Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

- 2 dana....

cestitam majstore,nismo ni sumnjali :D

jeste da ne pijem ali cu 20og popiti i u tvoje ime,moda,truda i svega :bottle: ,svaka cast
a ti uzmi sampanjac pa ga razbi od kuciste ,xaxaxa

Ako sutra bude premijera 30-ke eto još jednog razloga da sutra popijem :)

Igor, je l' će premijera biti tačno "round midnight" ili moramo da čekamo do jutra ili ne daj bože do podneva... ili ne daj bože do... :hair::hair::hair:

Ja mislim da ce to biti u toku petka, verovatno uvece tamo 8-9-10 to mi je onako pretpostavka, nista mi nije receno vezano za vreme... :)

A gde će biti premijera? Taman pred grad da odgledamo premijerno pa da idemo da cheers

xaxaxxaxaxaxaxa slusaj gde,pa kod Igora zar nisi pozvan :beat:

da sam ja na igorovom mestu ja bih istrolovao u petak zestoko :p

Mozda je mislio da ce biti prenos na RTS1 ili tako negde :beat:

ja sam cuo da ce prenositi discovery ,bice u emisiji MythBusters ili bese PimpMyRide :p

Aj sad malo ozbiljnosti,kada da ocekujemo neki video,ne mora da bude HD 3D ,ali da se mrda

Poslednja izmena:
Evo i nekih vesti: I think the new MDPC 043 will be published tomorrow (Friday) around midnight German time

Za video cemo videti, bilo bi ql nesto napraviti u svakom slucaju ;)

pa moras updateovati signature :p

Samo ti nama javi kada ce to tacno i gde mozemo gledati. Ja ne radim sutra tako da ocekujem live :d

ja sam cuo da ce prenositi discovery ,bice u emisiji MythBusters ili bese PimpMyRide :p

Aj sad malo ozbiljnosti,kada da ocekujemo neki video,ne mora da bude HD 3D ,ali da se mrda

Jao, davno se nisam ovako pocepao od smeha. Lepo kaže fox, samo da se mrda, Igore!:d

Znači prvo će izaći slike kod Nilsa, pa ćeš tek onda da ih aplouduješ ovde i na ostalim forumima gde imaš worklog, je 'l tako?

Dogov"n"oreno :d:d:d

Samo ako večeras bude pao server kod Nilsa zbog navale, tebe držim odgovornim zbog odluke da ne okačiš te slike i po forumima :smackbum::smack:

Smatraj se upozorenim... ;)

Ako moze mali offtopic, kada smo vec kod MDPC-a. Gde je nestao projekat #41? Ili ga ja ne vidim na sajtu ili ga stvarno nema.

BTW, bravi Igore za jos jedno pojavljivanje na MDPC. Subotica je ponosna. :D

:) na vase komentare. Pa naravno da sam mislio na premijeru slika :) mada neki video ne bi bio loš. Znači juče je overclock3d forum pao, večeras će mdpc da padne :)

Mdpc 41 je trebao da izadje al mu se desila neka mini katastrofa i ceka se da to bude reseno .. kada ce to biti nezna se..

Kad sam prvi put cuo za MDPC rekoh sebi, "kakva je bre ovo pljacka, ovo nema sanse da vredi toliko...", ali tada nisam shvatao poentu price i sta MDPC zapravo znaci :)

Mini katastrofa :D,kako bi ti nazvao pregorelu pumpu na H100,just an ordinary day ?

E ,ako uskoro ne vidim na mdpc-u da je neko u jedno kuciste smestio dve maticne ili potpio ceo sistem u mineralno ulje ja cu ga napraviti :crash:

Mini katastrofa je kada dizajniras stampanu plocu za neku namenu,potrosis na tome mnogo vremena,rada i para da bi se ispostavilo da ne valja :D

Nazad
Vrh Dno