Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
udjem na forum samo da bih video kako ovde napreduje,i sta reci,ovo je kao da gledas kako komsija do tebe u garazi sklapa jednog lamborghini reventon-a,samo balavis i balavis i ne verujes da se tako nesto nalazi na istom kontinentu sa tobom,ovaj mod ce da oduva
Isekao sam resetku koja drzi mrezicu, nema potrebe da stoji tamo i bezveze gusi airflow
Ovde je vec vracena powdercoatovana mrezica na mesto
Priprema za farbanje..
Ufarbani usb i usb3 portovi na svom mestu u panelu Panel je dobio zamenu svih sarafa u MDPC i black mdpc sleeve za kablove.. inace cekam jos neki usb3 adapter pa cu slivnuti i preostale dve zice koje se vidi da nisu uradjene..
jesi li ove poslednje 4 nesto retusirao,kao da je zadnja blurovana,a drugu si okrenuo naopako(portovi su desno )
stvarno ekstra,kako je samo taj lim na usb3 uspeo da primi farbu,valjda se nece skidati
Da,poslednje 4 slike su malo onako u fazonu, b&w Poslednja nije blurovana, nego je fokus tacka gore na mrezici
Lim je primio lepo farbu, malo sam ga osmirglao i 3 sloja bumpera puko ne bi trebalo da se skida - pri normalnom koriscenju naravno
Natipsi ce verovatno ostati jer da bi njih skinuo, moram da skinem i lak preko plastike a to je no no
Nije blurovao nista nego je fokus otisao na mrezicu pozadi a ne na fan controler. Namerno ili slucajno to nije bitno. Uglavnom jako lepo izgleda, jedva cekam da se zavrsi sve a do tafa cekam update.
Ja se ozbiljno razmisljam da isecem grilove od ventilatora, ide mi na zivce kako susti vazduh mada ce me boleti da ga secem.