Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

Ako se neko seca tastature koju sam jos u pocetku projekta rastavio... :D

Logitech G15 V1

205~0.jpg

206~0.jpg

207~0.jpg

208~0.jpg

209~0.jpg

Nocna varijanta

210~0.jpg

211~0.jpg

212~0.jpg

To bi bilo to za sada :wave:

+1 za belo pozadinsko!

Grafike, prozor, heatsink od ploče... ma sve izgleda fantastično!

Već me boli glava kako sve dobro izgleda, samo teraj dalje!!!

@JBL ; Ti si jednostavno lud prijatelju! Nego jel' to planiras za svako svoju sledecu godinu po jedno kuciste? :D

jako interesantan izbor boje sto se tice "oklopa" grafickih kartica......vanila-black! :)veoma interesantno!ocekivao sam da ce grafulje biti all black! ;)

Prelepo Igore, vanila black kombinacija se bas uklapa, bas mi se svidja kako stoji onaj zatamljeni plexi, svaka cast.

mali off

do pre sam se qrcio kako mi je rodjendan na dan (nazalost) raspale republike Yuge
pa onda na svinjokolju

e od sad kako mi je rodjendan na isti dan kad i JBL-ov (znate to je onaj momak sa bencha sto moduje ludacki)
cak smo i isto godiste.....

dosta off-a

svaka cast na trudu i idejama

@JBL ; Ti si jednostavno lud prijatelju!

mislis komplikovano lood :p

udjem na forum samo da bih video kako ovde napreduje,i sta reci,ovo je kao da gledas kako komsija do tebe u garazi sklapa jednog lamborghini reventon-a,samo balavis i balavis i ne verujes da se tako nesto nalazi na istom kontinentu sa tobom,ovaj mod ce da oduva

Igor definitivno nije sa ove planete

Grafike brutalno dobro izgledaju. "udara u glavu ko sampanjac" :D

Eeeee... ja dos'o i kontao novi update, kad ono samo zahtev za njim. :(

Sad idu fini radovi, a oni iziskuju dosta vremena i strpljenja :p

Ma kontam ja to, nego probam. Mozda radi bolje pod pritiskom. :D

Evo cutacu do update-a. :smoke:

Nee ne volim pritisak :p

Evo i malo rada na gornjoj masci kucista...

Isekao sam resetku koja drzi mrezicu, nema potrebe da stoji tamo i bezveze gusi airflow

213~0.jpg

214~0.jpg

Ovde je vec vracena powdercoatovana mrezica na mesto :)

215~0.jpg

Priprema za farbanje..

216~0.jpg

Ufarbani usb i usb3 portovi na svom mestu u panelu :) Panel je dobio zamenu svih sarafa u MDPC i black mdpc sleeve za kablove.. inace cekam jos neki usb3 adapter pa cu slivnuti i preostale dve zice koje se vidi da nisu uradjene..

217~0.jpg

218~0.jpg

I ovako to na kraju izgleda :)

219~0.jpg

jesi li ove poslednje 4 nesto retusirao,kao da je zadnja blurovana,a drugu si okrenuo naopako(portovi su desno :) )
stvarno ekstra,kako je samo taj lim na usb3 uspeo da primi farbu,valjda se nece skidati

jel ostavljas natpise na panelu ili skidas

Da,poslednje 4 slike su malo onako u fazonu, b&w :D Poslednja nije blurovana, nego je fokus tacka gore na mrezici ;)
Lim je primio lepo farbu, malo sam ga osmirglao i 3 sloja bumpera puko :D ne bi trebalo da se skida - pri normalnom koriscenju naravno
Natipsi ce verovatno ostati jer da bi njih skinuo, moram da skinem i lak preko plastike a to je no no :)

Pratim i cutim, da ne kukas da si pod pritiskom posle :d
Ovo do sad je brutalitatea, nema sta ;)

Malo farbanja i drugi panel, dokaz da sitnice zivot znace. Ima da tuku dizajnere posto vide ovo. :D

Da te vide ovi iz "Ferari" uzeli bi te za glavnog stilistu :D
Extra izgleda ovaj ftont panel, ovo kuciste nece imati dodirne tacke sa originalnim.

jbl, "mrzim" te :p :)))

Nije blurovao nista nego je fokus otisao na mrezicu pozadi a ne na fan controler. Namerno ili slucajno to nije bitno. Uglavnom jako lepo izgleda, jedva cekam da se zavrsi sve a do tafa cekam update.
Ja se ozbiljno razmisljam da isecem grilove od ventilatora, ide mi na zivce kako susti vazduh mada ce me boleti da ga secem.

Ja sam isekao moje..i mnogo lepse struji vazduh..:)

Prilicno kasno se ukljucujem u temu. Samo bih da izrazim divljenje za posvecenost i ideju.

Nazad
Vrh Dno