Šta je novo?

Project Thirty (Corsair 600T) worklog

Gledao sam taj Lamptron, ako bi nesto stavljao to bi bio on zasigurno, videcu jos sta vreme nosi :D tebi hvala na ideji svakako, dobrodosle su :)

Prva stavr koju bih ja uradio na tom kucistu jeste skidanje tih rucki sa strana i gotovanje te praznike. Samo ne znam da li bi se mogao uklopiti neki drugi sistem otvaranja stranica.

Tesko da bi se moglo uklopiti na nesto drugo jer je tako napravljeno da se prvo gornji deo stranice odvoji pa onda sve ostalo, meni su rucke ok :)

Poslednja izmena:
Gledao sam taj Lamptron, ako bi nesto stavljao to bi bio on zasigurno, videcu jos sta vreme nosi :D tebi hvala na ideji svakako, dobrodosle su :)

Nema na čemu. Po meni je to najbolji izbor trenutno. Jedine mane su mu malo pipavo upravljanje touch panelom, pogotovo za one koji imaju "ćevapčiće", kao i nemogućnost da vidiš istovremeno brzine i temperature svih kanala, umesto samo jednog koji odabereš. Ali što se tiče estetike, nisam naišao na lepši i svedeniji. Za one koji nameste fanove na automatiku ili na fiksni broj obrtaja i ne drndaju često kontroler, kače brdo fanova na svaki kanal i kojima je estetika veoma bitna, mislim da nema boljeg izbora.

Ja se lično nešto lomim između kaze servera i lamptrona. Svaki ima svoje mane i prednosti, ali pošto sam shvatio da treba da puknem od 40 do 60 evrica i da u svakom slučaju neću biti apsolutno i potpuno zadovoljan, najverovatnije ću uzeti Be quiet! usc fanove sa 7v adapterima.

Evo još par zanimljivih stvarčica za popunjavanje 5.25 slotova, ako imaš tako nešto na umu, a nisi se još skockao šta bi da turiš.

http://www.caseking.de/shop/catalog/Accessories/Displays/Megtron-LCD-Modul-240x128-Pixel-intern::13513.html

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811998082

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811998080

A za ovo što si do sada prikazao od komponenata zaista nemam reči... samo teraj.

To sam i mislio. Meni bi se vise svidjala cista leva stranica sa nekim cool pleksijem. :)

Onda mozda mozemo pravimo posao :)

Verovatno bi da se kroz koju nedelju docepao 650D sa kojime bi zamenio ovog sadasnjeg HAF-a. Ako ti odgovara da se malo strpis, i ako bi ti odgovarali ti fanovi (ili samo jedan) mozda bi mogli na obostrano zadovoljstvo da uradimo menjazu ? Ja ne planiram da uopste drzim gornji 200mm fan, a prednji sa tim belim LED mislim da bi seo ko' budali samar na 650D pored one bele diodice za power on.

Ili ako imas nesto drugo u planu, onda ako bi mogao makar mi sacuvaj jedan taj sa belim LED.

Uf meni se mnogo vise svidja taj iz 650D :) Inace ja sam narucio ovaj http://www.caseking.de/shop/catalog/popup_image.php?pID=14207&imgID=0 njega planiram da,ako uopste stigne, stavim napred i da skinem led-ove, on bi se lepo uklopio sa Multiframe-om, naravno bez te ruzne nalepnice :D
Ako ti stigne to dok ovaj projekat bude u toku napravicemo neki posao :D ako ne, ostavicu taj jedan za tebe svakako, no frks ;)

Pa u narednih par dana cu verovatno moci da ti javim nesto preciznije. Ako si ga narucio (i ako stigne :D), onda ni nema veze. Ali eto, javljam pa bi mozda mogli obojica i da prodjemo zadovoljni bez prakticno ikakvog dodatnog troska.

Ufff :D svaka cas OCz na kupovini :D

195764d1297778858-ordering-custom-door-600t-mnpctech-corsair600tii1.jpg

Poslednja izmena:
@JBL, aj nemoj vise da pijes kafu u BOSS-u nego postavi neke slike!!! :D
btw, posto sam nabavio vodeno hladjenje reci mi dali kada nosim kuciste kod tebe na powdercoating mozemo otici kod nekog majstora da sece gornji deo kucista za radijator??

Odradi ti to secenje prethodno jer to ako se isece tako na brzinu i usput, tako ce i biti :D + te isecene ivice treba lepo obraditi. Ako ces nositi kuciste na powdercoat, takodje trebas prvo da ga ispeskaris za najbolje rezultate ;)
Posto i dalje cekam na neke stvari, odlucio sam da se pozabavim G15 v1 tastaturom :) Plan je da bude all black sa belim LED-ovima i da bude u Project 30 temi :)

Matori, objasnio si!
Kao i na prošlom projektu, onaj Stacker... svaka čast i srećan rad!!!

Svaka cast Igore na modingu G15 V1, to je posao koji trazi dosta umeca kao i poznavanje materije, svaka cast jos jednom.

Odradi ti to secenje prethodno jer to ako se isece tako na brzinu i usput, tako ce i biti :D + te isecene ivice treba lepo obraditi. Ako ces nositi kuciste na powdercoat, takodje trebas prvo da ga ispeskaris za najbolje rezultate ;)
Posto i dalje cekam na neke stvari, odlucio sam da se pozabavim G15 v1 tastaturom :) Plan je da bude all black sa belim LED-ovima i da bude u Project 30 temi :)

Ali nemam gde :(( ne poznajem majstora, a peskarenje takodje sam planirao kod tebe...

Najgore sto moze da ti se desi jeste da zamenis polaritet diodama i da to zakljucis onda kada sklopis celu tastaturu jer je onda opet moras otvarati. :d

Ja planiram veceras ili sutra da uradim mod na mojoj Logitech K300 tastaturi pa cu postaviti rezultate i slike. ;)

JA sam na barem 5 tastatura menja odiode..i na jednoj se bez razloga ubagovala slova..
kad sam vratio originalne diode opet je radila..
diode su po specifikacijama bile iste..sta tu nije stimalo, ne znam xD

JA sam na barem 5 tastatura menja odiode..i na jednoj se bez razloga ubagovala slova..
kad sam vratio originalne diode opet je radila..
diode su po specifikacijama bile iste..sta tu nije stimalo, ne znam xD

kako si uspeo da pronadjes specifikacije dioda,jedino sto bih mogao da izmerim to je precnik i na kom naponu rade originali u tastaturi?

jbl,ocemo li vise ? :)
jako sam nestrpljiv a verujem da su i ostali ^^

Nadam se da konacno mogu da nastavim, cekao sam preko mesec dana da mi iseku stranicu i jos jedan deo na waterjetu :wall::wall: Navodno to je juce uradjeno i danas treba da mi stigne :smoke:

Jbl, gde si nosio kuciste na secenje, i koliko si platio ako nije tajna jer i ja moram isto to da uradim, pa onda powdercoat...

http://www.rapidlaser.com/2010/index.html

Sad sam stigao kuci i... nisam bas zadovoljan, isekli su mi ivice prozora po 90 stepeni a 3 puta sam im za mesec dana rekao da bude neki konus i rekli su nije problem :wall: Takodje na front plateu ima jedna greska, koju cu nadam se uspeti da ispravim + rezovi nisu tako glatki i treba obrada, sve sam platio 1000din sto nije strasnoi ali sad ostaje da vidim sta cu i kako cu dalje, mesta za kompromise nema i ovo se mora resiti nekako :(

Zasto si uzeo pogresno isecenu stranicu ? trebao si odma da pogledas i da kazes da se snadju kako znaju..
budale :/

Vrh Dno