veteranima kazu zene kad se zamlatarate sa Move-om ? :D :d

E ima nesto sto me zanim vise od svega vezanog za dildo, pardon Move. :)

Sta vama veteranima kazu zene kad se zamlatarate sa Move-om ? :D :d

Ja bih preporučio da se move krije zaključan od žena, ako je moguće. Možda ga iskoriste na neki podli način :(

Pazi kad ne znam da li ima vibraciju...ima sigurno? :)

Bilo bi glupo da nema i navigation...

I lol za ono da "gamer" nije neko ko ne igra RPG :d Mene bi bilo sramota da to igram :d:d

Eeeeee.... Ljudiii.....

Bez ljutnje, al' nastavite negde drugde diskusiju oko igara/igrica, ko šta voli, itd itd....

Ovo je tema o PS3 Move i bar da poruke imaju neke dodirne tačke sa pomenutim.
Ode tema u totalno drugu krajnost koja ne donosi nikakve korisne informacije vezane za Move.

Cenim da ima bar dve teme u kojoj može da se diskutuje oko toga kome se šta i zašto sviđa. Ako i nema može da se otvori....

izvinjavam se sto prekidam raspravu, ali cisto da ubacim jednu ontopic info :D

"Retail demand is incredibly strong and we're working hard to keep the product in stock," said SCEA chief executive Jack Tretton.

"We believe we are on target to meet our end of year goals and expect sales to increase as our publishers and developers continue to update popular titles and introduce new games."

Sony reports hot demand for PlayStation 3 motion

Oce li neko vise skupiti muda i naruciti Move sa shopto ?
Meni ni ne treba kamera, bolje da narucim samo Move. Jedino dal uopste uzeti neku Move igru za sad, jer me za sad jedino zanima Dead Space Extraction, eventualno KZ3 da vidim kako radi.

Oce li neko vise skupiti muda i naruciti Move sa shopto ?
Meni ni ne treba kamera, bolje da narucim samo Move. Jedino dal uopste uzeti neku Move igru za sad, jer me za sad jedino zanima Dead Space Extraction, eventualno KZ3 da vidim kako radi.

Probaj Sports Champions protiv nekoga... Prilicno je dobro reseno... Ja sam mislio da ce biti nezgodno i da cemo se sudarati, ali nie bilo uopste problema oko toga... Naravno, postoje i glupe igre (tipa Racket Sports) gde mozes da igras i tenis iz fotelje i nemas skoro nikakvu kontrolu gde ce loptica otici vec to komp sve radi sam a ti samo trebas da malo da pomeris kontroler da pomisli da si zamahnuo...

Marli, kamera je deo Movea, on ne moze bez nje da radi LOL :d

Btw, Sports Champions je druga igra sa dva Movea, u disciplinama gde to moze. Odbojka odjednom postaje "simulacija" i mnogo vishe zavisi od preciznosti, strelicharstvo obrnuto, lakshe je nishaniti jer sad drugi move sluzi za nishanjenje, kao pravim lukom, a takvi su sada i pokreti...

Poslednja izmena:
Meni je bilo mnogo lakse kod strelicarstva da nisanim kad imam jedan Move... Prakticno samo uperis ruku gde hoces... Kad imas i drugi Move ruka kojom nisanis ti je u vertikalnom polozaju i malo je teze nisanjenje (realnije, ali teze) :D

Igra koja je najbolja sa 2 Move kontrolera su gladijatori... mnogo je prirodniji blok i imas vise kombinacija...

Meni su gladijatori bez veze, udarci nisu uopshte precizni i kontroleri mi se ponashaju kao pokvareni :d

Probaj protiv nekoga, pa makar i sa po jednim Move... Mnogo je dobro :D

Imam kamru za PS3 odavno, zato mi ne treba starter pack, popicu carinu samo.

Pitanje za one koji su probali, u kojoj igri za Move ja lag ubedljivo najmanji ili ga nema uopste i preciznost "kako treba"? Hocu tako da probam Move...

Vrh Dno