A da li mogu kondenzatori da se skroz oblepe s nalepnicama, tipa da traka ide oko tela, a kapica na vrh kondenzatora? Da li je to rizično po sam rad kondenzatora?
Technically ahead...pffff, daj, malo je previse preterao...
puf,zavisi sta je po tebi "revolucija" u pc svetu,po meni za nase podneblje su i 2 graficke u kompu wow,sata disk-wow,blu ray,pogadjaj wow,meni se jbl-ov tehnicki gledano dopada,mada on nesto izbegava da stavi optiku u kuciste :S:
a i nismo videli taj drugi mod sto se pominje,mozda jbl zna nesto pa podeli sa nama
mod koji je odskocio je definitivno Lambo Reventon,nisam upucen dal su ga sklapali isti ljudi koji su radili i na kolimai koji multimilioneri su su ucestvovali
generalno gledano u jednu ruku mogu da se slozim sa tobom,vodeno vec vidjeno,modularna,radijatori,led,providno......nesto sto je meni palo na pamet kad se vec ide sa dual gpu je da se odradi sistem sa dual MB,okrenute jedna od druge(ledja u ledja)po sredini kucista,sa obe strane po jedan pc prakticno se vidi,medjusobno umrezeni,eto to bi bilo sa tehnickog aspekta nesto novo vidjeno
mozda se nekom dopadne ova ideja pa je realizuje,bilo bi mi drago:,,:
radio jedan covekmod koji je odskocio je definitivno Lambo Reventon,nisam upucen dal su ga sklapali isti ljudi koji su radili i na kolimai koji multimilioneri su su ucestvovali
uh,mozda cu ispasti glupav sad,ali kako to mislis externo na usb-u?:trust:Nije tu nista preterano, to su dva sistema vredna mdpc-a![]()
Optika je po meni proslost i zato je drzim externo na usb-u...
Sada polako krecem sa sastavljanjem na tananebice slika uskoro nadam se
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari