Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

I bez natpisa.. :)

141~0.jpg

LoooooL :laugh: Posalji mi slike da je vidim :eyebrows: :D

Šalim se ja to malo, jedinac sam ali se tako kaže :)
Inače svaka ti čast kako imaš živaca i strpljenja da ideš u tako sitne detalje, pa tako ni 29ku nisi radio.
Isključujem se sa treda, vratiću se kad bude gotov komplet mod da mi ovako ne kvari doživljaj

Igore posto vidim da si privremeno sklopio masinu, cisto radi igranja bencha :p, zanima me kako se napajanje ponasa sa ovim tvojim uparenim zmajevima (GPU) ?

I daj neke slike njih, jesi ih obukao :D

Poslednja izmena:
Da,sklopio sam komp ovako samo na stolu bez kucista. Napajanje se za sada ponasa odlicno,vent se vrti na veoma malim obrtajima tokom bencha i bukvalno je ne cujno. Grafike nisam jos obukao :D

Ladno si i plexi peskario :) jel ostaje ovako ili ga farbas?

Super fora. i ja sam planirao nešto slično s mojom kutijom, kad se budem konačno nakanio da krenem nešto da radim. Mislio sam da stavim jedno parče na kavez od hardova, da napravim kućište za napajanje i još neke rabote, mada tu ima mnogo posla i ne znam hoću li uspeti da izvedem sve što sam naumio. Taman, ovde ću valjda moći da dobijem neki "fri tips" od tebe :d

Zar nije bilo moguće da nabaviš već gotov pleksi sa ovakvim finišem? Aj kad budeš ponovo sličkao nešto, okači nam neku malo više "makro" fotku, da vidim bolje kako ti je ispao finiš.

A čemu će da ti služe ove rupe sa strane? To si verovatno ti bušio, no? Je l' ćeš tu neke led diode da turiš or what?

Hvala unapred za mini guide, trebaće mi sigurno...

Zar nije bilo moguće da nabaviš već gotov pleksi sa ovakvim finišem? Aj kad budeš ponovo sličkao nešto, okači nam neku malo više "makro" fotku, da vidim bolje kako ti je ispao finiš.

A čemu će da ti služe ove rupe sa strane? To si verovatno ti bušio, no? Je l' ćeš tu neke led diode da turiš or what?

Hvala unapred za mini guide, trebaće mi sigurno...

Nema nigde u gradu takav difuzni vec gotov da se uzme, a da se naruci smesno je skup i morao bi uzeti bar 1m kvadratni, ovo je mnogo isplativija varijanta a isti rezultat mozda cak i bolji.. Verovatno si imao priliku da vidis kako peskareno staklo izgleda, obicno imaju neke sare itd, to je isto ovo :) al uslikacu nesto da se vidi ;)
Te rupe sam ja busio, to su lezista za smd diodice ;)

Poslednja izmena:
Nema nigde u gradu takav difuzni vec gotov da se uzme, a da se naruci smesno je skup i morao bi uzeti bar 1m kvadratni, ovo je mnogo isplativija varijanta a isti rezultat mozda cak i bolji.. Verovatno si imao priliku da vidis kako peskareno staklo izgleda, obicno imaju neke sare itd, to je isto ovo :) al uslikacu nesto da se vidi ;)
Te rupe sam ja busio, to su lezista za smd diodice ;)

Tako nešto sam i pretpostavljao. Najs, jedva čekam taj guide, baš da vidim kako si sve osmislio.

A "30" logo i tri linije na onom panelu, to si isto water jetom radio ili?

Poslednja izmena:
sve je to lepo,nego jel tebi taj parket lakiran ili si i njega "modovao" :) ,jos nigde ne videh ovako prirodno belu boju drveta

Daj graficke da vidimo :D

Jos uvek misle da je parket :D

Dobro si me podsetio da ih slikam. Ovo bi trebalo da bude stock varijanta ali nazalost nalepnice nisu zivele ni 3min.

2x Gtx 570 stock (without stickers)

150~1.jpg

151~3.jpg

152~0.jpg

153~0.jpg

154~0.jpg

155~0.jpg

156~0.jpg

157~0.jpg

158~0.jpg

159~0.jpg

900 :)