А да ли се после неког времена бришу казнени поени?Discourage, privremeni ban, a potom i trajni ban, nakon većeg broja poena.
Mislim da ne. Ti nemaš nijedan kazneni poen, ako te to interesuje.Da li negde možemo da vidimo da li imamo i koliko kaznenih poena?
Da, ističu nakon izvesnog vremena, u zavisnosti prekršaja. Okvirno, od mesec dana, pa do 6 meseci.А да ли се после неког времена бришу казнени поени?
Треба ти најмање 250 порука.Molim admine/moderatore da provere zašto nemam više prava da postujem temu u malim oglasima (član tek 14 godina...).
Nikakvo obaveštenje nisam dobio o kršenju ili gubljenju prvilegija.
Hvala unapred.
Како их означиш прочитаним?Da, to mi se često dešava. Rešavam tako što označim sve forume pročitanim, tada krenu da stižu notifikacije.
Siguran sam da imaju strunjacke, tim pre mi nije jasno. Ne razumem se u platforme niti kako sta funkcionise. Ja vidim ovo kao krajnji korisnik koji blage veze nema o tome i moje korisnicko iskustvo je takvo da cesto zabadaju notifikacije i smara. Verujem da nisam jedini, a ovo sam napisao kao sugestiju da ukoliko postoji nacin, da se problem otkloni.Odakle ti to da forum koji nije IT tematike nema IT stručnjaka/e koji isti održavaju?
I možda je taj problem do xenforo platforme, možda ne može da se utiče na isti...
Пошто сам чим су направили снимио из ФФ као на слици изнад(иако размишљам да са истим раскрстим) нисам обраћао пажњу на ово.Zasto nemam opciju u pretrazivacu da instaliram app? Kada kliknem na forum menu, nema na dnu one opcije.. Samsung pretrazivac, S21U...
Edit: evo slike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari