- Učlanjen(a)
- 10.01.2001
- Poena
- 1,019
Odgledah par trejlera pa da postavim utiske🙂.
Star Wars Force Unleashed - (ovo uzmite sa rezervom jer sam veliki Star Wars fan). Ovo je naprosto fantastično. Liči na Jedi Knight II, Maxo ne vidim zašto ovu igru toliko razlikuješ od te? Gledao sam neki trejler gde deo oni pričaju kako su razvijali igru a deo se vidi scene iz igre. Efekti su do jaja, scene fantastične, a ne verujem da igrivost može da zakaže. Ovo igrati na nekom LCD od 82' biće kompletna ludnica:banana:.
Assassins creed - trejler je pax demonstration, jako dobra interakcija sa okolinom. Kontrole veoma dobre, vidim i AI da jako dobro reaguje (ono kad on skoči dole) iako se tu ne može to baš bogzna kako videti.
Lair - bah, ne bih puno utisaka jer je trejler kratak ali mi nešto i ne obećava. Pogledaću još neke da se ne bih zaleteo sa ocenom. Odgledah kako zmaj leti i bljuje vatru na njih:S:
Pa gledao sam par filmića, ne deluje mi da je kao Jedi Knight II. Daj bože da nisam u pravu. I ja jedva čekam, brate. Ono, kad neka igra kasni, treba da im pošalju Vejdera, da igra izađe na vreme. "You may dispense with the pleasantries, Commander. I'm here to put you back on schedule. - "I assure you, Lord Vader, my men are working as fast as they can."
- "Perhaps I can find new ways to motivate them."
- "I assure you, this station will be operational as planned."
- "The Emperor does not share your optimistic appraisal of the situation."
-"But he asks the impossible. I need more man."
- "Then perhaps you can tell him that when he arrives"
- "The Emperor's coming here?
- "That is correct, Commander. And he is most displeased with your apparent lack of progress."
- "We shall double our efforts."
-"I hope so, Commander, for your sake. The Emperor is not as forgiving as I am."