Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Lele, Rakso sve si legenda! :D Pa to moze i preko tastature F1 za podmenije, pa onda R1/L1, uz sam patch stize i objasnjenje na engleskom.

Nego mene zanima kako da biram default stadione, s obzirom da 'ocu po neku utakmicu na default stadionima da odigram ako je to moguce?
Pozdrav!!!

Ma, bre ljudi meni nekako mnogo drecavi ovi tereni? :)

Ma, bre ljudi meni nekako mnogo drecavi ovi tereni? :)

Sto bi jedan moj drug rekao "Ova trava kao da je prava" - LOL
A sta kazes na face i dresove, extra su ih odradili!!! Stadioni su fenomenalni, nije ni cudo sto je kitserver 2 GB tezak:)
Stvarno vredi svaki MB patch...

Е да, јел сте провалили да могу да се мењају голмански дресови? Кад иначе бирате дресове играча, притисните круг. Можда сте знали за ово али ја сам то тек скоро открио!

Ja, nisam znao, hvala ti Nuklearko!

Lele, Rakso sve si legenda! :D Pa to moze i preko tastature F1 za podmenije, pa onda R1/L1, uz sam patch stize i objasnjenje na engleskom.

Nego mene zanima kako da biram default stadione, s obzirom da 'ocu po neku utakmicu na default stadionima da odigram ako je to moguce?
Pozdrav!!!

U meniju gde biras stadione, pritisni kocku. Znaci tamo gde ima onih xxx stadiona. Problem ce biti resen.

Hectore sta bi ovaj thred bez tebe, hvala puno!!!!!!

Actually, it is Nuclear :)

Stvarno uzivancija je imati ovaj patch i pravo zadovoljstvo igrati PES6! Ljudi su se stvarno namucili da urade ovaj patch. Ako izadje neki dodatak verovatno cu opet medju prvima imati :D

Rakso, reklamiras se unapred :D

ako neko hoce da podeli patch sa felikim fanom PES-a javite na PM. dolazim do vas u roku od 7 minuta. stvarno, bas mi pravite zazubice.

Meni nece da da da biram stadione tamo gde mogu onih 2xx lopti i dresovi gde se biraju, da li neko zna u cemu je problem? Kako da biram stadione van onih 34 ?

Meni nece da da da biram stadione tamo gde mogu onih 2xx lopti i dresovi gde se biraju, da li neko zna u cemu je problem? Kako da biram stadione van onih 34 ?

Verovatno ih nisi lepo raspakovao,viti u kitserver\GDB folderu da li imas folder "stadiums",bas se tako mora zvati,i u njemu moraju biti stadioni raspakovani.

Poslednja izmena:
nema nemacke lige, a ne verdera... inace, mislima da bi trebalo da ima verdera i bajerna u ostalim timovima... by the way, skini patch, pa ces imati celu nemacku ligu...

jel imate mozda link za taj patch ???

@draganm80
ima vise linkova za skidanje patch-a, znaci spremi se da skines 4 GB toliko tezi taj patch (samo kitserver je tezak 2 GB i kopira se na HD nekih 20-30 min!!!)

@Lila
mozda si ih i dobro raspakavao (ako nisi poslusaj psarasa) u svakom slucaju procitaj ovo a imas isti takav post na prethodnoj strani gde je i slikovito prikazano!!!

---------------------------------------------------------------------------------------

Evo opet mog posta za sve one koji imaju Evolution patch (pravilno instaliran) a ne mogu da promene stadion ili loptu!!!!
Kako promeniti stadion ili loptu. Kao prvo morate imati joystick sa svim komandama (mislim posebno na onu SELECT). Kada izaberete u PES6 "MATCH" pa zatim na recimo "EXHIBITION" namestite da igrate jedan protiv drugog, zatim izaberete timove i kliknete na "X" pojavi vam se ekran gde birate home/away dresove! Ako imate Evolution patch dole vam pise "KIT SELECTION [1/4]" pritisnete dugme "SELECT" i dole se promeni meni na "BALL SELECTION [2/4]", pritiskom na dugmad "R1/L1" menjate lopte i to imate izbor svih 233 modela!!!! Zatim pritisnete opet tipku "SELECT" i dok ne dobijete meni "STADIUM SELECTION [4/4]" i isto sa tipkama "R1/L1" birate jedan od 279 razlicitih stadiona!!!

@Flight
jesi probao da vratis svom golmanu loptu? Juuu, kako navijaci negoduju :D
jos da su ubacili recimo da gadjaju golmana sa tribina ili tako nesto bio bi stvarno Extra patch ;)

Rakso, daj nekoliko screenshotova dok čekam patch da stigne :smoke:

@Flight
jesi probao da vratis svom golmanu loptu? Juuu, kako navijaci negoduju :D
jos da su ubacili recimo da gadjaju golmana sa tribina ili tako nesto bio bi stvarno Extra patch ;)
:p
lol...
ajde, ja kapiram to da kukaju, kad vratim sa pola terena, ali kad me oni stisnu, i njih 12 oko seshnaesterca, i ja sa penala vratim, pa se oni ljute... e to nije u redu... :(
ali je pech i dalje extra...

zna li neko sta je razlika izmedju 1 i 1.1!? da ne skidam sve iz pochetka, posto predpostavljam da nije sve novo...

Nisam probao, moracu, hehehe!

Ima nekih terena koji su stvarno odlicno odradjeni!!!

jna... ko pravi... loptu ne vidis uopste, a igrace BASH ako se napregnesh... :d

edit... tek sad provalih da ono iznad nije bilo pitanje... :\

Poslednja izmena:
Rakso, daj nekoliko screenshotova dok čekam patch da stigne :smoke:

Evo za tebe outlaw nekoliko screen shotova....
Samo da napomenem shotovi su radjeni na P3 900/100 MHz @ 1120/124 MHz, 512 SD RAM PC 133 i GF Gigabyte 5500 128/128 u rezoluciji 1280/1024 medium details! Razlog? Crkla mi ploca i proc :mad: pa sam koristio moju staru P3 :crash:
Kao sto vidis malo zimske idile na stamford bridge-u ,)

Prilozi

• Evolution 1.jpg
    Evolution 1.jpg
    368.6 KB · Pregleda: 69
  • Evolution 2.jpg
    Evolution 2.jpg
    394.7 KB · Pregleda: 49
  • Evolution 3.jpg
    Evolution 3.jpg
    397.9 KB · Pregleda: 52
  • Evolution 4.jpg
    Evolution 4.jpg
    331.4 KB · Pregleda: 60
  • Evolution 5.jpg
    Evolution 5.jpg
    393.7 KB · Pregleda: 48
Evo jos nekih slicica...

Prilozi

• PES6 2007-01-29 23-17-21-12.jpg
    PES6 2007-01-29 23-17-21-12.jpg
    189.2 KB · Pregleda: 60
  • PES6 2007-01-29 23-15-10-03.jpg
    PES6 2007-01-29 23-15-10-03.jpg
    222.7 KB · Pregleda: 55
  • PES6 2007-01-29 23-10-54-53.jpg
    PES6 2007-01-29 23-10-54-53.jpg
    135.1 KB · Pregleda: 56
  • PES6 2007-01-29 23-05-07-98.jpg
    PES6 2007-01-29 23-05-07-98.jpg
    166.8 KB · Pregleda: 61
  • PES6 2007-01-29 23-16-25-25.jpg
    PES6 2007-01-29 23-16-25-25.jpg
    211.9 KB · Pregleda: 77
Evo i od mene par slika.

@outlaw, naravno ovo su screenshotovi u samoj igri sve to izgleda bolje, ali i ovako mozes da steknes neki uvid.

Prilozi

• pes6-2007evo1.1.jpg
    pes6-2007evo1.1.jpg
    152.8 KB · Pregleda: 60
  • pes6-2007evo1.1_b.jpg
    pes6-2007evo1.1_b.jpg
    134.4 KB · Pregleda: 72
Poslednja izmena:
@Flight
he-he moj čovek ;)

Narode, zna li neko kako da poteram PES6 na wide monitoru a da slika ne bude "izdužena"?! Googlao sam ali bez uspeha...

Narode, zna li neko kako da poteram PES6 na wide monitoru a da slika ne bude "izdužena"?! Googlao sam ali bez uspeha...

Imas opciju u LOD mixeru,treba da se stiklira samo,ne znam tacno kako se zove ali ne mozes promasiti,sigurno se tu podesava.Bilo je vec o ovome.

Kad ti stigne patch i kad instaliras/iskopiras sve otvori folder "kitserver" i otvori LODCFG imaces da cekiras (mada je vec cekirana) opcija "enable escept ratio for wide screen" ili tako vec nesto. Pogledacu tacno veceras kad dodjem kuci...

Nazad
Vrh Dno