@schnappy
Sleeveovanje napajanja zahteva puno vremena i strpljenja, ja ti mogu nabaviti sleeve a ostalo mozes i sameventualno kad sve zavrsim onda cu moci da se bavim sa takvim stvarima ali samo mozda
![]()
Sto se tice napajanja i uopste svih komponenti, garancija nece nigde ostati i potrudicu se da svakoj komponenti posvetim sto vise paznje, kao i napajanju. Za mene vise znaci izmeniti unutrasnje stvari neke komponente nego spoljasnje, jer tako svaka komponenta ima dusu i poseban karakter. To nisu stvari koje ce da impresioniraju na prvi pogled kao mnogi komercijalni modovi, nego da kad malo vise zaviris shvatis o cemu se radiMnoge stvari i ne moraju da se vide ali samo saznanje da je tamo unutra nesto izmenjeno i da ni jedan detalj nije zanemaren, daje neki poseban feeling i odredjeno bogatstvo, za mene su to prave vrednosti
Naravno i spoljni izgled je veoma bitan ali je na drugom mestu.
Inace ja i delim modding u dve kategorije komerc i ne komerc. Komerc je modd gde ce biti posvecena najvise paznja spoljnom izgledu kucista, da se ufarba u neku mocnu boju ovo ono, da impresionira drugare i stvori wow efekat na prvi pogled ali takvi modovi uglavnom nemaju LOVE INSIDE niti imaju dusu i neku personalizaciju, bice zanimljiv dok ti ne dosadi spoljni izgled i onda vise nemas za sta da se uhvatis - moje misljenje
A sa druge strane su ne komerc modovi gde je glavna poenta LOVE INSIDE i detalji i mislim da bez zrtvovanja garancije nema pravih rezultata ako se ovakav tip moddinga radi...
Na kraju dana za mene je bitno da ja radim ono sto volim i sto me ispunjava i da se usput druzim sa vama koji pratitea da li uci na mdpc ili dobiti neku nagradu je vec nesto drugo i to moze da bude samo slag na tortu cheers
Sve je to ok, ali, mislim, kuciste napajanja nije od staklo, da se vidi da su kondenzatori ispolirani? Odakle ti ova ideja?![]()
Jbl, svaaka cast na postu..pitaju me cesto, a sto se smaras sa tim toliko kad ionako nemas providnu stranicu i nista se i ne vidi..
al meni je lep filing kad znam da je unutra sredjeno u detalj..![]()
Jeste da je zrtvovao garanciju zarad licne satisfakcije ali ovo je vrh napajanje, mislim da takva roba nije lako kvarljiva.
ne razumes koncept million dollar pc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari