Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

zašto ne jbl ili sound rent logo?

Ja bi stavio samo crne krugove sto ti kazes...:)

Soundrent ce biti na drugom mestu :) Nekako mi je previse da ubacujem nesto novo tipa jbl, mislim da ce to uneti vec neku haoticnost sa toliko razlicitih logoa i natpisa, gledam da ostane minimal i simple koliko god je moguce :D

Slobodno stavi 30 to je mesto za logo, a na drugim mestima smanji da ne bi bilo prenatrpano.

Ja bih na prednji grill umesto xxx stavio samo one tri crte horizontalno, a umesto xxx na ventovima bi mogle da idu ili samo crne nalepnice ili takođe tri crte, kao s druge strane što ide. Nekako to xxx pravi haotičnost po meni i odudara od ostatka ideje. Igraj se malo u photoshopu pa vidi šta ti najbolje izgleda...

Hmm.. Na prednjem panelu gore imam vec tri crte koje svetle, neznam koliko bi imalo smisla da stoje i dole..
http://soundrent.net/gallery/albums/userpics/10001/170~0.jpg
Interesantno koliko se vrti prica oko tih x-eva na vise foruma gde postavljam worklog, neko ih spominje jer mu se svidja,neko jer ne :D u svakom slucaju ti x-evi su skrenuli svima paznju na neki nacin :D Probacu i nesto u photoshopu i videti ako jos neko od 4 foruma baci neku ideju pa na kraju se vec mozda nesto rodi

168g35w.jpg

Sad sam ustao, znam da izgleda kao predskolski rad :)
Deblje i zaobljene linije da budu npr.
Izgleda zlokobno kad se mao odmaknes od monitora XD

Poslednja izmena:
Nesto ovako :)

triplexfromswordswordspostedatTheBigNM.jpg

Ili ovako :)

XXX_Triple_X_Logo_by_kooqua.jpg

Poslednja izmena:
manite se :D

kuciste treba da zadrzi classy minimal look, mislim imate sleeve Vanilla Sands boje koje predstavlja neku vrstu luksuza i sada treba da lupamo triple x po kucistu :)

Da, u pravu je Illidan, za sada su mi najbolje opcije da ostavim ovako kako jeste ili da stavim prazne crne kruzice sto bi bio jos veci minimal :eyebrows:

30 na kućište, iksevi na ramove ventilatora :)

Znam, znam, zato je tu smajli, mora neko da ide i uz dlaku :p

Poslednja izmena:
Da, u pravu je Illidan, za sada su mi najbolje opcije da ostavim ovako kako jeste ili da stavim prazne crne kruzice sto bi bio jos veci minimal :eyebrows:
ova tri X dole na front kucista je sasvim dovoljno, jednostavan cist font, bez kiceraja. stavi na ventove samo crni krug da se ne vidi bakar i to je to :)

definitivno je bolje crni krug,ili ako ides 3 coolera na radijator moze svaki da ima po jedan X,a posto su sva 3 jedan do drugoga cine celinu tj. XXX
s tim da bi se odmah rastelovali i ne bi bili u "liniji" jer nemaju bas isti broj rotacije :S:

ma samo crni krug,
il eventualno one tri crte napred a iza crni krug
mada mi je mnogo elegantnije da se nista "ne okrece" dok vent radi.

Svratio sam na putu sa posla do radionice da mi naprave cisto crne i trebalo bi danas vec da budu gotovi tj sutra da ih pokupim :)

Idemo dalje :)

Presenting !! :D

Corsair AX750 Thirty Edition

-Added Engraved middle logo,fan frame logos and back logo :)
-Changed all screws to mdpc
-Polished the Caps
-Sleeved the fan

264~0.jpg

267~0.jpg

265~0.jpg

266~0.jpg

263~0.jpg

Tnx Seizmos :)

Nvidia GTX 570 Thirty Edition

-Painted
-Added backplates
-Added logos
-Painted pcb edges
-Powdercoated backpanel
-Added mdpc screws

268~0.jpg

269~0.jpg

270~0.jpg

271~0.jpg

272~0.jpg

273~0.jpg

274~0.jpg

275~0.jpg

276~0.jpg

Nesto najpedantnije osmisljeno sto sam ikada video

Slike su tako dobre da komponente izgledaju jos bolje.
Svaka cast na fotografiji.

Kako prelepo napajanje imas Igore :)
Kako si ga samo dobro odradio, sve se uklopilo i naslo svoje mesto na napajanju.

Graficke, znaci ovo nesto do sada ne vidjeno cak i od tebe, mislim da si prevazisao samog sebe.
Gledam i divim se kako si ih predobro sredio, mislim da ce NVidia od sad ovako da predstavlja svoje graficke :D

PS:
U tvom zadnjem postu, predzadnja slika, da li moze link za sliku, ocu za background :)

Hvala druze :)

Nazad
Vrh Dno