Имам питање око овог 0_sound.afs, каже да има два дела, исто се зову оба дела, шта да радим са њима? Једино још њих нисам убацио
Ovde ima Evolution Patch 1.1 http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=138419.
Nacionalne reprezentacije u ovom exe-u su na engleskom, dok su u 1.0 bile na nemackom nezavisno od toga sto je engleski exe bio.
Претпоставио сам да тако треба да иде, да прво отпакујем већи фајл, тј први део (тако му стоји у имену) и да он у току отпакивања тражи следећи "диск", тј који следећи рар да отпакује, и да их споји на крају, међутим он само отпакује већи фајл и то је то. Онај други, мањи соунд фајл не констатује.
Instaliraj WinRAR program. Zatim selektuj oba *.rar fajla i desnim klikom izabres opciju "extract to..". Tako ces oba *.rar fajla otpakovati i dobiti 1 fajl :type:
Чак сам и то урадио, међутим резултат је увек исти, након отпакивања добијам фајл око 1.30 гб велики. Небитно да ли отпакујем само први, само други, или оба на начин који си описао. Колико треба да је велики иначе тај фајл?
Da li neko zna kako da kada gledam reprizu gola kontrolisem kretanje lopte? Ranije sam to radio kursorom, napred nazad. Sada se tim pokretom zumira. Ima li ko resenje?
Ma i dalje je tako, verovatno ti nisu lepo podesene kontrole. Podesi levo desno gore dole da bude krstic i radice.Da li neko zna kako da kada gledam reprizu gola kontrolisem kretanje lopte? Ranije sam to radio kursorom, napred nazad. Sada se tim pokretom zumira. Ima li ko resenje?
Posle reinstalacije Windowsa, pocinju moji problemi sa PES-om. Do pre neki dan radio je na 1280*960 sa detaljima podesenim na HIGH. Sad ne mogu ni na jednoj visoj rezoluciji da igram bez trzanja i seckanja! Smanjivao sam rezoluciju, nivo detalja i nista! Drajveri su 93.71
Odprilike 2 minuta radi savrseno i onda krece kosmar! I tako sve dok ne izadjem iz igre i pokrenem ponovo i tako u krug. Jel imao neko slicne probleme? Neko resenje?
Kod mene sa ovim EVO patch 1.1, kada odigram utakmicu i onda odem na opciju play with different teams, nece lepo da reaguje menjanje dresova i stadiona, pritiskam R1-L1 po pet puta i onda tek reaguje, izadjem odatle u mode select, pa nazad na timove, sve radi savrseno, i sama igra odlicno sve radi i to u 1600x1200.
Jel neka velika mudrost namestiti taj patch, ne bih da se zezam i da zeznem nešto![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari