Xandar
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.11.2010
- Poena
- 170
u ovaj kuciste moze da stane h2o hladjene, `ladno.
Hm mislim da nemoze bas kako kazu revjueri, mozda samo za cpu
u ovaj kuciste moze da stane h2o hladjene, `ladno.
?? Sta je bilo konkretno? ***, i ja kada saljem reklamne materijale za musterije u CG i u ino svaki put plasim se sta ce od reklamnog uzeti na carini...
@jbl
zasto bas H70, kada imas bolje a i lepse kulere??? nemoj samo da mi kazes da si ovo dobio for free, jer odma` krenem za Suboticu i ubicu teSalu na stranu, verujem da si citao testove, pa me zanima zasto bas H70? u ovaj kuciste moze da stane h2o hladjene, `ladno.
Razmisljao sam o fan controleru,trazio gledao i na kraju probao taj controler koji je vec na kucistu i shvatio da je sasvim ok, moze 4 venta da kontrolise, jeste da sve istovremeno ali i sa tim sam ok![]()
Dominating
Corsair Dominator 2x4gb 1600 cl9
]![]()
Razmisljao sam o fan controleru,trazio gledao i na kraju probao taj controler koji je vec na kucistu i shvatio da je sasvim ok, moze 4 venta da kontrolise, jeste da sve istovremeno ali i sa tim sam ok![]()
P.S. Dobar izbor memorija. Samo me zanima da li ce biti i neki modaovan Corsair kuler za RAM?
I cemu sluzi taj konektor sa strane ram modula?
Corsair radi na jednom proizvodu na koji ce moci sve njihove komponente da se prikace i da se pristupi informacijma preko njih,recimo samo na memoriji u jednom modulu ima 28 senzora koji ce moci da se ocitavaju i prikazu na displayu![]()
Pa ako cemo tako gledati, ko zna i ko je sve pravio delove za Asetek i CoolITPumpu prave jedni, creva i radijator drugi itd, Corsair mislim da pravi samostalno memoriju ali cipove opet ne
![]()
Ma sve to kina pravi pa ovi amerikanci samo lepe nalepnice i dizu cene. :d
@schnappy
Iskreno neznam kad ce doci na red powdercoat ali kad bude javicu ti, nemoj ti da cekas na mene jer ces se mozda nacekati
@Kobayashi Maru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari