Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

Sorry za off topic... Ilidan, a je l' u Galenici rade i sečenje pleksija ili je bolje da se to uradi na nekom drugom mestu?

seku i oni, kazes im kako da iseku i iseku

tamo sam ja kupio plexi za Black Mambu

Poslednja izmena:
Aj i ja jedan off topic :D

Da li neko ima kratak SLI kabel da mi da ili proda? :p Izmerio sam, idealno bi bilo da je duzine 7cm moze i u vidu plocice ili savitljive trake.. Ja imam onaj dosta duzi i ne izgleda lepo,savijen je previse :(

300328760_tp.jpg

Poslednja izmena:
pa moduj ga :)

Znam, zezam se. A reci mi, šta misliš kako bi izgledalo ako bi se plexiglas koji ide na bočnu stranu ispeskario i takav "potamnio" baš tim nalepnicama za stakla kola?

Hmm.. pa neznam bas kako bi to izgledalo iskreno.. ta strana koja se ispeskari bude mlecno bela, jedino na drugu clear stranu da se zalepi ali pitanje sta bi dobio na kraju.. Meni je u planu da plexi upustim na krajevima, tako da kad se postavi sa unutrasnje strane dodje tacno u ravnu sa stranicom od spolja. Raspitao sam se moguce je ali pitanje je da li ce to uspeti iz prve, moracu da experimentisem :p

Nemam SLI bridge koji ti treba... Isto neki sto se guzva kad dodje do drugog slota, ako ne skroz isti samo pise Gigabyte... :S:

Ej, i ima taj transparentno crni plexi, nemoj se muciti. Ja ga video kod cika majstora kad sam isao da pregovaram sta bi, koliko bi i kad trazih taj acid-green plexi...
Ja cu od njega (tog providnog crnog) najverovatnije praviti ono sto sam zamislio, bar dobar deo kucista koje je jos u fazi crtanja, a ostatak sam zamislio od mat crnog, ali taj acid-green me rastura! Treba mi za akcente. :(

Meni bi trebalo oko 2 metra SMD-a te iste retke boje, mozda manje, je li ima to u SU da uposlim tetku? Ili ako neko zna gde ima bio bih mu zahvalan da mi javi. :d
Ovde sam nasao samo obicne LE diode od 5 mm u toj boji i to neke male osvetljenosti, i to jedva. Tako da sumnjam da cu naci SMD varijantu, pa jos i na traci...

Cucemo se jbl za sleeve cim dodjem do para. Necu vise offtopic-ariti. Ovaj mod zasluzuje paznju i tisinu. Cross my heart. :)

Ja sam to pokušao davnih dana kada sam modovao neko staro kućište (pogledaj attach), ali sam probao šmirglom da stanjim plexi, ali sam na prvom pokušaju preterao, pa nisam mogao da ispravljam (previše sam išmirglao pa je štrčalo) a na drugom pokušaju sam pogrešno označio i onda opet nije ispalo kako treba, pa sam odradio kao na slikama. Najveći problem mi je bilo ovo udubljenje na stranici pa zbog toga nikako nisam mogao da uradim kako sam hteo. Ali to sam planirao na sadašnjem CM690 da uradim :)

Prilozi

• PC120092.JPG
    PC120092.JPG
    965.8 KB · Pregleda: 172
  • PC120094.JPG
    PC120094.JPG
    952 KB · Pregleda: 143
Poslednja izmena:
Da, pa to je jako tesko rucno raditi.. ali laserom verujem da je moguce, jedini problem je sto sam ja deo stranice sekao rucno i nemam crtez za to u kompu, tako da sam sada precrtao oblik prozora na A3 list i idem sada da to skeniram u nadi da ce se to moci lepo prebaciti u corel i napraviti prirprema za laser :trust:

Verujem da ako je sve što se seče sa ravnim stranicama, da ne bi trebalo da bude problem. Samo ti treba isti komad kao što je isečeno koji ćeš "prilepiti" na plexi i lagano šrmirglom doterati. Ipak je to samo 1mm lima :)
A ja sam ono moje radio ladno 2004 godine :) A kao da je juče bilo :)

Poslednja izmena:
Hehe :D Da su sve ravne stranice to bi bila pesma ali u mom slucaju neznam ni da li ce iz prvog da uspe na laseru... videcemo :)

ne znam da li ce laser to uspeti tako da stanji, ipak je to plexi (plastika) mada i na cnc je problem

nalazio sam davno na hardwareluxx.de likove koji su to radili ali sam zaboravio da ih pitam cime su radili. a sada ne znam te tredove gde su :)

Moze sa laserom :) pokazao mi je u toj firmi radnik da je radio vec tako nesto i izgleda savrseno, ovih dana cu se zezati sa time :happy:

Svaka cast gari, jedva cekam da vidim kako ce izgledati. Ovo me inspirise da i ja napravim, modujem nesto :)

Hehe, sleeve-ovao si mostić, kakva ideja :)

Extra je ispalo, dobro si ga obukao, jedva cekam da vidi kako ce legnuti na one zmajeve :)

Uuuuu... Taj most bi zeleo da predjem! :d

Hhihihi dobro odradjeno, da se ja pitam proterao bi to ovuda :D

bump :d

Mislim da ih nije skidao, mozda gresim ali predpostavljam da je samo lepo prefarbao most.

Da, samo sam ga prefarbao, inace acetonom skidam takve stvari ;)

btw radilo se ovih dana na stranici, bilo je neophodno da se isece prozor par puta kako bi dosli do perfektnog fit-a, zbog raznih odstupanja masine,crteza,softwera itd :p Sve u svemu nasli smo perfect fit i sada cekam da mi stigne zatamljeni plexi iz BG-a da gi seckamo i upustamo :D

Vrh Dno