Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

Tacno,fora sa gradom iza je postojala pre mog projekta i mislim da je Charls prvi koji je tako uslikao komp al mozda i gresim :) Ja mislim da je mod brutalan i jako minimalan a opet je na jako visokom nivou, sto uopste nije lako postici :)

@sinda

Komp je sastavljen ali sam imao mali disaster, obrnuo sam zice na elektronici od h100 pumpe i PUF! :D i tako, sad cekam replacement. (hvala Corsair) Inace to je nesto na sta uvek jako pazim i evo prvi put mi se to desilo,obe su crne zice i nekako su uspele da se zamene.. izgleda da je moralo da bude tako :D
I jos jedna stvar, menjacu front panel,tj skinucu one tri linije jer postoji asocijacija na murder mod... i mnogi ce reci da sam kopirao ideju i ako nisam uopste, moje linije su drugacije i boje i debljine itd. To moram jos da izmenim.. Sve u svemu veoma sam zadovoljan trenutnim izgledom ali necu to jos otkrivati, cak i kad sve zavrsim, treba prvo neki ljudi to da vide pa tek onda javnost :D

Hahaha,nemogu da verujem kako ti se potkrala takva greska,pa si uspeo spaliti H100! :) Mada,ko radi taj i gresi,tako da....opusteno,i nemoj da ti pada na pamet da si nesto na frku zbrzao!Nigde ne zuri!A to za front panel i one 3 linije te u potpunosti podrzavam,treba da smislis nesto drugo,ipak previse podseca na Murder Mod,skontao sam to jos ranije ali ne htedoh nista govoriti,da nebude da zakeram nesto :)ali smislices ti vec neko drugo resenje ;)Nego mene zivo interesuje,kako ti se cini ta kombinacija boja sto si radio,mislim ja ti skidam kapu za hrabrost da kombinujues te boje,pogotovo sto nisam jos video da je jos neko isao na vanila varijantu,ali verujem da ce bas zbog toga ispasti BRUTALNO!

@sinda

Sreca pa nije bila uvezana sama pumpa i ostalo, vec je spaljena samo elektronika :) *** eto kazem, nikad mi se to nije desilo i uvek jako pazim ali za sve postoji prvi put :) Jako sam se bio sjbo kad se to desilo ali treba nauciti i gubiti, to je deo rizika koji ovaj hobi nosi ..
Sto se tri linije tice,necu nista drugo izmisljati za front plate vec cu napraviti plate bez njih i cao, ostaje samo 30 u cosku, minimal :) Za sad mi je to ideja.. za unutra nisu problem tri linije i sve moze da ostane.. takodje i onaj xxx spolja skidam i stavljam nesto drugo :p Ima nekih sitnih izmena i sa sleeve-om, to sam skontao da treba uraditi tek kad sam video kompletnan sistem.
U pravu si za boju, bas zato izgleda full jer je boja koju jos niko nije radio, ja sam jako zadovoljan, to je to sto sam hteo :smoke:

Poslednja izmena:
E odlicna ti je ideja za front,znaci samo 30 u cosku i to je to!

Auu, sad sam pogledao onaj novi murder mdpc... Iskreno meni je prva asocijacija da izvinete kupatilo. One cevke ko za bojler, pa ona tecnost ko sapun za ruke... pa cak i donji ventovi ko iz wc-a da su izasli :d
Steta sto ti toilet mod usporio projekat :wc::S:

Ma opusti se to sto menjas tri linije moze i bice samo bolje!!

Pa ja nisam ćutao, odmah sam rekao da ti to mnogo liči na murder mod, još onomad kad si izbacio slike. A šta ćeš da radiš sa pleksijem sa led trakama? Hoćeš li to negde drugde da uglaviš ili ostavljaš tu gde jeste? Bedak za pumpu, ali verujem da se nisi mnogo potresao, jer ti je cors dao novu :d... Mislim, nisi na nekom velikom gubitku u odnosu na nas obične smrtnike... Samo napred i samo polako, radi s uživanjem i dok ne budeš 100 posto zadovoljan... Sigurno će sve biti super...

Odlican mu je mod, svidja mi se ideja ali kako moze da kaze da monohromatska masina kad ima crveno dugme na ploci i sarene konektore. Bar da ih je markerom isarao... :d
Druga stvar su oni kriminalni blokovi na grafikama. To je pripada tu, ne tako. Trebao je uraditi metalnu kutiju koja ce pokriti sve oko providno i ostaviti samo putanju tecnosti da se vidi. Btw, kad je vec to radio mogao je i iskoristiti priliku da ispise nesto putanjom kojom tecnost ide. To bi obaralo s nogu. Inace mu je odlicna ideja sa belom tecnosti. Ne znam sta je koristio ali mi izgleda kao emunzija koja se koristi pri masinskoj obradi za hladjenje.
Igore, ja verujem da bi ti tu ideju doveo do savrsenstva. Steta sto moras to menjati sada, nebih voleo da moras da brzas ili da ostanes bez ideje u finishu.

Odlican mu je mod, svidja mi se ideja ali kako moze da kaze da monohromatska masina kad ima crveno dugme na ploci i sarene konektore. Bar da ih je markerom isarao... :d
Druga stvar su oni kriminalni blokovi na grafikama. To je pripada tu, ne tako. Trebao je uraditi metalnu kutiju koja ce pokriti sve oko providno i ostaviti samo putanju tecnosti da se vidi. Btw, kad je vec to radio mogao je i iskoristiti priliku da ispise nesto putanjom kojom tecnost ide. To bi obaralo s nogu. Inace mu je odlicna ideja sa belom tecnosti. Ne znam sta je koristio ali mi izgleda kao emunzija koja se koristi pri masinskoj obradi za hladjenje.
Igore, ja verujem da bi ti tu ideju doveo do savrsenstva. Steta sto moras to menjati sada, nebih voleo da moras da brzas ili da ostanes bez ideje u finishu.

Evo ja sam rekao da nesto slicno sam vec video - ako to nije isti mod...
http://www.overclock.net/t/408195/the-silverstone-case-owners-club/2560

sorry zbog off.

Pa da, sad se secam ovoga, video sam vec. Ista fora s blokovima, cevima, prorez za DVD... Previse su slicni da bi se reklo da nije namerna kopija ;)

sta je isto?

ne znam od cega su blokovi i cevi na Project White, kod MKII je bakar na kom je odradjen hemijski proces da se dobije black chrome plated copper. standardni wb su od nickel plated copper

osim istog kucista ne vidim da je ista drugo isto

@illidan, kod Project White blokovi su EK niklovani na grafičkim kartama i Koolance niklovani blok za CPU. A cevi su bakarne, koje su takođe niklovane (napisao je čovek u istoj temi koju poruku niže: "The pipes are made of normal copper that i have let nickel plating.") Inače tvrde cevi kod vodenog hlađenja i nisu neka novotarija, može na netu da se nađe još modova sa tvrdim cevima.

znam da su niklovane, to sam i napisao u postu iznad tvog. na MKII su black chrome plated ne nickel plated

Pa ako ne mora da kopira druge to je Charles... Isto je kuciste i isto ima tvrde cevi,to nije kopiranje. Poenta je u detaljima

Uostalom tesko je danas pronaci toplu vodu a i slicnosti, jer su ljudi sposobni da prepoznaju Isusa na korici hleba:)

Pa ako ne mora da kopira druge to je Charles... Isto je kuciste i isto ima tvrde cevi,to nije kopiranje. Poenta je u detaljima

i problemi su u detaljima, kao kod naseg JBL-a, jer mora da menja te detalje, pa ti vidi dali to oni smatraju kopijom ili ne, makar i da nisu rekli da je to kopija, sada JBL mora da menja...

Nije da moram, ne moze meni niko da naredi sta cu ja da radim sa svojim kompjuterom :D ali posto sam u dobrim odnosima sa svima i postujem ih, nije u redu da ostavim tako. Jest da se dosta kasno to ustanovilo ali sta je tu je :)

Nije da moram, ne moze meni niko da naredi sta cu ja da radim sa svojim kompjuterom :D ali posto sam u dobrim odnosima sa svima i postujem ih, nije u redu da ostavim tako. Jest da se dosta kasno to ustanovilo ali sta je tu je :)
Ma druze,sto se mene tice,i da si ostavio onakav front panel sa one 3 linije,i dalje bi izgledao savrseno......

nije da moras al eto, rezultat je isti. I svaka cast.

Ma druze,sto se mene tice,i da si ostavio onakav front panel sa one 3 linije,i dalje bi izgledao savrseno......

Vec izgleda savrseno, nije po mom ukusu, ali savrsen je.

^^^ ukusi su razliciti,i o tome stvarno ne vredi raspravljati ;)

JBL dokle se stiglo? nova godina je pred vratima,gde je nas mod :D ,jedini poklon koji cu dobiti su tvoje slike na mdpc-u ,siroko nema sta :p

Morao sam malo da odmorim od svih setback-ova.. Napravio sam novi front panel i zamenio logo-e samo treba da uslikam a vremena nikako da uhvatim :) Bice .. :)

Morao sam malo da odmorim od svih setback-ova.. Napravio sam novi front panel i zamenio logo-e samo treba da uslikam a vremena nikako da uhvatim :) Bice .. :)

Jedva cekamo Igore, al samo polako, nemoj opet neki maler da se desi pu pu pu :)

Mali info : Komp je sastavljen i 95% zavrsen.Uskoro pravim foto session za neke ljude koji treba da ga vide pa nakon toga izlazi u javnost :D cheers

ohohoho :) ajde JBL go go! :)

Jedva cekamo fotke Igore, osecam da je masina ubica :)

Nazad
Vrh Dno