Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

Komšo vidim da je Himuro ponovo u kombinaciji, kako si ga pričvrstio ili kako planiraš da ga pričvrstiš na dno kućišta? I ja sam nabavio jednog i planiram da ga stavim na slično mesto pa čisto da uporedim... neka slika možda?

Poz :) Pa nisam mislio da ga pricvrscujem, stavim sundjer ispod i kad se ubaci hdd unutra ima on svoju tezinu i nema to nigde da ide :)

Može i tako, dosta je težak Himuro sa diskom u sebi.

JBL izvini sto ti trolujem malo temu ali

ZELIM DA "NAM" POZELIM SRECAN RODJENDAN !!!

da sa uzivanjem uradis svoj mod, i puno ideja dobijes za neke nove modove !!!

naravno da si ziv i zdrav to je vec klasika !

Poslednja izmena:
Igore srecan ti rodjendan :)

Da si nam živ još 100 godina i da svaki tvoj projekat osvane na MDPC
cheers

cheers:bottle::cigar::smoke::vomit::butt::wc::d

Sve najbolje i da se svake godine izlegne po jedan biser...

Nikad nije kasno za cestitke :) Sreca rodjendan, zdravlja i pameti da ti ne manjka :) Jesi mozda razmisljao da radis za bench kao fotograf :):)

Tek sam sad vidio temu i oduševljen sam koliko je čovjek kreativan. Samo napred.
Može li neko da okači link ka prethodnom modu

Imaš u JBL-ovom potpisu ;)

Čestitke, Igore. Kako ono kažu, živ bio i deda postao! :)

Htedoh da te pitam, čime si farbao grafičke karte?

Poslednja izmena:
@MIB
Hvala, nisam dobio takvu ponudu pa nisam ni razmisljao o tome :)

@Smak
Hvala :) graficke su farbane kod auto lakirera, ipak za takav finish je potreban neko kome je to posao i ima alat za to :)

^
Gledam i cudim se, ne znam sta da kazem... kakav minimalizam *** :D

Ma daj,ukrao je jbl-u foru sa svetlima grada u pozadini,i zasto je ostavio onako sarene portove pozadi,aj za usb3 mogu da progledam kroz prste ali za audio nema sanse,kad se ulaze toliki novac i trud treba biti predantan
za hromirane cevi i "pticije mleko" skidam kapu

nego nesto su mi ove crvene led linije poznate od negde :trust:

JBL ce ga odvaliti :p

Ma daj,ukrao je jbl-u foru sa svetlima grada u pozadini,i zasto je ostavio onako sarene portove pozadi,aj za usb3 mogu da progledam kroz prste ali za audio nema sanse,kad se ulaze toliki novac i trud treba biti predantan
za hromirane cevi i "pticije mleko" skidam kapu

nego nesto su mi ove crvene led linije poznate od negde :trust:

JBL ce ga odvaliti :p
ako malo parocunjas po MDPC sajtu,videces da su ta " svetla grada u pozadini" koristena i pre JBL-ovog 29 projekta,tako da nema govora o kradji ;)mod je jako dobar,minimalan i jednostavan do bola,mada i meni malo bode oci to sarenilo portova odnazad,ali zbog svega ostalog sto je uradjeno,progledao bih mu kroz prste! :)

Back on topic:JBL,srecan ti rodjus(doduse sa malim zakasnjenjem) kako napredujes sa 30-kom?jesi mozda probao da sklopis masinu,cisto da vidis kako je leglo sve to sto si do sad uradio?

Tacno,fora sa gradom iza je postojala pre mog projekta i mislim da je Charls prvi koji je tako uslikao komp al mozda i gresim :) Ja mislim da je mod brutalan i jako minimalan a opet je na jako visokom nivou, sto uopste nije lako postici :)

@sinda

Komp je sastavljen ali sam imao mali disaster, obrnuo sam zice na elektronici od h100 pumpe i PUF! :D i tako, sad cekam replacement. (hvala Corsair) Inace to je nesto na sta uvek jako pazim i evo prvi put mi se to desilo,obe su crne zice i nekako su uspele da se zamene.. izgleda da je moralo da bude tako :D
I jos jedna stvar, menjacu front panel,tj skinucu one tri linije jer postoji asocijacija na murder mod... i mnogi ce reci da sam kopirao ideju i ako nisam uopste, moje linije su drugacije i boje i debljine itd. To moram jos da izmenim.. Sve u svemu veoma sam zadovoljan trenutnim izgledom ali necu to jos otkrivati, cak i kad sve zavrsim, treba prvo neki ljudi to da vide pa tek onda javnost :D

ja ili sam glup ili ne kontam kako mu idu cevi od vodenog, skontao sam da iz hladnjaka idu 2 grane, jedna na chipset, pa u rezervoar, pa nazad, ali druga grana me ubija :) ide na cpu pa dalje na graficke, pa se vraca u rezervoar (donji desni) ali dalje ne kontam kuda ide voda :) ova cev sto ide gore se tu zavrsava pa mi nista nije jasno :)

@_/Neo\_

Iza donjeg desnog rezervoara ima cev bele boje koja ide nazad.

aaaaa, ladno je nisam skontao, a pravio je lik duplo dno? ili napajanje grafickih ide iza ploce? Inace mnogo dobro odradjeno, ali bas ga je odradio extra.
Nego Igore, ovo sto je on radio sa linijama napred je video od tebe na worklogu ili je i on imao istu ideju (mada koliko je verovatno da ste obojica imali istu ideju sa tim linijama napred)

Te tri linije postoje od kada postoji murder mod, pojavljivale su se u svakakvim forama ali uvek je to bilo 3 linije, naravno meni je na kraj pameti da kopiram nekog a kamoli da ulozim toliko truda u nesto pa da moram da prepravljam :D Ako pogledas realno,svako ko zna za murdermod i kad vidi moje tri linije asocirace ga na to i recice ovo je kao sa murder mod-a slicno, sto ja ne zelim, niti je u redu prema Charlsu,Nilsu koji su to izmislili.
btw ja sam svoje tri linije postavio kao project 30 pa ono.. tri linije.. Sad treba to da izmenim ali sam malo naleteo na zid "kako" jer tamo gde su mi ovo sekli na waterjet-u vise necu nista nositi.. Moram sada naci materijal i gde cu to iseci "redovno" ..

eto ti sad,kad odugovlacis a mi kazemo pozuri :)
mogao si ga preduhitriti

aj za nalepnice nije problem,ali onaj front plate sa led trakom ,gde ces sve to da rasturas i pravis ponovo,rezes....
ne bih voleo da sam u tvojoj kozi

Isto bi se desilo i da sam zavrsio pre mesec dana, nisu te tri linije nista sad novo.. *** znas kako kazu, kad mislis da je sve gotovo tek tada pocinje :D

ja ili sam glup ili ne kontam kako mu idu cevi od vodenog, skontao sam da iz hladnjaka idu 2 grane, jedna na chipset, pa u rezervoar, pa nazad, ali druga grana me ubija :) ide na cpu pa dalje na graficke, pa se vraca u rezervoar (donji desni) ali dalje ne kontam kuda ide voda :) ova cev sto ide gore se tu zavrsava pa mi nista nije jasno :)

Meni se cini da slicno nesto sam video na jednom forumu, ali sve je bio bela/plava kombinacija, a *** nemogu da nadjem slike...

@jbl

waterblock na graficke su sve samo sto nisu minimal...mod je ekstra - ali blokovi su katastrofa...

Nazad
Vrh Dno