Zapravo, biće malo topliji nego kad nije u Himuru, ali će biti tiši zato... Super odrađeno. Gde ćeš da metneš Himura? na pod ili u neki 5.25 slot?
Zapravo, biće malo topliji nego kad nije u Himuru, ali će biti tiši zato... Super odrađeno. Gde ćeš da metneš Himura? na pod ili u neki 5.25 slot?
Himuro stoji dole ispred/ispod 20mm venta i tako ima bolje temperauture nego bez himuro-a. Inace u pravu je Kobayashi, sam himuro podigne temp za 2-3c
Odlicno izgleda hard, super odradjeno. Hocemo jos slika
Koliko su tisi hardovi u himuru?
Haha znam znam, ali previse obaveza imam svaki dan i nikako da nadjem vremena uvek nesto treba/mora i ostalo :hump: Bice :smoke:
Za sada je sve jos pod "mozda"Ako tako bude, moracu drasticno vise da se angazujem, posto nemam nameru da menjam kvantitet za kvalitet,videcemo na sta ce izaci, pregovori su u toku
![]()
E hvala Muki na lepim recima i zeljama, bas mi je drago sto si izneo i te savete/kritikeUvek volim da cujem misljenja ljudi koji se bave dizajnom i slicnim stvarima jer to moze u velikoj meri da mi pomogne tj da mi otvori oci i da neku novu inspiraciju
Mnogo sam proveo vremena razmisljajuci sta, kako, gde, zasto i dosta experimentisao praveci razlicite stvari kao sto su na primer ti logo-i front paneli itd.. kako bi dosao do neceg sto je posebno,originalno, sto ima neki smisao zasto je tamo ili nije itd. Rezultat toga je upravo to da su svi xxx-evi ispali iz price kao i front panel sa tri linije. XXX-evi koliko god imali neku pricu iza sebe se jednostavno nisu uklapali ovde iz tog dizajnerskog ugla a front panel je istina, podsecao na murdermod cega sam tek kasnije postao svestan. I ako nisu identicnog izgleda, podseca u velikoj meri na to, naravno nije mi bila namera da kopiram nekog, ubacio sam te tri linije povezujuci ih sa brojem 30, nesvestan tog momenta da to mnogo podseca na murdermod i da ce ljudi reci da je to kopija, sto potpuno ima smisla. Takdoje sam izbacio beli sleeve iz price i uradio jos dosta izmena na nekim sitnicama koje mnogo doprinose finalnom izgleduSto se tice nalepnica, moje se drze perfektno za sada, verujem da ce tako i ostati posto vec par meseci koristim racunar
Verovatno se komponente ne zagrevaju do te mere ili neznam,uglavnom stoje kao od prvog dana i drago mi je sto je tako
Kao sto je rekao predstavnik Corsair-a (koji donekle i ima uvidjaj kako sve izgleda) sada cekam samo to parce hardware-a da ubacim, napravim finalni photo shoot i to je to.
Jednostavno sve je moralo ici ovim tokom i brzinom jer koliko god ja hteo da ubrzam, to jednostavno nije vodilo nigde vec losijem finalnom ishodu. Znam da ima nestrpljivih ljudi i da bi svi voleli da vide na sta je sve izaslo ali mislim da ce krajnji proizvod to da opravdaPosto je sad takva situacija cekanja, ja vec uveliko pravim planove za sledeci project, kako trenutno stvari stoje "mozda" budem radio i dva :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari