Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

Super je što si prihvatio sve sugestije, jedva čekam da vidim finalni proizvod. Još malo pa ćeš uskoro morati da batališ svoj "day job" radi ovoga... :d

Samo napred!

Za sada je sve jos pod "mozda" :) Ako tako bude, moracu drasticno vise da se angazujem, posto nemam nameru da menjam kvantitet za kvalitet,videcemo na sta ce izaci, pregovori su u toku :D

Nudim se da ti držim sveću dok radiš :D

@Br@nco

Ako bude restrikcija zovem te :D

Salu na stranu, stigao je final hw update koji se cekao :)

Corsair exclusive 4x4gb 2133mhz Dominator GTX (with black hi fins) cheers

325.jpg

326.jpg

327~0.jpg

328~0.jpg

329~0.jpg

Corsair SSD 120gb Force3 (sata3)

330~0.jpg

I jedna pametna stvarcica zvana Corsair LINK aka "Corsair brain" :D

Ovo mozda ostavim za sledeci project, jer ako bi ga sada ubacivao to bi zahtvealo dosta izmena i jos dosta vremena, sto mi sad nekako ne zvuci interesantno :wave:

331~0.jpg

332~0.jpg

333~0.jpg

334~0.jpg

335~0.jpg

336~0.jpg

Ova memorija izgleda fenomenalno :D
A cemu sluzi ovaj "Corsair brain"?

Corsair link je multifunkcionalna sprava. Mozes da spojis na njega gomilu led traka,ventilatora kao i svaku noviju Corsair komponentu koja poseduje link konektor. Na memoriji se vidi sa desne strane ;)
Kad sve to spojis imas softwerski kontrolu i monitoring nad svim spojenim stvarima. Samo memorija ima neki trocifren broj senzora :D

Cool spravica, a cena je prava sitnica predpostavljam. :D

Kao sto rekoh :D

Video sam da se mnogi zale sto je potreban ovaj link za kontrolu ventova na h100. Stvarno je preksupa stvarcica za svoju upotrebu.

ovaj link se nikako ne uklapa u 30 ostavi ga za XXXI :)

Na h100 imas kontrolu ventilatora pritiskom na srednje dugme, low-mid-hi

Da, znam za to, ali moras priznati da je malo sasava takva kontrola. Vecina ljudi voli zatvoreno kuciste.

Pa ako stalno menjas brzinu onda jeste sasava, ali ako jednom namestis i tako ti stoji ond uopste nije, kao meni recimo :)

Ili mogu da nakače ventilatore na neki eksterni fan controler i oste pumpu da radi na 100% a ventilatore po potrebi regulišu sami :)

Igore, dosta je vremena proslo, dokle si stigao, sta si uradio?

Poz :wave:

Opa, studio ,)

Samo još da nažeš neke cice i da snimiš spot :p
Znaš ono, na mašinu okačiš gomilu zlatnih kajli, postaviš je pored đakuzija (ne uključuješ je, naravno :hair:), a polugole cice se brčkaju i izvijaju oko makine dok ti ona baca neke rime :smoke:

Npr: "Ju rili kent biliv kakav imam golden sliv,
Nikad ne bi znao da sam napred XXX imao..." i tako...:guitar::guitar:

Posle angažuj mašinu u nekim rijalitijima i Bog da te vidi :alo:

Šalim se, vidiš da sam odlepio... svakog dana kad ustanem prvo kažem sebi: "Kad će više taj Igor da se smiluje, nabio nam svima hajp i prc, nema ga"...

Izgovore tipa da radiš, da si zauzet i da si i ti samo čovek ne prihvatam... pa nismo mi tolika stoka da nas i ti lažeš ko' političari :d

Hahahah smejanje od ranog jutra :p

forum uz kafu - neprocenljivo :)

Jes't da smo znali da će biti novi MDPC, ali verovatno samo ti znaš da li je uopšte bilo ikakve neizvesnosti glede toga... Pa red je svakako da čestitamo. Samo da konačno dočekamo taj 20. pa da balavimo ko' ljudi na sličke...

Hah, 20th?

Pa iskreno ja nisam znao, kroz ovih par godina,videvsi kakvi sistemi bivaju odbijani i sa kakvim razlozima.. nikad neznas :) Kod MDPC-a neizvesnost je ko dobar dan :) zato postoji onaj slogan "never expect mdpc" i "just when you think it's over, it has just started" :D Naravno svaka mdpc odluka je potrkepljena filozofijom istog.

i ova je stvarno na mestu

Nazad
Vrh Dno