Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Ali nakon toga obavezno otvori kload.cfg unutar kitserver-a pomocu word pad-a recimo i tamo ukucaj zeljenu rezoluciju ali pritom ukloni # sto stoji ispred brojeva...meni je tek ovo resilo problem...

Ali nakon toga obavezno otvori kload.cfg unutar kitserver-a pomocu word pad-a recimo i tamo ukucaj zeljenu rezoluciju ali pritom ukloni # sto stoji ispred brojeva...meni je tek ovo resilo problem...

Bogami ovo se negde mora zapisati ili cak odstampati na papiru :type:
Svaka cast Lila.... Eh da nije ovog foruma verovatno bih ostao u kamenom dobu :D

@Kiza_m

Evo ovde chika Flight-a, krivo mi jedino sto su uradili Celtic slabijim nego u realnosti.

Prilozi

• Celticwillbethere.jpg
    Celticwillbethere.jpg
    51.2 KB · Pregleda: 71
Ne moras meni da se zahvaljujes ja sam takodje procitao od nekoga ovde samo se ne secam od koga pa reko ajde da te postedim agonije pretrazivanja 25 strana :D

Poslednja izmena:
e, flight, el to screenshot, ili... :d

Pa, screenshot ;)

Ja sam juce probao patch za MSL ligu,napravljen od strane pesoholicara.Stvarno je dobro odradjen:wave: .70 mb.Pa ko hoce da se pati sa nasom boranijom od fudbalera nek izvoli:D .

Baal radi u visti...
Inace, meni je, kad god restartujem komp, prijavljivao gresku, ali kad uinstall/install kitserver radi lepo... i, mislim da nije radio sa njihovim exe/om, nego sa "originalnim"...

Stigao Evolution patch, namešten uspešno, ostali smo bez teksta danas - naterali smo ga u wide modu, sad kad sam stigao kući, prosto mi se ne igra na 4:3 monitoru :D

da li je superpatch bolji od evolution patcha.....?jer neko probao i da ki postoji neka bitna razlika?

Yebote ja nisam ni video ovo:
PES6PC Superpatch v0.1 REALEASED!

Pro Evolution Soccer 6 PC . International English SuperPatch Version 0.1 . 28.01.2007

Size: About 2.02 Gb.

Available full leagues:
English Premier League
Ligue 1
Serie A TIM
Eredivisie
LFP
Bundesliga

Option File:
Made by PESREVOLUTION.de Team, Alexdino, Chimps with quiffs, darknight74, FabioS, Andy, Asiat, Txuki2005, nt89. (It contains Delperio, PLF and Red_Phoenix's updated stats.)
ATTENTION: The stats are tweaked by Chimps with quiffs in order to get a brand new gameplay, so they have new standards.

Kits:
Kitserver:
Each team contained in the game has its own kit set.
Made by OPM, Eleanor, Qiankun, Sakax2, Arip, Bonaventurastar, Kel, Spark.

Faces:
Faceserver:
It contains 1693 faces assigned to 1693 players.
It contains 1691 hairs assigned to 1691 players.
Made by Mystiq, S'N, Norek, Mani3k, Mortin, Bartosz05, Joe Cole Ming, Vivas, CMP, PesSoccer, Miguelpes, Renzobo, Dap, Zhekson, Divex, BF2, Cigman, Devoutie, Mostafa.
0_text:
It contains 502 faces.
Made by: Mystiq S'N, Norek, Mani3k, Mortin, Bartosz05, Joe Cole Ming, Vivas, CMP, PesSoccer, Miguelpes, Renzobo, Dap, Zhekson, Divex, BF2, Cigman, Devoutie, Mostafa.

Balls:
Ballserver:
Best footballs available for PES.
Exclusively packed by DAMned.

Stadiums:
Stadiumserver:
It contains 223 stadiums assigned to 59 teams.
Made by Miguel, Forzaroma, Fretz, Maldini, Gwidon, Suat Cagdas, Linkin_Park, OPM, Knell, Cris, madangie10, Omekpo, Spacelord, Shawminator, Rocky05, Total, Valmir, NormanKSC, Txuki2005, SEI, FIFAECP.COM Team, mexjap***, Footballmatch.it Team, Raphaela Ruiz, Mkprods, Diegom_10, 30yamak, Mimoman, n4d4, Frenkie, nt89.
Updates by nt89, Miguel, Frenkie, Zeus, Maldini, Ghibarian.
Exclusives by nt89, SEI.
0_text:
It contains 38 stadiums.
Made by Miguel, Forzaroma, Maldini, Gwidon, Suat Cagdas, Cris, 30yamak, linkin_park, Fretz, SEI, FIFAECP.COM Team, Footballmatch.it Team, nt89.

Adboards:
Stadiumserver:
Made by Evo_liam, OTZslayers, n4p4st4, Miguel, Arip, Ghibarian.
0_text:
Made by Evo_liam, OTZslayers, n4p4st4, Miguel.

Scoreboard:
Bin hex-edited by Kurgan.
Textures by FCH and Bothered.

Emblems:
New emblems style by Spark.
New team names style by FCH.

Boots:
Bootserver:
It contains 253 boots assigned to 3080 players.
Packed by Valmir and made by Capela, Chiztopher, Yogui, World Cup.
0_text:
It contains 12 not editable boots plus editable ones.
Not editable boots made by World Cup and Capela.
Packed by Nemro and made by Yogui, Rocky05, Perumaniaco, Tim7.

Kitserver Version 6.4.0:
Kitserver Version 6.4.0 by Juce and Robbie.
GDB Manager by Juce
Player GDB Manager by Lplover2k2
Programming: Juce, Robbie.
Testing: biker_jim_uk, IamCool, mosu, Simonhibsey, qiankun, Seax, pogoss and also by using a PES5 GDB collection by FabioS.
Model lists (for mini-kits) in kserv.cfg: Valmir, sobraghe.
Stadium Server GDB organization and "home team stadium" idea: Gwidon.
Information about the stadiums in AFS: nt89.
Various useful bits of information about boots: Lancaster.
Idea for "Random boots" feature: leshiy87.

Music and Sound:
Background music track list:
Credits: "The Killers - Exitlude"
Highlights 1: "Moby feat. Debbie Harry - New York New York"
Highlights 2: "U2 & Green day - The Saints Are Coming"
Highlights 3: "Franz Ferdinand - Take Me Out"
Highlights 4: "Depeche Mode - A Pain That I'm Used To (Jacques Lu Cont Remix)"
Main Menu: "Muse - Starlight"
Main Menu: "The Delays - Valentine"
Main Menu: "Depeche Mode - Martyr"
Main Menu: "Kasabian - Empire"
Main Menu: "Arctic Monkeys - Dancing Shoes"
Main Menu 2: "Depeche Mode - Lillian"
Main Menu 1 Remixed: "Kasabian & Mia vs Franz Ferdnand - L.S.F. Galang"
Main Menu 2 Remixed: "The Killers - When You Were Young"
Master League: "Goldfrapp - Ooh la la"
League/Cup: "Kasabian - Shoot the Runner"
Edit Mode: "Royksopp - Follow my ruin"
Museum: "Franz Ferdinand - Eleanor Put Your Boots On"
Training: "The Killers - Uncle Johnny"
Formation: "Bloom 06 - In The City"
Replay Playback: "Cassius - Sound of Violence"
Sound:
Made by Zeus, FabioS, nt89. Chants taken from the Superpatch 3.0 for PES5 PC.

Graphics:
Menu:
Soccer-Art.co.uk Team. Exclusive SuperPatch menus by Wnnrssn (Soccer-Art.co.uk staff member).
Edit mode icons by Niko77.
Other graphics by nt89.

Language:
International English.
Expect Spanish, German, Italian, French, Portuguese and Chinese versions within the next days.

Eventual bugs fix and Option File with the Winter transfers are expected on: 08.02.2007.

Official SuperPatch Forum: Evo-Web.co.uk.

The SuperPatch was produced in the Evo-Web.co.uk forums. Thank you for your support.

SuperPatch's affiliates:
http://www.nt89.net
http://www.wevolution.org
http://www.evo-web.co.uk
http://www.socceraccess.com
http://www.pesrevolution.de
http://www.soccer-art.co.uk
http://www.fifaecp.com

Special thanks: Ariel Santarelli, Gwidon, Juce, Spark, Niran, Schwenker, Mart, Cwright, Tim7, Suat Cagdas, Warpjavier, Abscroll, Sobraghe.

Installation:

We reccommend you to install the SuperPatch over the original Konami files (not patched).
PES6.exe:
Extract the PES6.exe in your Pro Evolution Soccer 6 main folder (default: C:\\Programs\Konami\Pro Evolution Soccer 6). The original file must be overwritten.
Kitserver:
Extract the Kitserver folder in your Pro Evolution Soccer 6 main folder (same folder of the previous step). Then open it and run the setup.exe, click on Install and the Kitserver will be installed (If it tells you it is already installed, click on Remove and then Install).
Superpatch_dat.dkz:
You need DkZ Studio 0.91b or later to install this (Download DkZ Studio 0.91b).
Extract the Superpatch_dat.dkz in any folder. Then double click it (remember you must have DkZ Studio installed) and it will be opened. Go to Patch->Apply Patch in Folder and select the Dat folder in your Pro Evolution Soccer 6 main folder (default: C:\\Programs\Konami\Pro Evolution Soccer 6\dat\). Wait some minutes while DkZ Studio is installing it, and then you will be shown a message telling you that the installation was successfully.
Option File:
Copy the provided Option File (KONAMI-WIN32PES6OPT) into the Pro Evolution Soccer 6 Option File folder (default: Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\folder1\). The default file must be overwritten.
Now you are ready to play!
Important: You must have installed the original Konami's Pro Evolution Soccer 6 PC game.

DOWNLOAD:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=440

Taman i da je duplo bolji ne pada mi na pamet da ponovo skidam preko 2gb.
Evo ovde ima dikusija SUPERPATCH vs EVOLUTION http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=141929

@ = IGY =
e, a da li je of iz evo-patcha preradjen, ili originalni!?

i ajde, ako neko ima superpatch, a iz bg-a (sd-a) je da sreze na dvd, pa da se menjamo...

Neznam tacno odekle sam ga davno skinuo ali sam ga redovno update-ovao pa
sad lici na to sto lici! ,)

Sve je isto kao u Evolution patchu, samo sto je ovde bolja muzika, jer Svabovi dibidus nemaju muzickog ukusa, i sto su ovde performanse igraca promenjene u nekoj meri, e sada, opet u kojoj to se ne zna(u Evo su menjane takodje), ali prakticno nikakve bitne razlike, a od Evo patch-a 1.1, ovaj je duplo manji 4,3b prema ovom od 2,2gb, mada kada se instalira i Evo 1.1 zauzme plus 1,3gb-1,5gb preko standardne velicine PES-a. Jedino me buni taj gabarit u gigabajtima, sta to fali superpatch-u, mozda zvuci navijaci ili sta?

Poslednja izmena:
prvo (da ne zaboravim) pes+evo = 4.01 GB (1.73 GB kitserver)... proverio malopre...
e, pa, ja mislim da je najvise do muzike (evo je imao mnogo vise pesama, navijachkih pesama, itd)... a i do toga sto su u evo patchu celi fajlovi (ceo e_sounds, 0_sounds, e_text i 0_text) a ovde (kako sam ja ukapirao) se preko dkz-a samo upgrejduju postojeci... takodje pitanje je razlika u broju lica, stadiona, lopti, dresova... znam da je evo imao za svaki tim po 3+ dresova (za neke su i dvocifreni brojevi)...

nego, ono sto mene stvarno interesuje, je taj tweakovan gameplay... sta je u stvari, kako, koliko promenjeno!? na bolje ili na gore?!

ajde, ako neko ima oba, neka uporedi te stvari... pa neka javi utiske/rezultate...

Imas da skines samo taj option file sa "tweakovanim" gameplayom... Covek je menjao ocene sa pass speed i acc, attack, defense, speed i mozda jos ponesto, na nivou cele igre, znaci svim igracima... Sto se mene tice, potpuna glupost.

Да ли неко зна која је песма која се врти у менију за лигу прошлом печу? Лик је променио песму тако да нису исте у v0.1 и у прошлом, који већина нас овде има.

Poslednja izmena:
Stigao Evolution patch, namešten uspešno, ostali smo bez teksta danas - naterali smo ga u wide modu, sad kad sam stigao kući, prosto mi se ne igra na 4:3 monitoru :D

Drago mi je da si zadovoljan druze outlaw :D
Ja samo da uzmem bolji komp pa se necu skidati s fudbala sve dok ne izadje nesto bolje :crash:

Jel se menjaju sistem requirements na vise sa tim
superpatchom? Mislim kolika je cena lepote?:d

Taj superpatch je manje-vise pushka, sem boljeg odabira pratecih pesama, ostalo je oskudnije ovo je cisto moja procena, nisam probao superpatch, ali mislim da je ovo tacno sto sam rekao.

Jel se menjaju sistem requirements na vise sa tim
superpatchom? Mislim kolika je cena lepote?:d

Da,da li je ista situacija kao i sa Evo patchom da se za jedan nivo detalja otprilike poveca zahtevnost? Ovo bi bilo interesantno ako bi neko mogao proveriti zbog ljudi sa slabijim masinama.

Da,da li je ista situacija kao i sa Evo patchom da se za jedan nivo detalja otprilike poveca zahtevnost? Ovo bi bilo interesantno ako bi neko mogao proveriti zbog ljudi sa slabijim masinama.

Pa evo ja igram na P3 Celeron 900MHz @ 1.2 GHz sa 512 SD RAM PC-133 memorije i na GF 5500 128-bitnoj i nema neke velike razlike jos dok sam igrao na P4 Celeron 2,4 GHZ @ 2,9 GHZ sa 512 DDR RAM PC-400 memorije... Logicno treba bolja graficka da bi se videla razlika a to sam video kod mog druga Proday-a koji ima 7900 GS (bar je tada imao)...

Drugar je do skora igrao na nekom P4 Celeronu sa 256Mb RAM-a, radilo je fino na 800x600 sa Medium detaljima...

Ja sam igrao na S64 (OC), int. GF6100 i 512Mb RAM-a od kojih 128 uzme VGA.
1024x768, medium, super radi.
Bitno je samo da je grafička DX9 i da ima 128Mb RAM-a.

meni jedva radi na low i 1024*768

Ok ali mene interesuje da li ima razlike u zahtevnosti izmedju evolution i superpatch-a ?

Ovaj evo 1.1 odlicno radi, kod drugara na 9550 ATI, i Barton 1,83 ghz, 512ddr igra izgleda bolje nego ranije i radi bolje na istim podesavanjima, sem sto ne moze da radi na nekim stadionima koji su zahtevniji ili losije optimizovane teksture, ali od 240 stadiona uvek moze da se odabere neki drugi.

Nazad
Vrh Dno