Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Cek, cek.. jel taj Evolution Patch 1.1 ustvari ovaj Super Patch?? Ja imam taj Super Patch, ali pise i Evolution kad ga startujes.. to je isti patch, ili sta?

Onda nemash Super Patch vec Evolution patch. Super Patch ne postoji za PES 6, vec za PES 5.

Koje su novine u 1.1 verziji patch-a,jel vredi skidati,1.0 verzija je skroz ok,ima malo problema ali nista strasno:komentator ponekad lupeta,par timova nije dobro napisano i ballack-a izgovara nemac :).To mi manje vise ne smeta....

Onda nemash Super Patch vec Evolution patch. Super Patch ne postoji za PES 6, vec za PES 5.

Pa to me je cudilo, vidim svi pominju neki super patch ovde, a meni pise kad se ucitava "Evolution", kao i kad igras gore u cosku pise "Evolution TV"..

@Boris Lozac
Da to je Evolution Patch a radili su ga deo ekipe koji je radio Super patch sa jos nekim likovima koji su radili patcheve za PES4 i PES5

@Nenad22
Novine su samo u kits, faces i ostalim dodacima za kitserver. Sto se tice komentatora i dalje lupeta ali su stadioni stvarno Extra odradjeni ....

pitanje vezano za stadione. U stadionserveru postoji jedno 100-njak stadiona a samo 34 moze dase izabere u igri. U cemu je fora

pitanje vezano za stadione. U stadionserveru postoji jedno 100-njak stadiona a samo 34 moze dase izabere u igri. U cemu je fora

Stadione i lopte biras kod ekrana za izbor dresova,u narednom meniju su samo stari stadioni.

Stadione i lopte biras kod ekrana za izbor dresova,u narednom meniju su samo stari stadioni.

Preciznije,pritisnes "select",pa R1\L1.Moras da namestis za svaku partiju inace ucitava setovanja iz igre.

kad stavim evolution patch i kit server (stavim face, hair, ball u gdb), jezik u menijima mi se prebaci na nemacki.
Isao sam na sprache, tamo lepo stoji english, i deo teksta je engleski, deo nemacki.

Jel zna neko kako da ovo vratim na engleski? :mad:

neznam sta ste skidali. Ja sam vecinu fajlova za evopatch skinuo sa megauplada, jedino 0 sound i exe patch sa torrenta, i sve mi je na engleskom, jedino sto kad biram ko ce mi biti kapiten ekipe pise (kapitan umesto captain). Sto se patcha tice ima tu jos da se popravi (komentator i raspoznavanje liga u master league modu), inace je dobar.
BTW i bootserver za evopatch lepo radi osim sto je sarenoliko i nerealno to sto skoro svaki igrac ima razlicitu boju kopacki.

Evo ja imam instaliran Evolution patch 1.1 skoro 2 nedelje i nisam naisao na neke zamerke sem na one o kojima svi vec govore a odnose se na komentatora i zvuk. Zvuk inace tezi citavih 1,5 GB ali ne donosi nista posebno ali zato ima preko 100 stadiona, oko 11 novih lopti, itd. Primetio sam da prilikom pocetka ucitavanja igre mu treba mnogo vise vremena i ponekad se desilo da mi ispada iz igre kad igram International Chalenge ali vrlo retko! Sve u svemu zasluzuje jednu peticu od mene :)

Blago vama svima sa ADSL,ja igram PES 3 sata dnevno,a nemam taj superpatch :S: . Da li mozda ima neko iz Subotice da mi to nareze?? Za utehu sam skinuo nekih 600 modela lopti ali nezam kako to da ubacim,imam taj kit server 6 ali preko njega mogu samo da nabudzim grafiku!! Kakav je to KDB folder? Ja ga nemam u pes folderu..Aj nek mi neko objasni ili da mi posaljite link sa objasnjenjem kako te lopte da ubacim

Blago vama svima sa ADSL,ja igram PES 3 sata dnevno,a nemam taj superpatch :S: . Da li mozda ima neko iz Subotice da mi to nareze?? Za utehu sam skinuo nekih 600 modela lopti ali nezam kako to da ubacim,imam taj kit server 6 ali preko njega mogu samo da nabudzim grafiku!! Kakav je to KDB folder? Ja ga nemam u pes folderu..Aj nek mi neko objasni ili da mi posaljite link sa objasnjenjem kako te lopte da ubacim

Installation

Optionfile
1. Extract EvoPatch OF.rar
2. Copy the inserted KONAMI-WIN32PES6OPT (2 versions available) into the directory My Documents\KONAMI\Pro Evolution

Soccer 6\save\folder1

0_Text
1. Extract Evolution_0_text.rar
2. Copy the inserted 0_text.afs into your "dat" folder of your PES directory (Standard: C:/Programs/Konami/dat)

Exe-File
1. Extract Evo_patch__exe.rar and copy both inserted files into your PES directory (Standard: C:/Programs/Konami/Pro Evolution

Soccer)
2. If the file doesn't start deinstall the kitserver and install it again.

g_text (or e_text for english/f_text for french/i_text for italian/p_text for portuguese/s_text for spanish)
1. Extract Evo_g_text.rar
2. Copy the inserted g_text.afs into the "dat" folder of your PES directory (Standard: C:/Programs/Konami/dat)
3. It is known that you see in the button configuration the select button instead of the triangle. Unfortunately this is a cause of

the new linked fan slots and not changeable.

0_sound
1. Extract Evo_0_sound.rar (are 2 parts!)
2. Copy the inserted 0_sound.afs into your "dat" folder of your PES directory (Standard: C:/Programs/Konami/dat)

g_sound
1. Extract Evo_g_soundmit_tormukke.rar/Evo_g_sound_ohne_tormukke.rar (or Evo_e_sound.rar for english sound)
2. Copy the inserted g_sound.afs into your "dat" folder of your PES directory (Standard: C:/Programs/Konami/dat)

Kitserver
1.Install the Faceserver v.6.3.5 as descripted (Link is under Tools)

Trikots (dresovi)
1. Extract trikot.rar (or the 5 parts)
2. Copy the inserted "uni" folder into your "gdb" folder of your Kitserver directory (Standard: C:/Programs/Konami/kitserver/gdb)

Faces
1. Extract faces.rar (or the 2 parts)
2. Copy the inserted face & hair folder into your "gdb" folder of your Kitserver directory (Standard:

C:/Programs/Konami/kitserver/gdb)

Balls
1. Extract evolution_balls_v2_final.rar
2. Copy the inserted balls folder into your "gdb" folder of your Kitserver directory (Standard: C:/Programs/Konami/kitserver/gdb)

Stadiums
1. Extract stadium.uha
2. Copy the inserted stadium folder into your "gdb" folder of your Kitserver directory (Standard:

C:/Programs/Konami/kitserver/gdb)

Ovo ti je objasnjenje za kompletnu instalaciju patch-a,tu imas i kako da instaliras lopte,samo ih raspakujes u GDB folder.Ako ga nemas,napravi ga,zatim napravi folder balls i tu raspakuj lopte,trebalo bi da radi.
Folder GDB treba da se bude u "kitserver" folderu.

Poslednja izmena:
Nije nista novo, ali ako igrate ONLINE i imate lag, mozda ovo nekom pomogne...

- Have at least a 1mb connection (though some will argue 512kb will do).
- Preferably be in the same country.
- Be the ONLY person in your household using the connection and that PES6 is the only thing running - don't have ANY PC's turned on with stuff like MSN or Torrent programs running.
- Turn off commentary.
- Find an opponent who has 2 or 3 little bars next to his name in the match room. If you can't find anyone at all with 3 bars, this means your connection is not up to scratch or you need to turn a PC etc off. The bars do not indicate the connection quality of your opponent, they indicate the connection between the both of you (e.g. one person could see 3 bars for someone, whereas you may only see 1).
- Try to play against someone you know who you know has a decent connection and has no other systems running. I suggest asking people for games on the forum and meeting in a quieter lobby.

If you follow those steps you should be able to have a lag free game of Pro Evo 6 online.

For the PC, just make sure that you don't have MSN or any other program which will use the connection. Only have PES6 running.

@psars Hvala mnogo!!!

Nemam publiku u toku igre, samo se vidi belo. Igram sa Mancesterom i na domacem terenu se to desava.
Sa Interom recimo nemam takav problem.
Na pocetku se vidi publika kada se prikazuje uvodna animacija, kao i kada ima neki replay,
ali u toku igre kada udje u kadar, nema je?! jer ima neko slican problem?

Poslednja izmena:
Je l' koristis stadione iz kitservera ili "fabricke"?

Ako koristis stadione iz kitservera,mislim da postoji opcija u lodcfg.exe "show crowd on all cameras" moguce da je to....

Skines kitserver i pokrenes lodcgf i otkacis opciju "show crowd on all cameras" i eto ti vatrenih navijaca na stadionima :D

Skines kitserver i pokrenes lodcgf i otkacis opciju "show crowd on all cameras" i eto ti vatrenih navijaca na stadionima :D

Hvala ljudi, resio sam problem, malo me blam sto nisam video tu opciju :p

@jovcov Hahahaa, meni stvarno nije jasno kako mozes da imas emocije ka tom kokosinjac klubu :party: .
Pretpostavljam da si ga zavoleo od kada ga je Abram kupio ili od kada je ''Keza'' zaigrao za njih.
Ja United volim od kada sam shavtio sta je fudbal i mogu ti samo reci da ce se :wc: na Chelsea ove godine.
Ziv bio pa :shock:. Sorry za mali offtopic ali decko mi :test:

Poslednja izmena:
I ja sam instalirao ovaj Super Patch (evolution) i sad i meni secka igra, cak i kad stavim i sve na LOW u kit server-u..
Da li neko zna da li ce mi biti dovoljno da samo graficku karticu nabudzim, da uzmem neku 7600 GS(valjda je ta) ili tako neku od oko 9, 10.000 dinara...
Imam Barton 2500, 512 ddr-a.. da li je to dovoljno, plus nova graficka, i da mi ne secka kad bi stavio sve u Kit serveru na Very High, i u samoj igri na High details? Ili mi treba jos ram-a?

Inace, patch je perverzija, marakana me odusevila.. :) Natpis Delije na severu, brooka.
E da, i PES6 je perverzija, malo sam ke*jao u pocetku, ali ustvari samo je trebalo da se naviknem. Nema vise onih nerealnih golova o kojima sam pricao, sve je postalo tako normalno i realno, imam potpunu kontrolu nad igrom i sve ostalo... Jedino sto je ostalo od onog sto sam pricao je to da jos uvek ukliza nekad onaj igrac sa kojim ne zelim, i napravi se rupa zbog koje mozes primiti gol, ali dobro, nije toliko cesto...

@Boris

Svi koji imaju problem sa seckanjem neka stave monitor na 60Hz i problem je resen. Onda namestite rezoluciju i detalje koji vam odgovaraju, naravno u zavisnosti od konfiguracije koju imate.

Poslednja izmena:
Evo jos nekih stvarcica koje mogu da vam ulepsaju zivot...

LOGO PATCH-menja grbove u 3D:

http://mg-gaming.net/forum/index.php/topic,4446.0.html

FLAG PATCH-zastave i transparenti za sve klubove i repke u PES6:

http://mg-gaming.net/forum/index.php/topic,3259.0.html

100% navijanja i zvuk gola

http://mg-gaming.net/forum/index.php/topic,4647.0.html

TRANSFERI up to date- obratite paznju na zadnji post, tu stavljamo zadnje izmene. Ovi transferi su za ONLINE igru, patchuje se sa DKZ Studiom. Ako zelite da imate transfere OFFLINE, patchujte PES6/DAT/0_text.asf, obrisite Option fajl i startujte igru. U novom Option fajlu su novi transferi. Najnoviji transferi ce biti okaceni sutra, a zadnji update se ocekuje neki dan posle 31.01.

http://mg-gaming.net/forum/index.php/topic,3713.0.html

itd.

Bice toga jos...:D

Poslednja izmena:
@Iga Biva
ne razumem, jer to isti sound iz evolution patcha ili nesto novo?

@Iga Biva
ne razumem, jer to isti sound iz evolution patcha ili nesto novo?

Iskreno da ti kazem, ne znam. Najbolje pitaj nekog ko je skinuo Evo...patch, koliko je veliki sound tamo. Ovaj fajl ciji sam link dao je ok 1gb. Mi u principu koristimo parcijalno razne dodatke, ne u okviru jednog patcha.

Evo jos nekih stvarcica....

TV LOGOS

http://mg-gaming.net/forum/index.php/topic,3208.0.html (u ovom postu imate gomile logoa, prelistajte malo strane)

http://mg-gaming.net/forum/index.php/topic,3805.0.html (paznja: 1. link u ovom postu vise ne radi, a drugi EPL i Champions League radi)

PROMENA MENIJA

http://mg-gaming.net/forum/index.php/topic,3209.0.html

BOOTSERVER (kopacke)

http://mg-gaming.net/forum/index.php/topic,4475.0.html

:D

Poslednja izmena:
Iga Biva je napisao(la):
Iskreno da ti kazem, ne znam. Najbolje pitaj nekog ko je skinuo Evo...patch, koliko je veliki sound tamo. Ovaj fajl ciji sam link dao je ok 1gb. Mi u principu koristimo parcijalno razne dodatke, ne u okviru jednog patcha.

To je taj 0_sound iz evolution patch-a.

@Iga Biva odakle ti taj opt?Pitam iz razloga sto kad god skinem neki opt sa najnovijim transferima ocene igraca su promenjene,jel ga radi neko od vas ili skidate od negde?Da li menjate ocene igraca ili ih samo premestate?POZ :wave:

To je taj 0_sound iz evolution patch-a.

@Iga Biva odakle ti taj opt?Pitam iz razloga sto kad god skinem neki opt sa najnovijim transferima ocene igraca su promenjene,jel ga radi neko od vas ili skidate od negde?Da li menjate ocene igraca ili ih samo premestate?POZ :wave:

Samo menjamo igrace, radimo transfere, jedan covek je zaduzen samo za to. Znaci, ocene su nepromenjene. Bice jos jedna promena sutra, a potom ona zadnja posle 31.01., kada se zavrsi realan transfer rok.

To sa promenama u option fajlu je sitnica, pravo zezanje je sa promenama u okviru BPL Manager lige koju takodje igramo Online. Tu sve treba nastimovati, transfere, dresove koje pravimo itd. Znaci, pravi manager ali u PES-u, sta ces bolje. Moras da se registrujes na nasem forumu da bi video teme vezane za BPL Manager i jos neke stvari. ;)

Samo menjamo igrace, radimo transfere, jedan covek je zaduzen samo za to. Znaci, ocene su nepromenjene. Bice jos jedna promena sutra, a potom ona zadnja posle 31.01., kada se zavrsi realan transfer rok.

To sa promenama u option fajlu je sitnica, pravo zezanje je sa promenama u okviru BPL Manager lige koju takodje igramo Online. Tu sve treba nastimovati, transfere, dresove koje pravimo itd. Znaci, pravi manager ali u PES-u, sta ces bolje. Moras da se registrujes na nasem forumu da bi video teme vezane za BPL Manager i jos neke stvari. ;)

Registrovan sam odavno na BPL ;) ali nemam konekciju za PES(128\128) tako da od online igranja(bar za sada) nema nista.

OMG pa nisam ni video da imam "evolutionpatch_balls_v2" znaci brooka :D
Znaci imam na raspolaganju sledece lopte:
ADIDAS
BRINE
DERBYSTAR
DIADORA
DUNLOP
ERREA
HUMMEL
JAKO
KAPPA
KELME
LOTTO
MIKASA
MITRE
MOLTEN
NIKE
PUMA
REEBOK
SELECT
SPALDING
TOPPER
UHLSPORT
UMBRO
VOIT
WILSON
XARA

I od svakog bar po 2 modela lopte!!! O Boze sto volim ovu igru i ljude koji rade patcheve i ovaj forum gde mogu da podelim radost sa svima :) xexexexexeexxeexexexex

Sto ja ne mogu da stavim lopte??? U cemu je fora? Stavim kopacke,stadione,dresove i ostalo ali lopte nikako! Sve je dobro podeseno u map.txt.

Sto ja ne mogu da stavim lopte??? U cemu je fora? Stavim kopacke,stadione,dresove i ostalo ali lopte nikako! Sve je dobro podeseno u map.txt.

Primetio sam da i kod mene nema tih modela :wall:
Da li neko zna u cemu je caka jer sam i ja ubacio bas kako je tamo napisano??

Nazad
Vrh Dno