http://www.rapidlaser.com/2010/index.html
Sad sam stigao kuci i... nisam bas zadovoljan, isekli su mi ivice prozora po 90 stepeni a 3 puta sam im za mesec dana rekao da bude neki konus i rekli su nije problem :wall: Takodje na front plateu ima jedna greska, koju cu nadam se uspeti da ispravim + rezovi nisu tako glatki i treba obrada, sve sam platio 1000din sto nije strasnoi ali sad ostaje da vidim sta cu i kako cu dalje, mesta za kompromise nema i ovo se mora resiti nekako![]()
Au, zao mi je, ja mislio da to si radio u SU...koliko si platio transport??
ja sam na Domino sekao na cnc i extra je iseceno, problem je bio sto su lose zategnuli stranicu i iskrivili je dok se seklo (nekako sam to ispravio stegama ali nije savrseno).
Gde mogu onda mirno odneti kuciste na secenje? :S:
Isto tako da li neko zna gde u Beogradu ili okolini može ljudski da se uradi peskiranje i powdercoat?
Nisam blizu BG kao Pančevo, ali čovek koji je meni odradio je uradio super, ja sam prezadovoljan. Nisam hteo glosy, hteo sam da bude "hrapavo" i tako mi je odradio. Nije neka profi firma, čovek to sve radi u dvorištu svoje kuće (tj iza kuće neka garaža ili šta li je već), a kada sam mu rekao da mi treba za kućište pogledao me je onim čudnim pogledomAli na kraju smo obojica bili prezadovoljni kako je sve ispalo. Koštalo me je ako se dobro sećam 600 dinara (peskarenje i plastificiranje)
Dobro si je sredio, ima smeka, koliko si potrosio kamena dok si je sekao![]()
1,5 stim da je pravougaonik vec bio isecen![]()
Znam da je pravougaonik bio isecen, znaci koristio si onaj malo deblji i veci kamen, zar ti nije bilo lakse pomocu sajle da seces?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari