Šta je novo?

Prijava problema i bagova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам добио казнене поене због псовања. Да ли се то сабира са осталим казненим поенима?

Naravno. Nema zasebnih kaznenih poena za psovanje.

И шта кад се накупи довољно поена, јел се онда добија discourage?

Discourage, privremeni ban, a potom i trajni ban, nakon većeg broja poena.

Da li negde možemo da vidimo da li imamo i koliko kaznenih poena?

A kad isteknu da li se brisu (nula poena) ili ostaju kao evidencija?

Zauvek ostaju u evidenciji. Imaju težinu 0, ali tako znamo da li se iste greške ponavljaju.

Kao da smo kod sudije za prekršaje, na 18 bodova ponovo da polažemo 😂

Pozdrav, imam pitanje vezano za Male oglase, mislim da ispunjavam sve normalne kriterijume za postavljanje oglasa, ali nemam mogućnosti za otvaranjem nove teme uopšte.

Molim admine/moderatore da provere zašto nemam više prava da postujem temu u malim oglasima (član tek 14 godina...:cautious:).
Nikakvo obaveštenje nisam dobio o kršenju ili gubljenju prvilegija.

Hvala unapred.

Molim admine/moderatore da provere zašto nemam više prava da postujem temu u malim oglasima (član tek 14 godina...:cautious:).
Nikakvo obaveštenje nisam dobio o kršenju ili gubljenju prvilegija.

Hvala unapred.
Треба ти најмање 250 порука.

moli se @bax2003 da prelista ove teme

Jel ima jos neko problem sa pracenjem tema, tj da mu posle nekog vremena ne stizu notifikacije za istu? Dosta puta mi se desi da mi je tema na watch, a ne stize mi nista i bukvalno zaboravim na temu. Kad se setim, vidim da ima dosta novih postova.

Da, to mi se često dešava. Rešavam tako što označim sve forume pročitanim, tada krenu da stižu notifikacije.

Ideš na Šta je novo? pa Nove poruke i imaš iznad dugme Označi forume pročitanim

Нисам нашао на твој начин, вероватно зато што користим мобилну апликацију а и на енглеском ми је, него сам ишао на 3 хоризонталне цртице у горњем левом углу и кликнуо Mark forums read и онда на истоимено дугме и то је то.

Totalno mi je nejasno da IT forum posle toliko vremena ima taj "bug". Kapiram da sam na ana.rs pa da se to desava, al ovde mi stvarno nije jasno...

Odakle ti to da forum koji nije IT tematike nema IT stručnjaka/e koji isti održavaju?
I možda je taj problem do xenforo platforme, možda ne može da se utiče na isti...

Sajt mi je opet radi jako sporo. Otvara stranicu jako dugo. Ovo se desilo pre izvesnog vremena, i evo sad opet. Kad se izlogujem radi najnormalnije...

Dobio si discourage umesto bana na 10 dana jer si trolovao u temi gde je jasno dato do znanja da se to ne radi...

Ово ми стоји од тренутка када је дозвољено да се затражи промена корисничког имена:
Nedavno ste zatražili da promenite svoje korisničko ime u Salac UE i taj zahtev trenutno čeka odobrenje od strane urednika.

Па ако је још увек могуће, замолио бих уредника/е да се промена одради.
Хвала!

Odakle ti to da forum koji nije IT tematike nema IT stručnjaka/e koji isti održavaju?
I možda je taj problem do xenforo platforme, možda ne može da se utiče na isti...
Siguran sam da imaju strunjacke, tim pre mi nije jasno. Ne razumem se u platforme niti kako sta funkcionise. Ja vidim ovo kao krajnji korisnik koji blage veze nema o tome i moje korisnicko iskustvo je takvo da cesto zabadaju notifikacije i smara. Verujem da nisam jedini, a ovo sam napisao kao sugestiju da ukoliko postoji nacin, da se problem otkloni.

Zasto nemam opciju u pretrazivacu da instaliram app? Kada kliknem na forum menu, nema na dnu one opcije.. Samsung pretrazivac, S21U...

Edit: evo slike

Prilozi

• Screenshot_20220323-154517_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220323-154517_Samsung Internet.jpg
    32.4 KB · Pregleda: 15
Samsung app je problem.Oppo sa FF:

Screenshot_2022-03-23-15-52-07-46_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg

Zasto nemam opciju u pretrazivacu da instaliram app? Kada kliknem na forum menu, nema na dnu one opcije.. Samsung pretrazivac, S21U...

Edit: evo slike
Пошто сам чим су направили снимио из ФФ као на слици изнад(иако размишљам да са истим раскрстим) нисам обраћао пажњу на ово.
Ево на брзака проверих:
Опера нема, Хуавеи нема, Хром има, ФФ има.
Е сад да ли је до подешавања у бровзеру или мора дубље да се копа по опцијама или шта већ, то неко други ако жели нек одговори.

ПС
Онако успут слика коју си ставио је мени форума, инсталира се из менија прегледача(браузера, бровзера или како год волите да зовете ,-) )
Моја грешка изгледа негде у менију форума као што си ставио негде у менију прегледача, ево хуавеи бровзер мени форума.
Дакле овако, ФФ, Хром мени прегледача, Хуавеи мени форума, Опера нема.
Не знам за Самсунг погледај оба менија, исто Миуи бровзер сам одавно обрисао ,-)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno