Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Имам питање око овог 0_sound.afs, каже да има два дела, исто се зову оба дела, шта да радим са њима? Једино још њих нисам убацио

Имам питање око овог 0_sound.afs, каже да има два дела, исто се зову оба дела, шта да радим са њима? Једино још њих нисам убацио

Kako dva?Mozes samo da imas dva .rar-a koji kad se raspakuju daju jedan fajl(o_sound),i treba ti e_sound.

Претпоставио сам да тако треба да иде, да прво отпакујем већи фајл, тј први део (тако му стоји у имену) и да он у току отпакивања тражи следећи "диск", тј који следећи рар да отпакује, и да их споји на крају, међутим он само отпакује већи фајл и то је то. Онај други, мањи соунд фајл не констатује.

Poslednja izmena:
Spanski komentatori

Zbog generalno dosadnih i oskudnih komentatora evo pravog osvezenja za ljubitelje PES-a.
Ljudi sa spanskog radija Cadena ser su odlucili da daju svoje komentare za najpopularniju fudbalsku simulaciju, i mogu vam reci da su odradili posao vrhunski. :)

http://files.filefront.com/PES6_CADENA_SER__MOITESPE1rar/;6257301;;/fileinfo.html

http://files.filefront.com/PES6_CADENA_SER__MOITESPE2rar/;6256626;;/fileinfo.html

Ubacivanje ovog dodatka je krajnje jednostavno, potrebno je imati s_sound instaliran preko kojeg cete kopirati novi s_sound sadrzaj iz patch-a i to je sve ;)

Претпоставио сам да тако треба да иде, да прво отпакујем већи фајл, тј први део (тако му стоји у имену) и да он у току отпакивања тражи следећи "диск", тј који следећи рар да отпакује, и да их споји на крају, међутим он само отпакује већи фајл и то је то. Онај други, мањи соунд фајл не констатује.

Instaliraj WinRAR program. Zatim selektuj oba *.rar fajla i desnim klikom izabres opciju "extract to..". Tako ces oba *.rar fajla otpakovati i dobiti 1 fajl :type:

Чак сам и то урадио, међутим резултат је увек исти, након отпакивања добијам фајл око 1.30 гб велики. Небитно да ли отпакујем само први, само други, или оба на начин који си описао. Колико треба да је велики иначе тај фајл?

Instaliraj WinRAR program. Zatim selektuj oba *.rar fajla i desnim klikom izabres opciju "extract to..". Tako ces oba *.rar fajla otpakovati i dobiti 1 fajl :type:

samo ti pomazi... :wall: :wall: :wall:
RAR RASPARCANE ARHIVE SU MEDJUSOBNO POVEZANE!!! sta god da extraktujes, i odakle god da extraktujes, dobices isto, jer ce on da povuce i ostale delove iz ostalih arhiva... uostalom, probaj da razdvojis arhive(da ne budu u istom folderu), pa ces videti da ti rar trazi tu arhivu... :\
razmisljajte bre ljudi malo... :mad:

Jel zna neko hoce li biti sta uskoro od MSL patcha?

Хвала крејзи ;)

Чак сам и то урадио, међутим резултат је увек исти, након отпакивања добијам фајл око 1.30 гб велики. Небитно да ли отпакујем само први, само други, или оба на начин који си описао. Колико треба да је велики иначе тај фајл?

Pa to je to. Tako je isto i kod mene, 1.3 GB....

danas sam instalirao PES6-icu, i eto razocarenja... nema Verdera!! PIH!
ali igra je EXTRA:)

nema nemacke lige, a ne verdera... inace, mislima da bi trebalo da ima verdera i bajerna u ostalim timovima... by the way, skini patch, pa ces imati celu nemacku ligu...

Da li neko zna kako da kada gledam reprizu gola kontrolisem kretanje lopte? Ranije sam to radio kursorom, napred nazad. Sada se tim pokretom zumira. Ima li ko resenje?

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako da kada gledam reprizu gola kontrolisem kretanje lopte? Ranije sam to radio kursorom, napred nazad. Sada se tim pokretom zumira. Ima li ko resenje?

Ako imaš joypad onda je na analognim komandama (ako ih joypad ima;) ) ako ih nemaš improvizuj u control settings-ima. Isto važi i za tastaturu = imrovizuj koje god dugme ti želiš da to radi.

Ma i dalje je tako, verovatno ti nisu lepo podesene kontrole. Podesi levo desno gore dole da bude krstic i radice.

Vaistinu je zakon!!!! Dobih i ja danas Evo 1.1 patch!

Jel ima neka dobra dusa da mi napravi jednu kopiju istog. Da je na jednom DVD-ju :).
pozdrav

Posle reinstalacije Windowsa, pocinju moji problemi sa PES-om. Do pre neki dan radio je na 1280*960 sa detaljima podesenim na HIGH. Sad ne mogu ni na jednoj visoj rezoluciji da igram bez trzanja i seckanja! Smanjivao sam rezoluciju, nivo detalja i nista! Drajveri su 93.71
Odprilike 2 minuta radi savrseno i onda krece kosmar! I tako sve dok ne izadjem iz igre i pokrenem ponovo i tako u krug. Jel imao neko slicne probleme? Neko resenje?

Kod mene sa ovim EVO patch 1.1, kada odigram utakmicu i onda odem na opciju play with different teams, nece lepo da reaguje menjanje dresova i stadiona, pritiskam R1-L1 po pet puta i onda tek reaguje, izadjem odatle u mode select, pa nazad na timove, sve radi savrseno, i sama igra odlicno sve radi i to u 1600x1200.

@Ivan_sd
Mozda si zaboravio neki drajver za cipset ili nesto slicno, DX9? AKo si sve dobro instalirao od drajvera, reinstaliraj PES6.

Poslednja izmena:
Posle reinstalacije Windowsa, pocinju moji problemi sa PES-om. Do pre neki dan radio je na 1280*960 sa detaljima podesenim na HIGH. Sad ne mogu ni na jednoj visoj rezoluciji da igram bez trzanja i seckanja! Smanjivao sam rezoluciju, nivo detalja i nista! Drajveri su 93.71
Odprilike 2 minuta radi savrseno i onda krece kosmar! I tako sve dok ne izadjem iz igre i pokrenem ponovo i tako u krug. Jel imao neko slicne probleme? Neko resenje?

Meni je polse reinstalacije Windowsa igra pocela da trza na 1280x1024 sa veryHigh setovanjima na nekim terenima pa sam morao da ih stavim samo na High. Primetio sam takodje da mi recimo kod deganziranja lopte kada se skroluje stadion takodje secka (ne bi rekao secka) nego bas trza, mada mi se i u samom 3dmarku izgubilo par stotona poena :crash: posle instalacije i ako koristim iste drajvere, ma ko ce ti ga znati...

Kod mene sa ovim EVO patch 1.1, kada odigram utakmicu i onda odem na opciju play with different teams, nece lepo da reaguje menjanje dresova i stadiona, pritiskam R1-L1 po pet puta i onda tek reaguje, izadjem odatle u mode select, pa nazad na timove, sve radi savrseno, i sama igra odlicno sve radi i to u 1600x1200.

*** nista nije savrseno ali nadam se da si generalno zadovoljan patchom i ja sam noci provodio skidajuci ga :wave:
Komentar za patch, kad sam instalirao jednom mom drugaru, bio je:"Jel to prava trava??"
Kako ti se svidjaju stadioni, face???

Poslednja izmena:
Jos uvek nisam maksimalno ispitao sve, majao sam se oko overklokovanja graficke, ali tebi Rakso hvala, da nije bilo tvog truda neki ljudi sada ne bi imali ovaj strava patch ;) , a drugo ovo je tek prava stvar, sada nekako dolazi do izrazaja koliko su losi komentatori u igri, jer publika daje takav utisak, takvu atmosferu da je to cudo i ovi default komentatori ne mogu da prate sve ovo, plus nekim timovima, ne svim, ali nekim su povecane performanse i sada sa njim moze da se igra, tipa Celtic, ja ranije sa Celtic-om vrlo tesko sam igrao jer su se svi vukli kao babe poo terenu, Celtic je popravljen donekle, i ono sto sam primetio nekako kada igram protiv kompjutera na Top Player-u, vise ih ne pobedjujem tako lako??? Face igraca popravljene, naravno, trava na vecini terena odlicna, ponekde je malo drecava, ali s obzirom da ima 120 stadiona, mislim svaka cast!!! Jedina zamerka je sto su u Aek-u stavili nekog celavog, Svabu defanzivca i nazvali ga Delibasic, ali sam to kod mene ispravio :D Ah, da i zastava u igri nije srpska nego jugoslovenska, buuu!

Sa ovim Evo 1.1 patch-om, ovo je prakticno drugacija igra, totalno druga igra, drugi dozivljaj, jos kada bi mogli komentatori da se nekako poprave, ne znam da li mogu ti Spanci da se ubace, a da ne zeznu patch?

Ljudi koji su radili ovaj patch su MEGA CAREVI!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Jel neka velika mudrost namestiti taj patch, ne bih da se zezam i da zeznem nešto :D

PES6 Evolution Patch - Stadioni I Lopte - Resio Problem!!!

Evo za one koji imaju Evolution Patch v1.1 sa kitserverom gde se nalazi 279 razlicitih stadiona i 233 razlicite lopte. Mozda neko za ovo i zna i mozda ce reci da je glupost sto ovo nisam znao ali eto slucajno sam otkrio kako da promenim neki od 279 stadiona ili 233 lopti koje su ubacene u kitserver. Kako promeniti stadion ili loptu. Kao prvo morate imati joystick sa svim komandama (mislim posebno na onu SELECT). Kada izaberete u PES6 "MATCH" pa zatim na recimo "EXHIBITION" namestite da igrate jedan protiv drugog, zatim izaberete timove i kliknete na "X" pojavi vam se ekran gde birate home/away dresove! Ako imate Evolution patch dole vam pise "KIT SELECTION [1/4]" pritisnete dugme "SELECT" i dole se promeni meni na "BALL SELECTION [2/4]", pritiskom na dugmad "R1/L1" menjate lopte i to imate izbor svih 233 modela!!!! Zatim pritisnete opet tipku "SELECT" i dok ne dobijete meni "STADIUM SELECTION [4/4]" i isto sa tipkama "R1/L1" birate jedan od 279 razlicitih stadiona!!! Nadam se da ce ovo nekom pomoci....

Prilozi

• Pes-Balls.jpg
    Pes-Balls.jpg
    271.2 KB · Pregleda: 63
  • Pes-Stadiums.jpg
    Pes-Stadiums.jpg
    289.4 KB · Pregleda: 74
Nazad
Vrh Dno