Kakva je sada situacija sa carinom i narucivanjem preko neta? Jel ima ona fiksna granica od 70E (bez otvaranja) ili koliko bese, ili i dalje zavisi od samovolje carinika?
Nije problem ali me zanima koliko vremena treba da stigne obicno pismo ili cestitka na relaciji Beograd - Australija (Melburn), a koliko mu treba vremena ako je poslato vazdusnom postom (air mail)?
Nije Royal Mail pogresio nego prodavac. Meni su par puta tako slali iz USA, pa kad ne nadju Srbiju u usps aplikaciji (fensi aplikacija, stampa adrese na lepljivi papir) stave Brunei Darussalam, Sao Tome i Principe i tako dalje...
Paket stigne, ali posle 4 meseca van turisticke sezone![]()
Sad me samo zanima jedno naizgled lako pitanje: Kako nekom iz inostranstava da poklonite nesto putem paketa, recimo neki suvenir ili knjigu ili nesto trece?
Pitam jer ako je nesto poklon onda je poklon, pa ako recimo kosta 30e koja mi je garancija da ga carinik ne proceni na 80e ( ne bih stavljao racun naravno, kakav je to onda poklon?
Odstampano Serbia? Onda ne znam koji je mozak i na osnovu cega to prosledio u Gvajanu![]()
http://forum.benchmark.rs/showthrea...-polomljen-mounting-od-prolimatech-super-mega
ako nekoga ne mrzi da pogleda i preporuci mi sta da radim... hvala unapred...
Versand in folgende Länder: Belgien, Dänemark (außer Färöer, Grönland), Estland, Finnland (außer Åland), Frankreich (außer Überseegebiete), Irland, Italien (außer Campione d’Italia, Livigno, San Marino, Vatikanstadt), Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Monaco, Niederlande (außer Überseegebiete), Österreich, Polen, Portugal (außer Azoren, Madeira), Schweden, Schweiz, Slowakei, Slowenien, Spanien (außer Kanarische Inseln, Ceuta, Melilla), Tschechische Republik, Ungarn, Vereinigtes Königreich Großbritannien und Nordirland (außer Überseegebiete).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari