Gledao sam taj Lamptron, ako bi nesto stavljao to bi bio on zasigurno, videcu jos sta vreme nositebi hvala na ideji svakako, dobrodosle su
![]()
To sam i mislio. Meni bi se vise svidjala cista leva stranica sa nekim cool pleksijem.![]()
Ufffsvaka cas OCz na kupovini
![]()
Odradi ti to secenje prethodno jer to ako se isece tako na brzinu i usput, tako ce i biti+ te isecene ivice treba lepo obraditi. Ako ces nositi kuciste na powdercoat, takodje trebas prvo da ga ispeskaris za najbolje rezultate
Posto i dalje cekam na neke stvari, odlucio sam da se pozabavim G15 v1 tastaturomPlan je da bude all black sa belim LED-ovima i da bude u Project 30 temi
![]()
Svaka cast Igore na modingu G15 V1, to je posao koji trazi dosta umeca kao i poznavanje materije, svaka cast jos jednom.
Svaka cast Igore na modingu G15 V1, to je posao koji trazi dosta umeca kao i poznavanje materije, svaka cast jos jednom.
Mora da nikada nisi drzao lemilicu u rukama. :d
JA sam na barem 5 tastatura menja odiode..i na jednoj se bez razloga ubagovala slova..
kad sam vratio originalne diode opet je radila..
diode su po specifikacijama bile iste..sta tu nije stimalo, ne znam xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari